- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
canım herhangi bir test yaptırdın mı, mesela bende kan pıhtılaşması çıktı.Hayır canım daha kalp atışını duymamıştım zaten kontrole gittmiştim gelişim olmamış hiç bi gelişme yok kalp atışı da yoktu zaten nasip rabbim hayırlısını versin sana da çok geçmiş olsun benim bi önceki kalp durduğu için kürtaj olmuştum buda ikin ci olucak demekki şuan nasipte yokmuş hayırlısı rabbim tekrar yaşatmasın hayırlısını versin
Sagol canm en azından acabalarım bıttı ya20 mm - 24 mm olunca çatlıyor bildiğim kadarıyla, demek ki senin kide büyümüş hergün yaklaşık 1 mm büyüyor sanırım...
Evet canım keşke en başta gıtseydmCanım iyi yapmışsın gitmekle çok sevindim. Ben hep diyorum senin doktorunda iş yok diye. Doktor pazartesi çatlar dediyse cumartesi pazar pazartesi ilişki olsun bence. Ben 3 gün üst üste ilişki ile hamile kaldım. Sen ovulasyon testini de benim dediğim şekilde yapmaya devam et bakalım doktorun dediğiyle tutacak mı denemiş oluruz.
Sen gıt demeseydın bn yıne otrup onumuzdekı ayı bklcktm senn kızılcık sopası sagolsun :)Canım iyi yapmışsın gitmekle çok sevindim. Ben hep diyorum senin doktorunda iş yok diye. Doktor pazartesi çatlar dediyse cumartesi pazar pazartesi ilişki olsun bence. Ben 3 gün üst üste ilişki ile hamile kaldım. Sen ovulasyon testini de benim dediğim şekilde yapmaya devam et bakalım doktorun dediğiyle tutacak mı denemiş oluruz.
Hayır canım bizde bir bir sorun yok çok şükür bebek sorunlu dedi dr.daha kürtaj olmadı önmüzdeki hafta olucam kürtajıcanım herhangi bir test yaptırdın mı, mesela bende kan pıhtılaşması çıktı.
Allah yardımcın olsun canımHayır canım bizde bir bir sorun yok çok şükür bebek sorunlu dedi dr.daha kürtaj olmadı önmüzdeki hafta olucam kürtajı
Alttan muayene etmeden olur mu ya kimbilir kaç aydır bu yüzden vakit kaybettin ah ya. Neyse iyi ki gittin de bundan sonrası güzel olacak inşallah.Evet canım keşke en başta gıtseydm
Gercektnde bn boyle kasık agrım olunca yum. Oldu sanydm demekki tutturamıyrdum hiç .
Pazartesı gel bklm catlamışmı dedı bn testlere devam edıcm bklm zaten karından baktı catlamışsa goremem dedı alttan usg bakaşım dedı oyle gordu bnm doktr karından bakıp yok dıyodu
Bak gördün mü şuanki doktor sana yumurta takibi yapıyor. Öteki ayı beklemek zaman kaybı olacaktı. Çok sevindim ya bundan sonra beni dinlenemezsen döveceğim zaten seni. Ablan sayılırım haziran ayında 28 yaşına giriyorumSen gıt demeseydın bn yıne otrup onumuzdekı ayı bklcktm senn kızılcık sopası sagolsun :)
Amin canımAllah yardımcın olsun canım
İlişki konusunda kasma bence canın ne zamn isterse gel kocacim de ama dedgin gbi yeter bu 3 gün içinde 3 kere iyi yanı. Aksi de olsa bilgili olsun brsey bilmeden Evet hii öyle faln demesndense aksi konussun yaptığında hayır olsun. ama başka hem bilgili hem anlayışlı bulursan ne alaaa :)Valla iyi oldu gıttıgım ya pazartesı de gıdım barı ona bıraz aksı ama konuya hakım bı doktor o zaman dun gece oldu ilşki yarın akşam olur bıde pazartesı aksamı tammdr dımı
Döv bunu valla :) al merdaniyi eline :)Alttan muayene etmeden olur mu ya kimbilir kaç aydır bu yüzden vakit kaybettin ah ya. Neyse iyi ki gittin de bundan sonrası güzel olacak inşallah.
Bak gördün mü şuanki doktor sana yumurta takibi yapıyor. Öteki ayı beklemek zaman kaybı olacaktı. Çok sevindim ya bundan sonra beni dinlenemezsen döveceğim zaten seni. Ablan sayılırım haziran ayında 28 yaşına giriyorum
Dınlıcem soz vryrm bak yaptm test en son 12 de grmiştm wc ye kağodındada saat 11Alttan muayene etmeden olur mu ya kimbilir kaç aydır bu yüzden vakit kaybettin ah ya. Neyse iyi ki gittin de bundan sonrası güzel olacak inşallah.
Bak gördün mü şuanki doktor sana yumurta takibi yapıyor. Öteki ayı beklemek zaman kaybı olacaktı. Çok sevindim ya bundan sonra beni dinlenemezsen döveceğim zaten seni. Ablan sayılırım haziran ayında 28 yaşına giriyorum
Doğru ya işini bilgili yapsında gerısı muhım değil canm bn bak ovı pozıtfkn sadece o gunu bıde ertesı gunu oluyrdu sonra olmyrdu şimdi pik bayagı ama pazartesı ye ladar ilişki olcakİlişki konusunda kasma bence canın ne zamn isterse gel kocacim de ama dedgin gbi yeter bu 3 gün içinde 3 kere iyi yanı. Aksi de olsa bilgili olsun brsey bilmeden Evet hii öyle faln demesndense aksi konussun yaptığında hayır olsun. ama başka hem bilgili hem anlayışlı bulursan ne alaaa :)
Herkesde değişik oluyomuş takılma canımbende koyu sarı ve kahve leke oldu.Peki sende beyaz yada yeşil akıntin oldu mu inan yoruldum doktor doktor gezmekten şimdide beyaz akintim vardı durdukça yeşil oluyor artık beynim eror verdi
Kız bu pik olmuş ya 15 mm yumurta nasıl pik olmuş. Yapmaya devam et. Bakım yarın nasıl çıkcak.Dınlıcem soz vryrm bak yaptm test en son 12 de grmiştm wc ye kağodındada saat 11
4 ve 20 de yapılması ıygun dyo 4 te yapmş oldum t daha koyu pik yanı B Biravucmutluluk sanırım doktr haklı
Hiç bu yumurta işine kafam basmıyor ama kucuk değil mi 15 senceKız bu pik olmuş ya 15 mm yumurta nasıl pik olmuş. Yapmaya devam et. Bakım yarın nasıl çıkcak.
Küçük bence o yüzden nasıl hemen pik olmuş dedim.Hiç bu yumurta işine kafam basmıyor ama kucuk değil mi 15 sence
Gözün aydın canım. Ben de yarın gideceğim :)Slm kızlar kalp atışını duydum çok şükür herşey iyi şimdilik bi sıkıntı yok taaaa bir ay sonra kontrolüm
Gözün aydın canım. Ben de yarın gideceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?