- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Aynen öyle . Bn 8.haftaya geldm oh çok şükür rahat geçecek dedm kusmaya basladm hoş bulantm yok öyle sürekli çok değişik bnmki ya koku duyunca kusuyorum ekmek kokusundan bile tiksindim . Br yumurta bile kiraiyorm maske takiyorum içine koku sürdüğüm peceteyide koyuyorum ne yapaym mecbr bir şekilde beslenmk zorundayım katlaniyorum kussamda yiyorum çünkü acikiyorum. :)Dıı dı dımm firtina oncesi sessizlik :))
Aynen öyle . Bn 8.haftaya geldm oh çok şükür rahat geçecek dedm kusmaya basladm hoş bulantm yok öyle sürekli çok değişik bnmki ya koku duyunca kusuyorum ekmek kokusundan bile tiksindim . Br yumurta bile kiraiyorm maske takiyorum içine koku sürdüğüm peceteyide koyuyorum ne yapaym mecbr bir şekilde beslenmk zorundayım katlaniyorum kussamda yiyorum çünkü acikiyorum. :)
Panikleme kiz hahah ay cok sevdim su halini hehhe lekelenmeyle basliyor adetim bazen canım ama bugun gelmeliydi yarın söker muhtemelen... Aklina gelen diger ihtimali unut benceLekelenmem kahverengimi kırmızı kı daha önce böyle olurmuydu
Kuzu bi degisiklik yokkiiii neyi haber vercem merdaneyle gel valla hakettiysemHani bana haber verecektin
Bence elleme dogal akisina bırak vucudunu. Döngüsünü bulacaktır benceKuzu ben progestan hapi almistim hem adeti duzenliyo biliyosn. Cok gecikmek istemiyorum baslasam mi sence?
osay3 sen ne dersin. Regl Allah bilir ne zmn gelir ya
Canimmm ne guzel insallah duyarsin kalp atislarini... Allah yavruna saglikla kavuştursunSağol canım benim allah razı olsun
5+2 keseyi ve bebeği gördüm
Yarın 7+1 olcam Allah'ın izniyle inşallah bi mani olmaz da bende duyarım
Kaçıncı gün oldu iğne canımÖyle canım. Amin İnşallah nasip eder. Ondan bir yıl sonra aynı ay aynı gün hamile olduğumu öğrendim canım şükür 4yaşına girecek oğlum var. Rabbim kardeş nasip etsin diye dua ediyoruz çaba sarfediyoruz. Sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah canım
Kaçıncı gün oldu iğne canım
Hayırlı cumalar canım daha erken değil mi bat ne zamandı seninHayırlı cumalar arkadaşlar
HCG testim tertemizz tek çizgi çıktı :/ sanırım bu ay tuturamadik
Çözüm yolları :))))Ayy maske orjinal fikirmis prarik hatunsun canim :)) beslenmeden olmaz tabii hem kendin hemde bebis icin
Ayy Allah razı olsun bıtanm yaaaGec olduu ama hemen okuyorum canim
Yiyorum canm hele ılk ay cok yedım dınlıyrm tavsıyelerınıde merak etme ama nasıp olmuyorOkurum hepiniz icin ama kiziyom sana bol bol incir ye demistim yapiyonmu dediklerimi
Hayırlı cumalar arkadaşlar
HCG testim tertemizz tek çizgi çıktı :/ sanırım bu ay tuturamadik
Gayret et yeterki canim. Girtlagi tutup biraz hareket ettikten sonra eriyip gidiyor. Canim uzme kendini bebek yoksa bile. Yaptiklarin senin gayretinden. Emek vermissin. Cok guzel bisey. Rabbim goruyo biliyo belki sen nasilsa ameliyat olacak diye akisina biraktigin bi zamanda nasip olacaktir, belli olmaz bu is... birde tup bebek yonteminde dolleyip koyuyolar kadinin rahmine ama bak oda tutmayabiliyo. Rabbim ol diyecek ki olacak. Vaktimiz zamanimiz var daha sanirim.. Allahm seninde yardmcn olsn tez vakitte kucaginiz dolsun insallah. Rabbim esine sifa versin. Sen duani et. Gerisini Allaha birak canim.
Hayırlı cumalar canım ne güzel dualar etmişsinArkadaşlarım can kardeşlerım hayırlı cumalar bu mubarek gunde Rabbım dualarını kabul etsın.sıkıntılarınızı gıdersın inşallah..
Bişey sorabılırmıyım bı el atsanız bana söz bu ay sizi bunaltmıcam ama
Bnm ovulasyon testı koyulaşmaya başlamış
Tekrardan amma hiç yumurtlama belirtim yok ilişkiye devam zaten dun akşam oldu bıde sabaha karsı oldu ama ozellikle cocuk ıçın bı caba yok yanı
Sızce bu nıye koyulaşıyr dun cook sılıktı
okeanoss00 osay3 B Biravucmutluluk YaKaMoZz-z ve etıketleyemedıklerım..
Canim valla ben seni çözemedim hahaha kadin anatomisine tepki senin vücudun. Sen fanfini fin fona devam et. Bu arada canim sen en son adetin leke seklinde mi olmuştu..? Tam sokmemis miydiArkadaşlarım can kardeşlerım hayırlı cumalar bu mubarek gunde Rabbım dualarını kabul etsın.sıkıntılarınızı gıdersın inşallah..
Tekrardan amma hiç yumurtlama belirtim yok ilişkiye devam zaten dun akşam oldu bıde sabaha karsı oldu ama ozellikle cocuk ıçın bı caba yok yanı
Hayırlı cumalar canmArkadaşlarım can kardeşlerım hayırlı cumalar bu mubarek gunde Rabbım dualarını kabul etsın.sıkıntılarınızı gıdersın inşallah..
Valla 5 gundur yapıyorum silikti şimdi pozıtuf verdıHayırlı cumalar canım ne güzel dualar etmişsin
Rabbim seninde dualarını kabul etsin sıkıntılarını gidersin inşallah
Tatlım acaba testler mi bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?