- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
1 gun yogun ıkoncı gun az ve bıtmişti 4 üncü gunu de ovulasyon koyuy du 5. Gun de koyuydu sonra yavasşça silinmiştiCanim valla ben seni çözemedim hahaha kadin anatomisine tepki senin vücudun. Sen fanfini fin fona devam et. Bu arada canim sen en son adetin leke seklinde mi olmuştu..? Tam sokmemis miydi
Evet yumurta grmemişti ki amannnn bi sorım dedım testlere gore hareket etmyrm da yıne de meraktan yaptm ilşki kafaya gore o an istedın mı oluyo sartlayarak degıl yanıHayırlı cumalar canmyumurtlama olabilir canm tekrardan ama muayenede doktor yumurta görmemişmydi sanki?? Yanls mi hatrladm
Aslında senin ilişkilerinde düzenli canım bu durumda ovulasyon bozuk olsa kaç yazar1 gun yogun ıkoncı gun az ve bıtmişti 4 üncü gunu de ovulasyon koyuy du 5. Gun de koyuydu sonra yavasşça silinmişti
Canım bu pozitif değil böyle çıkması normal. Regl dönemi yaklaşınca böyle olmaya başlıyor zaten.Eki Görüntüle 1972615 Arkadaşlarım can kardeşlerım hayırlı cumalar bu mubarek gunde Rabbım dualarını kabul etsın.sıkıntılarınızı gıdersın inşallah..
Bişey sorabılırmıyım bı el atsanız bana söz bu ay sizi bunaltmıcam ama
Bnm ovulasyon testı koyulaşmaya başlamış
Tekrardan amma hiç yumurtlama belirtim yok ilişkiye devam zaten dun akşam oldu bıde sabaha karsı oldu ama ozellikle cocuk ıçın bı caba yok yanı
Sızce bu nıye koyulaşıyr dun cook sılıktı
okeanoss00 @osay3 B Biravucmutluluk YaKaMoZz-z ve etıketleyemedıklerım..
Değiştrcem canm aynı hastanede yaşlı bı doktr var dalında bayagı uzman unı. Hastanelerdeymş genelde ona gıdıcm bnm doktr hamılelık ve dogumlarda cok ıyı ama diğer ynlerde bişey yok canm o yuzdn diğer doktrla grscmAslında senin ilişkilerinde düzenli canım bu durumda ovulasyon bozuk olsa kaç yazar
Ama sende bi tuhaflık olduğu gerçek doktorunu mu değiştirsen acaba bi hafta arayla ikinci kez mi yumurtluyorsun anlamadım ki
Yumurta yoksa hc sanmıyorum yumurtlama oldugunu snin yerinde olsam bu ay adet olursam hemen o dedigm şeyi yaptırır adet bitimi sonrada doktora giderm takip yaptiririm . Senin yumurtan çok çabuk catliyir belkide çok uFakken catliyo dollenemiyo küçük olduğu için.Evet yumurta grmemişti ki amannnn bi sorım dedım testlere gore hareket etmyrm da yıne de meraktan yaptm ilşki kafaya gore o an istedın mı oluyo sartlayarak degıl yanı
Bugun daha 13. Gunum canm bat 10 nisan blmyrm kı bn yıne yapım koyulaşmaya devam eder silikleşirse yıne yum. Oluyo derım heraldeCanım bu pozitif değil böyle çıkması normal. Regl dönemi yaklaşınca böyle olmaya başlıyor zaten.
Evet oylede olabılır bı kere daha demştm ya sıze bnm yum. Buyumeden catlıyrmu dıye annm arastrmş canm dedığını gdcm doktru da degstrcm zatenYumurta yoksa hc sanmıyorum yumurtlama oldugunu snin yerinde olsam bu ay adet olursam hemen o dedigm şeyi yaptırır adet bitimi sonrada doktora giderm takip yaptiririm . Senin yumurtan çok çabuk catliyir belkide çok uFakken catliyo dollenemiyo küçük olduğu için.
Yukarıda yazmışsın pozitif diye ama pozitif böyle olmaz. Sen yine de yapmaya devam et tabiki belki de ikinci kez yumurtluyacak olabilirsin. Bazen kadınlar ayda iki kez yumurtlayabiliyor. SIvı alımına dikkat ederek saat 11'den sonra yapacağın ovulasyon testleri doğru çıkar. Sabah 11'den önce yaptıkların doğru sonuç vermez çünkü lh hormonu düşük seviyede olur idrarda bu saate kadar. Ben sana hep söylüyorum bu testleri yapacaksan kullanma talimatlarına uy yoksa doğru sonuç vermiyor.Bugun daha 13. Gunum canm bat 10 nisan blmyrm kı bn yıne yapım koyulaşmaya devam eder silikleşirse yıne yum. Oluyo derım heralde
Yok kız pozıtıf derkn koyulaşıyr anlamında dedım Zuzu bn sabah 5 bucukta idrara kalkıyrum bazen bu saate denk gelıyr kaynanam kaynatam oldugu için birazdan mecbur kahvaltı yapıcaz ve ben cay içicem bu seferde o çayı içince bı 4 saat bekletıcm hanı onlar olmasa bn kahvaltıda yapmamda bu sefer kahvaltıya otrmaynca sıkıntı yaratıyorlarYukarıda yazmışsın pozitif diye ama pozitif böyle olmaz. Sen yine de yapmaya devam et tabiki belki de ikinci kez yumurtluyacak olabilirsin. Bazen kadınlar ayda iki kez yumurtlayabiliyor. SIvı alımına dikkat ederek saat 11'den sonra yapacağın ovulasyon testleri doğru çıkar. Sabah 11'den önce yaptıkların doğru sonuç vermez çünkü lh hormonu düşük seviyede olur idrarda bu saate kadar. Ben sana hep söylüyorum bu testleri yapacaksan kullanma talimatlarına uy yoksa doğru sonuç vermiyor.
Herşey çok guzl olur inslh. Olabilir yani hormonların fazla etkili olur yumurtan erkenden catlar ki sen anladığım kadarıyla hormonları değişik br hatunsun.Evet oylede olabılır bı kere daha demştm ya sıze bnm yum. Buyumeden catlıyrmu dıye annm arastrmş canm dedığını gdcm doktru da degstrcm zaten
Canım zaten o saate kahvaltı yapmadan beklenmez. Kahvaltını et ama çay içme ben öyle yapıyordum. Erken yapman doğru sonuç vermiyor, idrar bekletmek de öyle seyreltiyor idrarı içtiğin şeyler nihayetinde. Ben ovulasyon topiklerini çok inceledim buradaki kızlar da yardımcı oldu ve her yerde sabah 11'de yapılanın doğru sonuç verdiği yazıyor. Kullanım kılavuzunda da aynı şey yazıyor. Sen o saatlerde yapmayıp namaz vakti yapınca çöp etmiş oluyorsun o testi canım. Azcık laf dinlesen kızıcam artık sana sen üzüldükçe ben de üzülüyorum burda kızılcık sopasını elime alıcam artık :)Yok kız pozıtıf derkn koyulaşıyr anlamında dedım Zuzu bn sabah 5 bucukta idrara kalkıyrum bazen bu saate denk gelıyr kaynanam kaynatam oldugu için birazdan mecbur kahvaltı yapıcaz ve ben cay içicem bu seferde o çayı içince bı 4 saat bekletıcm hanı onlar olmasa bn kahvaltıda yapmamda bu sefer kahvaltıya otrmaynca sıkıntı yaratıyorlar
Allah razı olsun canım inşallah olur benimde.allah çocuğuna sağlık mutluluk uzun ömür versin inşallah hayirlida bi kardeş verir evin Dahada şenlenir :))Öyle canım. Amin İnşallah nasip eder. Ondan bir yıl sonra aynı ay aynı gün hamile olduğumu öğrendim canım şükür 4yaşına girecek oğlum var. Rabbim kardeş nasip etsin diye dua ediyoruz çaba sarfediyoruz. Sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah canım
Kuzum ikinci yumurtlama olması için adette yumurtlamanin 2 3 tane olması lazm birinin hızlı gelisp önce çatlaması birinin geriden gelip sonra çatlaması lazım . Ama doktoru gecen gittiğinde hc yumurta görmemiş olmayan yumurta çatlamaz bence :)Yukarıda yazmışsın pozitif diye ama pozitif böyle olmaz. Sen yine de yapmaya devam et tabiki belki de ikinci kez yumurtluyacak olabilirsin. Bazen kadınlar ayda iki kez yumurtlayabiliyor. SIvı alımına dikkat ederek saat 11'den sonra yapacağın ovulasyon testleri doğru çıkar. Sabah 11'den önce yaptıkların doğru sonuç vermez çünkü lh hormonu düşük seviyede olur idrarda bu saate kadar. Ben sana hep söylüyorum bu testleri yapacaksan kullanma talimatlarına uy yoksa doğru sonuç vermiyor.
O çayları tiğim zamn baş dönmesi oluyo ya yan etkı bende kııız hormonşarım tuhaf ta hp kndıme bkym hanı kıllı mıllı olsam tmm dıcm hormonlar tavanda oyle bişyde yokHerşey çok guzl olur inslh. Olabilir yani hormonların fazla etkili olur yumurtan erkenden catlar ki sen anladığım kadarıyla hormonları değişik br hatunsun.Sende çaylar icsen su hormon düzenleyici hayit otu ne bilim aslan pençesi civanpercemi faln??
Tamm sözzCanım zaten o saate kahvaltı yapmadan beklenmez. Kahvaltını et ama çay içme ben öyle yapıyordum. Erken yapman doğru sonuç vermiyor, idrar bekletmek de öyle seyreltiyor idrarı içtiğin şeyler nihayetinde. Ben ovulasyon topiklerini çok inceledim buradaki kızlar da yardımcı oldu ve her yerde sabah 11'de yapılanın doğru sonuç verdiği yazıyor. Kullanım kılavuzunda da aynı şey yazıyor. Sen o saatlerde yapmayıp namaz vakti yapınca çöp etmiş oluyorsun o testi canım. Azcık laf dinlesen kızıcam artık sana sen üzüldükçe ben de üzülüyorum burda kızılcık sopasını elime alıcam artık :)
Degern kaç canm. ?Kızlar yaa ben dun saglık ocagında test taptırdım pozıtıf cıktı... 2 hafta sonra gel tahlıl yapacagız sonra kadın dogum doktoruna gıdeceksın dedıler adetım bugun 5 gun gectı ama benım hesabıma gore 20 gunluk felan hamıleyım yanı kese felan yok... Programlara gore 4+1 dıyo yabı 5. Haftaya gırmıs oluyom kafam karıstı
Ya zaten yazdım hep onun doktorunda hayır yok yumurta bulgusu göremedim demiş. Ertesi gün arayınca çatlamıştır o zaman diyormuş. Ulen çatladıysa çatlama sıvısını sen nasıl ultrasonda görmüyorsun. Bu kadar bu kıza bakıyorsun aylardır. Bir yumurta takibi yap çağır bu kızı 2 günde bir yumurtanın mm sini söyle şu gün çatlayacak ilişki olsun de. Ben Esra'nın ağzından hiç böyle şeyler dedi diye duymadım. Bence adeti beklemesin bile gitsin iyi bir doktordan randevu alıp hemen yumurta varsa söyler zaten.Kuzum ikinci yumurtlama olması için adette yumurtlamanin 2 3 tane olması lazm birinin hızlı gelisp önce çatlaması birinin geriden gelip sonra çatlaması lazım . Ama doktoru gecen gittiğinde hc yumurta görmemiş olmayan yumurta çatlamaz bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?