2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Naptın cnm aramızda bir hafta vardı 3 e çıkmış :) çok yardımcı olmuştun bana teşekkür ederim
Rica ederm canm. 1 hafta nasıl 3 e çıkmış canm ya ama yinede aynı ay içinde olacak yavrucuklarimiz . Biz iyiyz çok şükür saglk olarak ama bugn hamileligmin en kötü günüydü aşırı bulantı ve baş ağrısı cekiyorum sabahtan beri ne yesem rahatsız ediyor sizin nasıl gidiyor bakalm

Smdi senin pazar 14.gun demi? Bence pazar catlar bu yumurta :)

Dra da ulasmadim

Kizlar bi fikriniz yokmu..
Ben ilk iğne kullandığım ay rahatsız olup doktora gitmiştim mecbur test yaptı 12. Gün sıfır çıkmıştı canım iğnenin etkisi de olabilir değer yükselecek de olabilir bilemeyiz ki tekrarlamadan ben erken yapmadım hiç o yüzden birşey diyemeyeceğim

İnşallah canm oyle olur da tuttururum bu sefer...
Yarın yapımde haberleşiriz canım

İnşallah canm sabrına hayranm bn olsam sabah yapardım

İnşallah görürsün çizgiyi canım

İnsAllah tatlişim insAllah
Sen kaçıncı gunundesin simdi?

İnşallah canm sabrına hayranm bn olsam sabah yapardım

İnsAllah gülüm. Bat geçene kadar test yapmicam diyodum dayanamadım o kadar sabır yeter :))) Hani değer iki günde katlaniyor ya o yüzden pazar yapım diye düşündüm, yarın yapsam belki farkı olmaz

Kan akışı arttığından oluyormuş cnm baş ağrısı benim De kaşık ağrıların var adet olucakmisim gibi girip girip çıkıyor doktor beş hafta sonra gel dedi çok değil mı sen kaç hafta aralıklarla gidiyorsun cnm benim De hiç bulantim yok nadiren akşamları oluyor bulantıları sev herşey yolunda demek mis

Geç döllenme dedi doktor cnm şuan 8+5 iz biz

Bazen çekilmez oluyo ama mecbr katlaniyoruz :) 5 hafta çok ya bni önce 2 haftada çağırıyordu en son 3 haftada cagrdi geçen gttigimdede 4 hafta sonra gorusuruz dedi :) ay 5 hafta hemde kocaman hc savr yok bende :)

İğnenin onuncu günü bitti canım. Hayırlısı Allah tan inşallah gönlümüze göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…