2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Değerlerim çok değişken canım ilacını kullanmama rağmen korkuyorum ışte senin için de üzüldüm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

ben pko'luyum canm hiç düzenli değil yumurtlama fln çalışıyoruz ama nasip olmuyor bu aydan umutluyum daha doğrusu önümüzdeki 3 aydan kısmet...ama benm gibi varmı merk ediyorum
Bnde pko luyum ama ileri seviye degil kuzum aylik adetimi oluyorum 2 3 gun sapmayla

Neler uyguladiniz canim.bende keci boynuzu aldim yapiyrm icine pekmezinide koysam mi acaba.bide coban cokerten iyi geliyormus onuda alcam.e vit le çinko vit aldik bide.oda iyilestrici ozelligi varya
Canım keçiboynuzu kuru yaptım pekmez pek etki etmedi bir de e vitamini birebir bi de süt çerez çok tüketti eşim

ben pko'luyum canm hiç düzenli değil yumurtlama fln çalışıyoruz ama nasip olmuyor bu aydan umutluyum daha doğrusu önümüzdeki 3 aydan kısmet...ama benm gibi varmı merk ediyorum
Bende pko luyum.ilk kprunmayi birakinca 4 ay hastalanmadim..sonra 2 kere catlatma ignesi yaptrdim ise yaramadi..bu ay adetimin 2. Gununden baslayip 12 gun bal tarcin corek otu karisimi yedim.dun baska bi dra gittim yumurtaliklarin iyi hareketlenmis dedi.kür iyi geldi yani kendiliginden hizlandirdi.ins adetim gecikmez pek bu ay..dogal yollarla

Canım keçiboynuzu kuru yaptım pekmez pek etki etmedi bir de e vitamini birebir bi de süt çerez çok tüketti eşim
kızlar valla bılmıyorumda ğeçen ay ılk kez keçı boynuzu tukettı eşım çakşır suyu ıle ğebe kaldım kımyasaldı ama olsun 1 yıl aradan sonra ışe yarayan tek kür o oldu

Bende bugun hep yattim uyuyasim geliyo hep gozum karariyo falan ayy olacak mi bisiler yaa
hayırlısı neyse o olsun canım ben bu evde hamile kalıp dogurmakta pek istekli degilim korunmam lazım ama ilac kullanmak istemiyorum esimde korunmak istemiyor kullanmak istemiyor nasil olcak bilmiyorum cok bunaldim

Bende geldim selamm kızlar eylul ayına hamile kalamadim malesef ayin 2 sinde adetim olucak erken test yaptım çık olmadı tutmamış bu ay ekim ayına umutlarimi saklıyorum yani bu yılı umutlu bitireyim istiyorum

E vitamini kac mg lik kullaniyorsunuz canim? 400mg fazla geliyor yorgunluk yapiyormus bunyede oyle duymustum sizinki kac ? Hangi marka

Eyila23 canım seninle batlarımız yakın dün sol kasığımda bi batma oldu. Bugün okulda biraz çamaşırımda kirlenmiş ama uzayan bi akıntı henüz görmedim. Bugün dolu günü ya nasip doktor bu ay için de korun demişti ama soldan yumurtladığımı hissediyorum doktor sağda yumurta daha gelişmiş demesine rağmen sağ tüpte sıkıntılı bakalım Allah büyüktür. Bi boş bi dolu devam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…