Olabilir canm sen devam et ovu.testine :) seni de çözercz zamanla :)Bak hele bnm gecen atda 13. Gunu olduydu yumurtlama baktmda aynı boyle 12. Gun kotulaşmaya başlamış 13. Gun pik olmuş aceb aynı olabılır mı kı.
Dıyorum
Sen benı cozene kadar sen ıkıncıyıde doğurursun bebemm yaaaaa :)))Olabilir canm sen devam et ovu.testine :) seni de çözercz zamanla :)
Belin nasıl oldu canm senınOlabilir canm sen devam et ovu.testine :) seni de çözercz zamanla :)
Ağrılar normal gidiyor suan var ama hafif işte. Ama bugn iki oldu sabahtan beri ağrı giriyor kasigima hareket mi ediyor acaba böyle çok değişik brsey ağrı gbi değil ama sızlıyor..Belin nasıl oldu canm senın
Bırak benı boşver bnı iğneşedıkce cıkıyr bşeyler sen nasıl oldun
Öyle deme kuzum ya inslh sende yets bizlere hamilelklerimz birlikte ilerlesinde kismi olarak ta olsa inslh olur br an önce .Sen benı cozene kadar sen ıkıncıyıde doğurursun bebemm yaaaaa :)))
Hadi bakalm hayırlısı en azından umutlandrmadan geldi . Bu ay ne yapacaksın?
İyi bakalm kafani dinlemiş olursun . Umarm olur br an öncehiç bir şey yapmayacağım bu ay çok umutluydum ya gerçekten olmayınca içimden bir şey gelmiyor yapmayacam
İyi bakalm kafani dinlemiş olursun . Umarm olur br an önce
önümüzdeki maçlara bakmaya devam :)
Yok canim test mest yapmicam adet lekelenmesi zaten besbelli. Gebelikten şüphe etmiyorum kistten korkuyorum.Gebelk testi denedm mi bugünlerde??
Bat dündü ignenin 16.günü yani. Kanama olarak gelmedi adetim kahve rengi leke geliyor.bat ne zaman canım?
Gebelik testine gerek yok canim bata 3 gun kala negatifti olsaydi çıkardı.test yaptın mı canım gebelik testi?
Kımıl kımıldr o ay yerımAğrılar normal gidiyor suan var ama hafif işte. Ama bugn iki oldu sabahtan beri ağrı giriyor kasigima hareket mi ediyor acaba böyle çok değişik brsey ağrı gbi değil ama sızlıyor..
Aaa igne gecikme yapiyor mu yaaa... 14_16.gun adet olunur aslında çatlama takip edildigi icin daha da gecikme sansi pek olmamali. Ilginc. Kist mi olmuştu sende? Niye o kadar gec adet oldun kiosay3 canım varsa bir test yap yaa. Ben 22. Günü gördüm iğnede geçen ay her defasında da 18. Gün oluyordum Zaten Benim bünye şahsıma münhasır
Kafa gitti senin iyice haaaKızlar baby maker prank dıye bı uygulama var benım cocugum boyle olacakmış Eki Görüntüle 1972674
Dün olmam gerekirdi kuzuHadıııı
Ne zmn olurdun normlde canmmm
O halde br doktora git benceYok canim test mest yapmicam adet lekelenmesi zaten besbelli. Gebelikten şüphe etmiyorum kistten korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?