2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

vallahi adet olmaya başlamadığın sürece umut var demektir. Adet olmayı bekle veya bir test yap kurtar bizi de kendini de:)
Canim leke geliyor ki nasi yapiyim test bu halde. Hamile olsam lekenin ne isi var daha once ki düşük yaptigim gebeligimde hem sancim vardi adet sancisi gibi hemde kuruydum. Ne biliim ya

Gunde kaç mm buyuyr yumurtalar fıkrı olan var mı
Ben cahılll kaldm ya

Benım gecen ay pozıtıften ertesı gun catlamış 14 gun sonrada adet olmusum.. baktım eğer bugun ovı pozıtıfse yarın akşama catlar dıyorum arastırmalarıma gore kişiye gore değişiyr 2mm buyuyen var gunde pyle olurda yarın catlarsa 17 de catlamış olur dıyorum
Yaptm hesabımı kıtabımı ama hiç heyecan olmadı ya sıkıntım dınmış oldu B Biravucmutluluk okeanoss00

Sen bence riske atma bugun yarin bir de pazar ilişki olsun.

Bn öyle biliyorum hatta 18mmden küçük olunca çatlayan yumurta döllenme sıkıntısı oluyormuş. Tabi tam hakim değilim :) bencede çatlamış olur dediğin gbi inlsh tutar :)

İyi bakalm yarn 11 de yap dikkatli br şekilde :) inslh catlamaz bu kadr ufak oda sıkıntı çünkü bakalm takip edicez en erken pazar çatlaması iyi olur bizim için günde 1 2mm büyüse pazar günü 18mm olur kesin hadi inslh gönlümüzdeki gbi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…