- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
İnslh getirir kuzum doktorun değişmesi iyi olmuş :)O çayları tiğim zamn baş dönmesi oluyo ya yan etkı bende kııız hormonşarım tuhaf ta hp kndıme bkym hanı kıllı mıllı olsam tmm dıcm hormonlar tavanda oyle bişyde yok
Neyse nisan ayı yenı doktrlar uğurlu geşır artıkınn
Kuz bn 6 gunde onuda uretıyorumdurKuzum ikinci yumurtlama olması için adette yumurtlamanin 2 3 tane olması lazm birinin hızlı gelisp önce çatlaması birinin geriden gelip sonra çatlaması lazım . Ama doktoru gecen gittiğinde hc yumurta görmemiş olmayan yumurta çatlamaz bence :)
Yok demedı doktoru genelde hep bn yonlndrdm cnm adetımın 3. Gunu yenı bı dktr buldum dalında uzmn ona transfer olcam sil baştn hormonlara baksın yum. Takıbıde yapsın hepsını yaptrcmYa zaten yazdım hep onun doktorunda hayır yok yumurta bulgusu göremedim demiş. Ertesi gün arayınca çatlamıştır o zaman diyormuş. Ulen çatladıysa çatlama sıvısını sen nasıl ultrasonda görmüyorsun. Bu kadar bu kıza bakıyorsun aylardır. Bir yumurta takibi yap çağır bu kızı 2 günde bir yumurtanın mm sini söyle şu gün çatlayacak ilişki olsun de. Ben Esra'nın ağzından hiç böyle şeyler dedi diye duymadım. Bence adeti beklemesin bile gitsin iyi bir doktordan randevu alıp hemen yumurta varsa söyler zaten.
Sende haklisin doktor yumurtanın çatlamış olduğunu bile ultrason da bakıp soyleyemiyor :) çok bildisz bencedeYa zaten yazdım hep onun doktorunda hayır yok yumurta bulgusu göremedim demiş. Ertesi gün arayınca çatlamıştır o zaman diyormuş. Ulen çatladıysa çatlama sıvısını sen nasıl ultrasonda görmüyorsun. Bu kadar bu kıza bakıyorsun aylardır. Bir yumurta takibi yap çağır bu kızı 2 günde bir yumurtanın mm sini söyle şu gün çatlayacak ilişki olsun de. Ben Esra'nın ağzından hiç böyle şeyler dedi diye duymadım. Bence adeti beklemesin bile gitsin iyi bir doktordan randevu alıp hemen yumurta varsa söyler zaten.
Kuz bn 6 gunde onuda uretıyorumdurtavuktan tek farkım o vardı aha oda oldu
Sağlık ocağında mi dediler bunu k.dogum doktorumu dedi? Bence kanda takip yaptirmalisnKan tahlılı yapmadılar daha 2 hafta sonra yapalım dedıler hem kesende olusmus olur dedı doktor
Benim hala aşermem yok herkesde olcak die bişey yok biliyosun bulantılarımda 9. Haftada başladı 15 de bittiVallahi cnm haklısın aslında ama İnsan kendini sorguluyor kötü çıksa bebegimden vazgeçmem o yüzden De bilmek istemiyorum galiba gerçi ben pek hamile gibi değilim bulantim yok asermem yok hiç bisey yok yaptırmam mantıklıdır belki
Canm nasılsın. Nasıl gidiyor hamilelik :) snin bebiste pipiliydi dimiBenim hala aşermem yok herkesde olcak die bişey yok biliyosun bulantılarımda 9. Haftada başladı 15 de bitti
Sağlık ocağında mi dediler bunu k.dogum doktorumu dedi? Bence kanda takip yaptirmalisn
Kızlar aile hekimine kan tahlili verdim anca pazartesi çıkarmışo zamana kadar regl olurum
O zamn beklemen gerek canm 5.haftadn sonra gözükür kese .Saglık ocagında dedıler suan test uzerınden ılerlıyoruz
Ay var miydi acaba özeller de veriyorlar ama burda bisi demedi bend e yok sandımprotokol numarası ni alsaydn bakardın internetten belki çıkar akşama doğru
Normalde var kuzum ama vermiyor doktorlar isteyecen illa br arada işte bakalm verecekmi??Ay var miydi acaba özeller de veriyorlar ama burda bisi demedi bend e yok sandım
O zamn beklemen gerek canm 5.haftadn sonra gözükür kese .
Doktor da yoktu şansıma hemşire bile değildi sanki kan alan stajyer gibi biriydi. Şimdide okula geldim gidemem ki dersim varNormalde var kuzum ama vermiyor doktorlar isteyecen illa br arada işte bakalm verecekmi??
HAYIRLI CUMA'LAR CANIM inşallah dualarımız birleşir ve kabul olan dualar arasında olur:)Eki Görüntüle 1972615 Arkadaşlarım can kardeşlerım hayırlı cumalar bu mubarek gunde Rabbım dualarını kabul etsın.sıkıntılarınızı gıdersın inşallah..
Bişey sorabılırmıyım bı el atsanız bana söz bu ay sizi bunaltmıcam ama
Bnm ovulasyon testı koyulaşmaya başlamış
Tekrardan amma hiç yumurtlama belirtim yok ilişkiye devam zaten dun akşam oldu bıde sabaha karsı oldu ama ozellikle cocuk ıçın bı caba yok yanı
Sızce bu nıye koyulaşıyr dun cook sılıktı
@okeanoss00osay3 B Biravucmutluluk @YaKaMoZz-z ve etıketleyemedıklerım..
Ignenin 17 gunu ben hala adet olmadim. Kahve rengi açık kahve akintim var.1 gun yogun ıkoncı gun az ve bıtmişti 4 üncü gunu de ovulasyon koyuy du 5. Gun de koyuydu sonra yavasşça silinmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?