2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Oyle yapcam canm bnm doktr bıraz koyvermş gbı farklı dktra gdcm inşallah

Sen bişeylerı kesınleştr asetmı degılmı ondan sonra iç ne içiyrsan

Kizlar catlatma igensinin 8.gunu beta baktirdim adetime daha 13 var sonuc 4.44 cikti boyle erkenden baktirip yukselen varmi.yorum yapin nolur

Aaa igne gecikme yapiyor mu yaaa... 14_16.gun adet olunur aslında çatlama takip edildigi icin daha da gecikme sansi pek olmamali. Ilginc. Kist mi olmuştu sende? Niye o kadar gec adet oldun ki
Yok ya hiç kist olmadı ilaç iğne sonrası ama hep 18. Gün oldum arkadaşlar geç çatladı mi acaba dedi ama ikisinde de kontrole gitmiştim 3gün sonrasında iğneden çatlama olmuştu niye öyle oluyor anlamadım. Geçen ay da 22. Gün olmuştum

Merhabalar uzun zamandır giremedim yeni hamişler varsa şimdiden tebrik ederim çok sayfa var ve geriye dönük bakamadım ben bebeğimi kaybettim kürtaj olucam burda beraber sevinmiştik arkadaşlarla şimdi inanın p kadar kötü oldum ki sizlerle paylaşmak istedim rabbim kimseyi evladı ile sınamasın mübarek cuma günü herkese hayırlı cumalar güzel anne ve anne adayları nasipte mte köy yok herşeyin hayırlısı hepimiz için

Canm kesinlikle br daha eski doktoruna gitme bak ne guzl yumurtan duruyormus. Sen git bu doktora pazartesi .

osay3 seni takip ediyorum tüm gönlüme gebelik haberini almayı diliyorum. Pazartesi gebelik haberini alırım insallah
Vallahi siz delisiniz tum kızlar olarak. :) gebelik yoktur canim bu akıntıya göre. Hani nasıl diyim adetin biterken leke leke gelir koyu renkte pecete ye silersin sarimsi olur ama pede bakinca kahverengi akinti aynen öyle bisi... Ama dualarin icin Sagol canim. Rabbim hepimizin muradini versin.

canım çok geçmiş olsun, neden kaybettin kalp durması mı? ben de aynı şeyi yaşamıştım 3 ay önce, çok acı bir şey çok acı..

canım çok geçmiş olsun, neden kaybettin kalp durması mı? ben de aynı şeyi yaşamıştım 3 ay önce, çok acı bir şey çok acı..
Hayır canım daha kalp atışını duymamıştım zaten kontrole gittmiştim gelişim olmamış hiç bi gelişme yok kalp atışı da yoktu zaten nasip rabbim hayırlısını versin sana da çok geçmiş olsun benim bi önceki kalp durduğu için kürtaj olmuştum buda ikin ci olucak demekki şuan nasipte yokmuş hayırlısı rabbim tekrar yaşatmasın hayırlısını versin

Canm kesinlikle br daha eski doktoruna gitme bak ne guzl yumurtan duruyormus. Sen git bu doktora pazartesi .
Evet Canım bana dedi ki sol tarafta yaymış Ben de dedim sol tarafım ağrıyor çatladı zannettim o da dedi ki buradan yola çıkarak anlayabilirsin yumurtan olgunlaşınca agrı yapıyr demkkı dedı bn hep agrynca catşadı sanıyrdum
Yum. Takıbı yapıyorum hormonlarınada bakarım ama aşılama falan yapmıyrz dedı once sana bı bakarız sıkıntı yoksa eşinede bakocam dedı bu tek kişilik degıl dedı eşimin rahlılı temız cıktı dedım o zmn yum. Yakalayamıyrsun dedı ovı. Test sılıkleşnce catlamaz dedı ondan 1 gun 3 gun arası catlar dedı onu bız bılemeyz dedı 15mm yumurta cnm bu buyukmu oluyo yanı

vallahi adet olmaya başlamadığın sürece umut var demektir. Adet olmayı bekle veya bir test yap kurtar bizi de kendini de:)

20 mm - 24 mm olunca çatlıyor bildiğim kadarıyla, demek ki senin kide büyümüş hergün yaklaşık 1 mm büyüyor sanırım...

Evet gayt iyi suan doktorun dedgi gbi pazartesi ye kadar catlar :) yumurtlama yi yakala bu ay bak :)

Evet gayt iyi suan doktorun dedgi gbi pazartesi ye kadar catlar :) yumurtlama yi yakala bu ay bak :)
Valla iyi oldu gıttıgım ya pazartesı de gıdım barı ona bıraz aksı ama konuya hakım bı doktor o zaman dun gece oldu ilşki yarın akşam olur bıde pazartesı aksamı tammdr dımı

Canım iyi yapmışsın gitmekle çok sevindim. Ben hep diyorum senin doktorunda iş yok diye. Doktor pazartesi çatlar dediyse cumartesi pazar pazartesi ilişki olsun bence. Ben 3 gün üst üste ilişki ile hamile kaldım. Sen ovulasyon testini de benim dediğim şekilde yapmaya devam et bakalım doktorun dediğiyle tutacak mı denemiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…