2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnslh getirir kuzum doktorun değişmesi iyi olmuş :)

Kuz bn 6 gunde onuda uretıyorumdur tavuktan tek farkım o vardı aha oda oldu

Yok demedı doktoru genelde hep bn yonlndrdm cnm adetımın 3. Gunu yenı bı dktr buldum dalında uzmn ona transfer olcam sil baştn hormonlara baksın yum. Takıbıde yapsın hepsını yaptrcm

Sende haklisin doktor yumurtanın çatlamış olduğunu bile ultrason da bakıp soyleyemiyor :) çok bildisz bencede Nisaberatim bir infertilite uzmanına gitmeli. Bende duymadım hc kaç aydr bebek istiyor kız daha klomen ve takip bile yapmams ben 8.ay gittim önce takip sonra klomen catlatma iğnesi denedi doktor brde öyle iyi br doktor da değil yani aham saham . Bu kzin doktorunu hc anlamadm bn brde 1 yıl olunca birçok doktor rahim filmi faln istiyor ne bilim çok baştan savuyor gbi geliyor bnada

Son düzenleme:
Benim hala aşermem yok herkesde olcak die bişey yok biliyosun bulantılarımda 9. Haftada başladı 15 de bitti

HAYIRLI CUMA'LAR CANIM inşallah dualarımız birleşir ve kabul olan dualar arasında olur:)
yum. testleri artık bana güvenilir gelmiyor canım sen iki güne bir ilişkiye devam et derim ben Rabbim kucağını doldursun seviliyorsun

Can kizlar bal kızlar... Düşündüm de burdaki tüm kizlarla whatsapp grubumuz olsa kocalar bizi kesin boşar gahaha hic durmazdi telefon...
Adetim sökmedi bi yaaa igne olali 17 gün oldu. Leke leke geliyor. Bi gelse küre başlıcam.ya kist mi oldu da gelmiyor acaba off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…