2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kac haftalık oldugu kan tahlılınde mı bellı oluyor ... bekliycez artık yapacak bişey yok tesekkurler cnm benim
Kac haftalk olduğu ultrason da belli olur. Kan tahlili bhgc de duzenli artış varmı diye yapılıyor 2gunde br sağlıklı br gebelikte iki kat arması gerek 48 saatte . Dış gebelk veya kimyasal gebelikte armaz bu şekil ve dış gebelik ilerlemedn sonlandırılabilir bunun için yapılıyor takip diye biliyorum. Hayirlisi

Gebelk testi denedm mi bugünlerde??

kızlarrr hayırlı Cuma'larrrr
sabah sol kalçamın üzerinde bir ağrı ile uyandım ve hala devam ediyor sanırım bugün adet olacağım bu ay da boş geçti..

Allah iyiliğini versin emi çok alemsin yahu geçer inslh canm sn hemen iyi br infertilite uzmanı bul git derdini güzelce anlat rahatla
Vallahi daha şimdi kahvaltıyı hazırladım ya hafif hafif sancı vurdum
Oyle zatn cnm ilişki sıkıntm yok da bnde guvnmyrm sıkıntı bnde o yuzdn nasıp artk öptmmm

test yaptın mı canım gebelik testi?

Canım çok şükür herşey yolunda şuan rahat dönemindeyim hamileliğin bulantılar bitti. Şişene kadar böyle iyi. Evet oğluşum olacak Allahın izni ile sen nasılsın herşey yolundadır
Çok şükür yolunda suan. 11+6 olduk bugn bizde :) bulantı arada yokluyor ama genelde kokudan dolayı kusmalarim oluyor işte rahatm ama ya öyle kötü geçmiyor.dahada rahatlayacagimi umuyorum, :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…