2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım herhangi bir test yaptırdın mı, mesela bende kan pıhtılaşması çıktı.

Evet canım keşke en başta gıtseydm
Gercektnde bn boyle kasık agrım olunca yum. Oldu sanydm demekki tutturamıyrdum hiç .
Pazartesı gel bklm catlamışmı dedı bn testlere devam edıcm bklm zaten karından baktı catlamışsa goremem dedı alttan usg bakaşım dedı oyle gordu bnm doktr karından bakıp yok dıyodu

Sen gıt demeseydın bn yıne otrup onumuzdekı ayı bklcktm senn kızılcık sopası sagolsun :)

Alttan muayene etmeden olur mu ya kimbilir kaç aydır bu yüzden vakit kaybettin ah ya. Neyse iyi ki gittin de bundan sonrası güzel olacak inşallah.
Sen gıt demeseydın bn yıne otrup onumuzdekı ayı bklcktm senn kızılcık sopası sagolsun :)
Bak gördün mü şuanki doktor sana yumurta takibi yapıyor. Öteki ayı beklemek zaman kaybı olacaktı. Çok sevindim ya bundan sonra beni dinlenemezsen döveceğim zaten seni. Ablan sayılırım haziran ayında 28 yaşına giriyorum

Valla iyi oldu gıttıgım ya pazartesı de gıdım barı ona bıraz aksı ama konuya hakım bı doktor o zaman dun gece oldu ilşki yarın akşam olur bıde pazartesı aksamı tammdr dımı
İlişki konusunda kasma bence canın ne zamn isterse gel kocacim de ama dedgin gbi yeter bu 3 gün içinde 3 kere iyi yanı. Aksi de olsa bilgili olsun brsey bilmeden Evet hii öyle faln demesndense aksi konussun yaptığında hayır olsun. ama başka hem bilgili hem anlayışlı bulursan ne alaaa :)

Döv bunu valla :) al merdaniyi eline :)

Dınlıcem soz vryrm bak yaptm test en son 12 de grmiştm wc ye kağodındada saat 11
4 ve 20 de yapılması ıygun dyo 4 te yapmş oldum t daha koyu pik yanı B Biravucmutluluk sanırım doktr haklı

Eklentiler

• Screenshot_20170324-155237.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 37
Doğru ya işini bilgili yapsında gerısı muhım değil canm bn bak ovı pozıtfkn sadece o gunu bıde ertesı gunu oluyrdu sonra olmyrdu şimdi pik bayagı ama pazartesı ye ladar ilişki olcak

Dınlıcem soz vryrm bak yaptm test en son 12 de grmiştm wc ye kağodındada saat 11
4 ve 20 de yapılması ıygun dyo 4 te yapmş oldum t daha koyu pik yanı B Biravucmutluluk sanırım doktr haklı
Kız bu pik olmuş ya 15 mm yumurta nasıl pik olmuş. Yapmaya devam et. Bakım yarın nasıl çıkcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…