Çok tebrik ederim sağlıkla kucağa almak da nasip olur inşallahSlm kızlar kalp atışını duydum çok şükür herşey iyi şimdilik bi sıkıntı yok taaaa bir ay sonra kontrolüm
Evet siyah bisi olmaz inşCanm siyah surucm birsy olma herlde sagolun cvpladgnz icn
Sağol bitanem darısı sana ve bekleyen bütün arkadaşlarımaGözun aydın mınnoşum hadı bakalmmm
Amin canım senden de kısa zamanda güzel haberler alırız inşallahÇok tebrik ederim sağlıkla kucağa almak da nasip olur inşallah
Allah hayırlısını versin canım. Üzüldüm senin adına. Ama şöyle düşün doğduğu halde bir ömür hasta olcakti ona da yazık hayırlısı buymuş demekHayır canım bizde bir bir sorun yok çok şükür bebek sorunlu dedi dr.daha kürtaj olmadı önmüzdeki hafta olucam kürtajı
Amin Allah razi olsun gün saymaya devamAmin canım senden de kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah
Slm kızlar kalp atışını duydum çok şükür herşey iyi şimdilik bi sıkıntı yok taaaa bir ay sonra kontrolüm
Canim leke geliyor ki nasi yapiyim test bu halde. Hamile olsam lekenin ne isi var daha once ki düşük yaptigim gebeligimde hem sancim vardi adet sancisi gibi hemde kuruydum. Ne biliim yavallahi adet olmaya başlamadığın sürece umut var demektir. Adet olmayı bekle veya bir test yap kurtar bizi de kendini de:)
Evet canım çok şükürSukur canimm :)) super bi haber masallah size
Sağol cnm hamilelik çok kolay sanıyordum anlamlardan hiç böyle şikayetler duymadım :) kaşık batmalarin var ama demi rahim büyüdüğü için mı oluyorHerkesde değişik oluyomuş takılma canımbende koyu sarı ve kahve leke oldu.
Naptın cnm aramızda bir hafta vardı 3 e çıkmış :) çok yardımcı olmuştun bana teşekkür ederimDöv bunu valla :) al merdaniyi eline :)
Kizlar bi fikriniz yokmu..Kizlar catlatma igensinin 8.gunu beta baktirdim adetime daha 13 gun var sonuc 4.44 cikti boyle erkenden baktirip yukselen varmi.yorum yapin nolur
Sen bence riske atma bugun yarin bir de pazar ilişki olsun.Benım gecen ay pozıtıften ertesı gun catlamış 14 gun sonrada adet olmusum.. baktım eğer bugun ovı pozıtıfse yarın akşama catlar dıyorum arastırmalarıma gore kişiye gore değişiyr 2mm buyuyen var gunde pyle olurda yarın catlarsa 17 de catlamış olur dıyorum
Yaptm hesabımı kıtabımı ama hiç heyecan olmadı ya sıkıntım dınmış olduB Biravucmutluluk okeanoss00
Ignenin etkisinden de olabilir gebelikten de olabilir. Sen 12. Gun tekrar kan ver canim bence.Dra da ulasmadim
Kizlar bi fikriniz yokmu..
5 in ustu mu pozitif cnmIgnenin etkisinden de olabilir gebelikten de olabilir. Sen 12. Gun tekrar kan ver canim bence.
Evet 5 üstü pozitif. İğnenin etkisini bir arastir istersen sonra üzülme.5 in ustu mu pozitif cnm
Bn öyle biliyorum hatta 18mmden küçük olunca çatlayan yumurta döllenme sıkıntısı oluyormuş. Tabi tam hakim değilim :) bencede çatlamış olur dediğin gbi inlsh tutar :)Sabah çok erken saatte yapmıştı canım o yüzden öyle çıktı. İdrara geçmesi 11'i buluyor çünkü. Çatlaması 20-22 mm diye biliyodum ben 18 mm yeterliyse yarın da testi pik çıkar pazar çatlar bence.
İyi bakalm yarn 11 de yap dikkatli br şekilde :) inslh catlamaz bu kadr ufak oda sıkıntı çünkü bakalm takip edicez en erken pazar çatlaması iyi olur bizim için günde 1 2mm büyüse pazar günü 18mm olur kesin hadi inslh gönlümüzdeki gbi olur :)Çok kasıgım agrıyo fazlasıyla şaşırtıcı yanı bu kadar ufak catlamasın ya
Bakalım yarın bıdaha yapım tesyı yarın akiamda ilişki olur zaten meşhur cumartesı akşamımız boş geçmyr normaldedeokeanoss00 dediği gibi cok erken yapmıştım yarın sabah 11 deyapcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?