- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Kac haftalk olduğu ultrason da belli olur. Kan tahlili bhgc de duzenli artış varmı diye yapılıyor 2gunde br sağlıklı br gebelikte iki kat arması gerek 48 saatte . Dış gebelk veya kimyasal gebelikte armaz bu şekil ve dış gebelik ilerlemedn sonlandırılabilir bunun için yapılıyor takip diye biliyorum. HayirlisiKac haftalık oldugu kan tahlılınde mı bellı oluyor ... bekliycez artık yapacak bişey yok tesekkurler cnm benim
Bekle bakalm pazartesiyi:)Doktor da yoktu şansıma hemşire bile değildi sanki kan alan stajyer gibi biriydi. Şimdide okula geldim gidemem ki dersim var
Gebelk testi denedm mi bugünlerde??Can kizlar bal kızlar... Düşündüm de burdaki tüm kizlarla whatsapp grubumuz olsa kocalar bizi kesin boşar gahaha hic durmazdi telefon...
Adetim sökmedi bi yaaa igne olali 17 gün oldu. Leke leke geliyor. Bi gelse küre başlıcam.ya kist mi oldu da gelmiyor acaba off
Regl gelmeden ümit kesilmez :)kızlarrr hayırlı Cuma'larrrr
sabah sol kalçamın üzerinde bir ağrı ile uyandım ve hala devam ediyor sanırım bugün adet olacağım bu ay da boş geçti..
ayak sesleri geliyor canım yaaRegl gelmeden ümit kesilmez :)
canım sen kalp atışını beta hcg kaç iken duymuştunGebelk testi denedm mi bugünlerde??
Vallahi daha şimdi kahvaltıyı hazırladım ya hafif hafif sancı vurdumAllah iyiliğini versin emi çok alemsin yahu geçer inslh canm sn hemen iyi br infertilite uzmanı bul git derdini güzelce anlat rahatla
Oyle zatn cnm ilişki sıkıntm yok da bnde guvnmyrm sıkıntı bnde o yuzdn nasıp artk öptmmmHAYIRLI CUMA'LAR CANIM inşallah dualarımız birleşir ve kabul olan dualar arasında olur:)
yum. testleri artık bana güvenilir gelmiyor canım sen iki güne bir ilişkiye devam et derim ben Rabbim kucağını doldursun seviliyorsun
Ignenin 17 gunu ben hala adet olmadim. Kahve rengi açık kahve akintim var.
Can kizlar bal kızlar... Düşündüm de burdaki tüm kizlarla whatsapp grubumuz olsa kocalar bizi kesin boşar gahaha hic durmazdi telefon...
Adetim sökmedi bi yaaa igne olali 17 gün oldu. Leke leke geliyor. Bi gelse küre başlıcam.ya kist mi oldu da gelmiyor acaba off
HadııııIgnenin 17 gunu ben hala adet olmadim. Kahve rengi açık kahve akintim var.
Canım çok şükür herşey yolunda şuan rahat dönemindeyim hamileliğin bulantılar bitti. Şişene kadar böyle iyi. Evet oğluşum olacak Allahın izni ile sen nasılsın herşey yolundadırCanm nasılsın. Nasıl gidiyor hamilelik :) snin bebiste pipiliydi dimi
O hc belli olmaz regl ve gebelk adet öncesi belirti olarak aynıayak sesleri geliyor canım yaa
O hc belli olmaz regl ve gebelk adet öncesi belirti olarak aynıayak sesleri geliyor canım yaa
Hc bilmiyorum ki kuzum bn 7+2 de duydm betaya adet geçikmesinin 2. Ve 4.gunu baktrdim sadece sonra 5+5 kese ve kalp atışını sırayla atlattık çok şükür.canım sen kalp atışını beta hcg kaç iken duymuştun
Neden acep??Vallahi daha şimdi kahvaltıyı hazırladım ya hafif hafif sancı vurdum
Oyle zatn cnm ilişki sıkıntm yok da bnde guvnmyrm sıkıntı bnde o yuzdn nasıp artk öptmmm
Çok şükür yolunda suan. 11+6 olduk bugn bizde :) bulantı arada yokluyor ama genelde kokudan dolayı kusmalarim oluyor işte rahatm ama ya öyle kötü geçmiyor.dahada rahatlayacagimi umuyorum, :)Canım çok şükür herşey yolunda şuan rahat dönemindeyim hamileliğin bulantılar bitti. Şişene kadar böyle iyi. Evet oğluşum olacak Allahın izni ile sen nasılsın herşey yolundadır
Hadi bakalm hayırlısı en azından umutlandrmadan geldi . Bu ay ne yapacaksın?
Bak hele bnm gecen atda 13. Gunu olduydu yumurtlama baktmda aynı boyle 12. Gun kotulaşmaya başlamış 13. Gun pik olmuş aceb aynı olabılır mı kı.Neden acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?