- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Ayy inslhhh bende hissederm yaa :)))Kımıl kımıldr o ay yerım
Kız gelmedıkı gıtsın manyakkkkKafa gitti senin iyice haaa
Bekle bakalım yarında olmazsa bı test yap cnm inşallah olmazsnnnnDün olmam gerekirdi kuzu
Hissedersın merak etme az kaldı cnm ay keşke hamıle kalınca hmn kımıldasa dımı tepuklerı atsa oyşşşş melek o melek teyzosu yesın onun mınnak ellerınıAyy inslhhh bende hissederm yaa :)))
Darısı başına kuzum en çok merk ettiğim şey o hareketler. Dün hayal ettim de doğumunu yani hayali bile yetti oturdum agladm . :) Mucize resmen Allah ım tüm isteyen kullarına en acilinde nasip etsnHissedersın merak etme az kaldı cnm ay keşke hamıle kalınca hmn kımıldasa dımı tepuklerı atsa oyşşşş melek o melek teyzosu yesın onun mınnak ellerını
Amin kuzum İnşallah hayallerin tez vakitte sağlıklı bir şekilde olsunDarısı başına kuzum en çok merk ettiğim şey o hareketler. Dün hayal ettim de doğumunu yani hayali bile yetti oturdum agladm . :) Mucize resmen Allah ım tüm isteyen kullarına en acilinde nasip etsn
İnslh hepimizin canmmm :)Amin kuzum İnşallah hayallerin tez vakitte sağlıklı bir şekilde olsun
Kuzu bi degisiklik yokkiiii neyi haber vercem merdaneyle gel valla hakettiysem
Bakdi hepsi normal. Klomen tedavisinde kist olabiliyo diyo hep.olabiliyo ama her aymi olur ya anlayamiyorm nolcak bu boyle bile bile her ay bosuna klomen veriyo
O halde br doktora git bence
Bekle bakalım yarında olmazsa bı test yap cnm inşallah olmazsnnnn
Yola cikarken dedm merak ederm dedm sinsirella
Canm kisttn şüpheleniyorsn corek otu bal tarçın dan uzak dur . Beni dinlersen test yapmadn brsy yiyip içme aklıma zehranin durumu geldi.Zehram cok pardon unutmusumdur telastan afedersin.
Kizlar şu an ankaraya kayinvalidemlerdeyim bu sekilde devam eder yada kanama olmadan kesilirse pazartesi kendi doktoruma gidicem zaten.
Şu durumda testlik bisi yok bence gebelikten şüphe etmiyorum ne yalan söliyim. Sadece klomen kullandigim icin ve yumurtam bu ay buyuktu çatlamadıysa kiste donmusmudur diye dusunuyorum ama onunda agri sanci yapmasi gerekmez mi benim adet sancim bile yok. Neyse daha erken sanrim . ben corekotu bal tarcin hazirlamistim lekelenme olunca söker icerim diye adetin 2.gunu baslaniyormus o macuna da. Şimdi ben bu lekeleri adet olarak mi baz alayım yoksa sokulunce mi 2.gun yemeye baslicam?
Tamam canım. Yiyip icmiyim simdilik bisi doktora gidene kadar... Hayırlısı olsun hakkimizda.Canm kisttn şüpheleniyorsn corek otu bal tarçın dan uzak dur . Beni dinlersen test yapmadn brsy yiyip içme aklıma zehranin durumu geldi.
Peki sende beyaz yada yeşil akıntin oldu mu inan yoruldum doktor doktor gezmekten şimdide beyaz akintim vardı durdukça yeşil oluyor artık beynim eror verdiBenim hala aşermem yok herkesde olcak die bişey yok biliyosun bulantılarımda 9. Haftada başladı 15 de bitti
Aynen canm .Tamam canım. Yiyip icmiyim simdilik bisi doktora gidene kadar... Hayırlısı olsun hakkimizda.
Canım Çok teşekkür ederim canım benim...deli misin ne borclusu yolla canim benm bakaym
Gebelik testine gerek yok canim bata 3 gun kala negatifti olsaydi çıkardı.
Kuz bn 6 gunde onuda uretıyorumdurtavuktan tek farkım o vardı aha oda oldu
Hayırlı cumalar canım daha erken değil mi bat ne zamandı senin
Az sabret bekle bakalım daha kırmızılar gelmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?