- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Hafiften devam ediyor. Çok şiddetli değil ama çok şükür. Yarın ben enfeksiyon için tekrar idrar tahlili vereceğim yoksa 1 nisandaydı randevum. Mecburiyetten gidiyorum en son 2 hafta önce görmüştüm bebeği büyümüştür herhalde. İnşallah bir aksilik yoksa tabi.Sağol canım darısı bekleyen herkese, inşallah senin kontrolün de güzel geçer
Bulantıların geçtimi
Hım doğru şimdi hatırladım canım inşallah hiç bişeyin yoktur o zamanHafiften devam ediyor. Çok şiddetli değil ama çok şükür. Yarın ben enfeksiyon için tekrar idrar tahlili vereceğim yoksa 1 nisandaydı randevum. Mecburiyetten gidiyorum en son 2 hafta önce görmüştüm bebeği büyümüştür herhalde. İnşallah bir aksilik yoksa tabi.
Hım doğru şimdi hatırladım canım inşallah hiç bişeyin yoktur o zamanHafiften devam ediyor. Çok şiddetli değil ama çok şükür. Yarın ben enfeksiyon için tekrar idrar tahlili vereceğim yoksa 1 nisandaydı randevum. Mecburiyetten gidiyorum en son 2 hafta önce görmüştüm bebeği büyümüştür herhalde. İnşallah bir aksilik yoksa tabi.
Amin canım inşallahHım doğru şimdi hatırladım canım inşallah hiç bişeyin yoktur o zaman
Büyümüştür tabi bebişin güzel düşün herşey çooook güzel olsun
Dınlıcem soz vryrm bak yaptm test en son 12 de grmiştm wc ye kağodındada saat 11
4 ve 20 de yapılması ıygun dyo 4 te yapmş oldum t daha koyu pik yanı B Biravucmutluluk sanırım doktr haklı
Aynen canm pik bu test yarn catlayacak gbi ama yapmaya devam et bakalm neler olacak . Su tüketimin de mi sıkıntı var acaba sabahki belli belirsizdi . 18mme ulaşsn yeter :)Doğru ya işini bilgili yapsında gerısı muhım değil canm bn bak ovı pozıtfkn sadece o gunu bıde ertesı gunu oluyrdu sonra olmyrdu şimdi pik bayagı ama pazartesı ye ladar ilişki olcak
Sabah çok erken saatte yapmıştı canım o yüzden öyle çıktı. İdrara geçmesi 11'i buluyor çünkü. Çatlaması 20-22 mm diye biliyodum ben 18 mm yeterliyse yarın da testi pik çıkar pazar çatlar bence.Aynen canm pik bu test yarn catlayacak gbi ama yapmaya devam et bakalm neler olacak . Su tüketimin de mi sıkıntı var acaba sabahki belli belirsizdi . 18mme ulaşsn yeter :)
Normal kına mı hint kınası mıKzlar konuyla alakası yok ama acil cevap verrmsnz dun kina surdum sacma az tuttu istemdgm renk ckti bugu tekrrdn boya surcm norml olur deme?nolur yazn
Normal canm sacm cok kotu renk etti o yuzdn siyaha boyasm olur deme?Normal kına mı hint kınası mı
Olur canımNormal canm sacm cok kotu renk etti o yuzdn siyaha boyasm olur deme?
Canm cok korktm tekrr boyarsm sacm kotu olcak dye :)Olur canım
Kzlar konuyla alakası yok ama acil cevap verrmsnz dun kina surdum sacma az tuttu istemdgm renk ckti bugu tekrrdn boya surcm norml olur deme?nolur yazn[/QOTE]
boyalarin kına üzerine surulmemesi gerek diye biliyorum değişik renk cikarmis
Çok kasıgım agrıyo fazlasıyla şaşırtıcı yanı bu kadar ufak catlamasın yaAynen canm pik bu test yarn catlayacak gbi ama yapmaya devam et bakalm neler olacak . Su tüketimin de mi sıkıntı var acaba sabahki belli belirsizdi . 18mme ulaşsn yeter :)
Gözun aydın mınnoşum hadı bakalmmmYa niye Mesajlar sürekli hata veriyor gitmedi sanıp tekrar tekrar gönderiyorum bende
Zararlmi yani[/QUOT
internetten iyice bir araştırın kına üzerine boya yapılır mi diye zararlı demedim renk farklı çıkar deniliyo.hic duymadınız mi
Sevgili Cumhur Bey, saçlarımı kına ile boyatmıştım. Ama şimdi kuaförde boya yaptırmak istiyorum kına üzerine boya tutar mı? Beni aydınlatmanızı istiyorum. Teşekkür ederim.Zararlmi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?