2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hissedersın merak etme az kaldı cnm ay keşke hamıle kalınca hmn kımıldasa dımı tepuklerı atsa oyşşşş melek o melek teyzosu yesın onun mınnak ellerını
Darısı başına kuzum en çok merk ettiğim şey o hareketler. Dün hayal ettim de doğumunu yani hayali bile yetti oturdum agladm . :) Mucize resmen Allah ım tüm isteyen kullarına en acilinde nasip etsn

Darısı başına kuzum en çok merk ettiğim şey o hareketler. Dün hayal ettim de doğumunu yani hayali bile yetti oturdum agladm . :) Mucize resmen Allah ım tüm isteyen kullarına en acilinde nasip etsn
Amin kuzum İnşallah hayallerin tez vakitte sağlıklı bir şekilde olsun

Bakdi hepsi normal. Klomen tedavisinde kist olabiliyo diyo hep.olabiliyo ama her aymi olur ya anlayamiyorm nolcak bu boyle bile bile her ay bosuna klomen veriyo

Bu ne bicim doktor. Eee bile bile niye veriyomus? Ya sana baska bi tedavi uygulasin yada dr degstr kuzum belli ki ondan fayda yok

O halde br doktora git bence

Bekle bakalım yarında olmazsa bı test yap cnm inşallah olmazsnnnn

Yola cikarken dedm merak ederm dedm sinsirella

Zehram cok pardon unutmusumdur telastan afedersin.
Kizlar şu an ankaraya kayinvalidemlerdeyim bu sekilde devam eder yada kanama olmadan kesilirse pazartesi kendi doktoruma gidicem zaten.
Şu durumda testlik bisi yok bence gebelikten şüphe etmiyorum ne yalan söliyim. Sadece klomen kullandigim icin ve yumurtam bu ay buyuktu çatlamadıysa kiste donmusmudur diye dusunuyorum ama onunda agri sanci yapmasi gerekmez mi benim adet sancim bile yok. Neyse daha erken sanrim . ben corekotu bal tarcin hazirlamistim lekelenme olunca söker icerim diye adetin 2.gunu baslaniyormus o macuna da. Şimdi ben bu lekeleri adet olarak mi baz alayım yoksa sokulunce mi 2.gun yemeye baslicam?

Canm kisttn şüpheleniyorsn corek otu bal tarçın dan uzak dur . Beni dinlersen test yapmadn brsy yiyip içme aklıma zehranin durumu geldi.

Benim hala aşermem yok herkesde olcak die bişey yok biliyosun bulantılarımda 9. Haftada başladı 15 de bitti
Peki sende beyaz yada yeşil akıntin oldu mu inan yoruldum doktor doktor gezmekten şimdide beyaz akintim vardı durdukça yeşil oluyor artık beynim eror verdi

deli misin ne borclusu yolla canim benm bakaym
Canım Çok teşekkür ederim canım benim...
Özellikle Likifitiye konusu kafama takım mı?

CC' DEKİ SPERMATOZOON 153,600,000
Baş Boyun Defekti % 10
DİREK MİKROSKOBİK İNCELEME
2-3 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.
Hareketsiz 1 Saat : % 50
Hareketsiz 2 Saat : % 55
Hareketsiz 4 Saat : % 65
Hareketsiz 1/2 Saat : % 50
Hızlı İleri Hareketli 1 Saat : % 35
Hızlı İleri Hareketli 2 Saat : % 25
Hızlı İleri Hareketli 4 Saat : % 15
Hızlı İleri Hareketli 1/2 Saat : % 40
Kuyruk Defekti % 10

LİKEFAKSİYON dk. 4 SAAT SONUNDA LİKİFİKİYE OLMADI.
MİKTAR cc 3

MORFOLOJI

MOTİLİTE

Normal Yapı % 80

REAKSİYON 8,5

RENK KREM

SPERMIOGRAM

TOTAL SPERMATOZOON 460,800,000
VİSKOZİTE UZAMIŞ

Yerinde Hareketli 1 Saat : % 15
Yerinde Hareketli 2 Saat : % 20
Yerinde Hareketli 4 Saat : % 20
Yerinde Hareketli 1/2 Saat : % 10

Kuz bn 6 gunde onuda uretıyorumdur tavuktan tek farkım o vardı aha oda oldu

Canım kesinlikle hormonlarla ilgili bir sıkıntı var diye düşünüyorum.LH - TSH - gibi hormonlardaki sıkıntılar kıllanma yapmaz zaten.
Birdebu kadar yumurtlamaya biri tutardı HeRalde...
Sen güzel bir dr. Takibinde yumurtlamanı tespit ettir. Zaman kaybetme o testlerle vakit kaybetme..
Hayırlısı olsun umarım herşey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…