Değerlerim çok değişken canım ilacını kullanmama rağmen korkuyorum ışte senin için de üzüldüm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahCanım bende haşimato hastasıyım 5 yıldır fakat hamileliğe bir etkisi yok 6 ay önce bir gebelik geçirdim Fakat düşükle sonuçlandırabbimin işine karışamayız. Değerlerinin normal seviyede olduğu sürece ve ilaçlarını düzenli kullandığında hiçbir problem olmaz. Ayrıca kuzenlerim ve çevremde bu rahatsızlığı olan bir sürü insan var ve hepsinin de 2 3 tane çocukları var. Sakın kendini üzme bundan dolayı.
canim bugun nasilsin dun biraz uzgundunO akinti yumurtlama donemi bittikten sonra oluyor canim zaten..bide yumurtlamaya yaklasirken oluyor.kivamsiz akiskan sadece yumurtlama ve gebelikte oluyor yani.akintimiz donemimize gore deisiklik gosteriyor
Bnde pko luyum ama ileri seviye degil kuzum aylik adetimi oluyorum 2 3 gun sapmaylaben pko'luyum canm hiç düzenli değil yumurtlama fln çalışıyoruz ama nasip olmuyor bu aydan umutluyum daha doğrusu önümüzdeki 3 aydan kısmet...ama benm gibi varmı merk ediyorum
Canim daha yumurtlaman bile 2 gun sonra olcak daha belirti olmaz ki
Bnde pko luyum ama ileri seviye degil kuzum aylik adetimi oluyorum 2 3 gun sapmayla
Canım yarın ya da bir sonraki gün tekar yapacağımcanim 1 tane daha mi yapsan acaba.insallah hamissindir
Canım keçiboynuzu kuru yaptım pekmez pek etki etmedi bir de e vitamini birebir bi de süt çerez çok tüketti eşimNeler uyguladiniz canim.bende keci boynuzu aldim yapiyrm icine pekmezinide koysam mi acaba.bide coban cokerten iyi geliyormus onuda alcam.e vit le çinko vit aldik bide.oda iyilestrici ozelligi varya
Bende pko luyum.ilk kprunmayi birakinca 4 ay hastalanmadim..sonra 2 kere catlatma ignesi yaptrdim ise yaramadi..bu ay adetimin 2. Gununden baslayip 12 gun bal tarcin corek otu karisimi yedim.dun baska bi dra gittim yumurtaliklarin iyi hareketlenmis dedi.kür iyi geldi yani kendiliginden hizlandirdi.ins adetim gecikmez pek bu ay..dogal yollarlaben pko'luyum canm hiç düzenli değil yumurtlama fln çalışıyoruz ama nasip olmuyor bu aydan umutluyum daha doğrusu önümüzdeki 3 aydan kısmet...ama benm gibi varmı merk ediyorum
kızlar valla bılmıyorumda ğeçen ay ılk kez keçı boynuzu tukettı eşım çakşır suyu ıle ğebe kaldım kımyasaldı ama olsun 1 yıl aradan sonra ışe yarayan tek kür o olduCanım keçiboynuzu kuru yaptım pekmez pek etki etmedi bir de e vitamini birebir bi de süt çerez çok tüketti eşim
Bizde dun evicap diye duydugumuz bi vatamini ve çinko yu aldik.keciboynuzunada basladik..ceviz kuru uzum falan iyi geliyormus onlari tuketmeye caliscaz bakalimCanım keçiboynuzu kuru yaptım pekmez pek etki etmedi bir de e vitamini birebir bi de süt çerez çok tüketti eşim
AnlastikAyyy o cok fazla gel cuma olsun :))
Ay çok tesekkur ederim ya yarından itibaren yapicam inşallahFotoyu cek. Sonra ekran goruntusu al fotonun. Topige yazdigin yerde dosya yukle var ordan yukle. Ekran goruntusu almadan yuklersen boyut hatasi verir kirpman gerekebilir.
degil ama var gibi duruyorVar miii
Gerçi resimde pek belli olmuyor blir de kamera iyi değil
hayırlısı neyse o olsun canım ben bu evde hamile kalıp dogurmakta pek istekli degilim korunmam lazım ama ilac kullanmak istemiyorum esimde korunmak istemiyor kullanmak istemiyor nasil olcak bilmiyorum cok bunaldimBende bugun hep yattim uyuyasim geliyo hep gozum karariyo falan ayy olacak mi bisiler yaa
Yerleşme kanaması olabilir canımKızlar yardımcı olabilecek olan var mı
Sağol canımYerleşme kanaması olabilir canım
esımın morfolojısı ve ılerı hareketlılıgı dusuk canım.sorun mu var 2yıldır olmuyormuş
E vitamini kac mg lik kullaniyorsunuz canim? 400mg fazla geliyor yorgunluk yapiyormus bunyede oyle duymustum sizinki kac ? Hangi markaCanım keçiboynuzu kuru yaptım pekmez pek etki etmedi bir de e vitamini birebir bi de süt çerez çok tüketti eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?