- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Rica ederm canm. 1 hafta nasıl 3 e çıkmış canm ya ama yinede aynı ay içinde olacak yavrucuklarimizNaptın cnm aramızda bir hafta vardı 3 e çıkmış :) çok yardımcı olmuştun bana teşekkür ederim
Smdi senin pazar 14.gun demi? Bence pazar catlar bu yumurta :)Benım gecen ay pozıtıften ertesı gun catlamış 14 gun sonrada adet olmusum.. baktım eğer bugun ovı pozıtıfse yarın akşama catlar dıyorum arastırmalarıma gore kişiye gore değişiyr 2mm buyuyen var gunde pyle olurda yarın catlarsa 17 de catlamış olur dıyorum
Yaptm hesabımı kıtabımı ama hiç heyecan olmadı ya sıkıntım dınmış olduB Biravucmutluluk okeanoss00
Evet canım çok şükür
Darısı sana canım inşallah senin miniğinde çok bekletmez annesini :)
GöZün aydın arkadaşım sağlıkla al kucağına inşallahSağol bitanem darısı sana ve bekleyen bütün arkadaşlarıma
GöZün aydın arkadaşım sağlıkla al kucağına inşallah
Ben ilk iğne kullandığım ay rahatsız olup doktora gitmiştim mecbur test yaptı 12. Gün sıfır çıkmıştı canım iğnenin etkisi de olabilir değer yükselecek de olabilir bilemeyiz ki tekrarlamadan ben erken yapmadım hiç o yüzden birşey diyemeyeceğimDra da ulasmadim
Kizlar bi fikriniz yokmu..
İnşallah canm oyle olur da tuttururum bu sefer...İyi bakalm yarn 11 de yap dikkatli br şekilde :) inslh catlamaz bu kadr ufak oda sıkıntı çünkü bakalm takip edicez en erken pazar çatlaması iyi olur bizim için günde 1 2mm büyüse pazar günü 18mm olur kesin hadi inslh gönlümüzdeki gbi olur :)
İnşallah görürsün çizgiyi canımNisaberatim
Yani ikinci çizgi varla yok arası cnm çok dikkatli baktımmi sanki bi gölge görüyorum, hayali goruyorum kendimden şüphe ettim ahahapazar birdaha yaparım ozaman varsa silik çıkar diye umit ediyorum <3
İnşallah canm sabrına hayranm bn olsam sabah yapardımNisaberatim
Yani ikinci çizgi varla yok arası cnm çok dikkatli baktımmi sanki bi gölge görüyorum, hayali goruyorum kendimden şüphe ettim ahahapazar birdaha yaparım ozaman varsa silik çıkar diye umit ediyorum <3
Tamam komutanım bnmSen bence riske atma bugun yarin bir de pazar ilişki olsun.
İnşallah görürsün çizgiyi canım
İnşallah canm sabrına hayranm bn olsam sabah yapardım
Kan akışı arttığından oluyormuş cnm baş ağrısı benim De kaşık ağrıların var adet olucakmisim gibi girip girip çıkıyor doktor beş hafta sonra gel dedi çok değil mı sen kaç hafta aralıklarla gidiyorsun cnm benim De hiç bulantim yok nadiren akşamları oluyor bulantıları sev herşey yolunda demek misRica ederm canm. 1 hafta nasıl 3 e çıkmış canm ya ama yinede aynı ay içinde olacak yavrucuklarimiz. Biz iyiyz çok şükür saglk olarak ama bugn hamileligmin en kötü günüydü aşırı bulantı ve baş ağrısı cekiyorum sabahtan beri ne yesem rahatsız ediyor sizin nasıl gidiyor bakalm
Canim benim Rabbim sana da nasip etsin inşallah.Tamam komutanım bnm
İki canlı komutanım
Geç döllenme dedi doktor cnm şuan 8+5 iz bizRica ederm canm. 1 hafta nasıl 3 e çıkmış canm ya ama yinede aynı ay içinde olacak yavrucuklarimiz. Biz iyiyz çok şükür saglk olarak ama bugn hamileligmin en kötü günüydü aşırı bulantı ve baş ağrısı cekiyorum sabahtan beri ne yesem rahatsız ediyor sizin nasıl gidiyor bakalm
Tmm kuzum dua edicm sna :)İnşallah canm oyle olur da tuttururum bu sefer...
Yarın yapımde haberleşiriz canım
Bazen çekilmez oluyo ama mecbr katlaniyoruz :) 5 hafta çok ya bni önce 2 haftada çağırıyordu en son 3 haftada cagrdi geçen gttigimdede 4 hafta sonra gorusuruz dedi :) ay 5 hafta hemde kocaman hc savr yok bende :)Kan akışı arttığından oluyormuş cnm baş ağrısı benim De kaşık ağrıların var adet olucakmisim gibi girip girip çıkıyor doktor beş hafta sonra gel dedi çok değil mı sen kaç hafta aralıklarla gidiyorsun cnm benim De hiç bulantim yok nadiren akşamları oluyor bulantıları sev herşey yolunda demek mis
Ondan olabilir biz 11+6 hayırlısı bakalm sağ saglim dogsunlrda :)Geç döllenme dedi doktor cnm şuan 8+5 iz biz
İğnenin onuncu günü bitti canım. Hayırlısı Allah tan inşallah gönlümüze göre olurİnsAllah tatlişim insAllah
Sen kaçıncı gunundesin simdi?
İnsAllah gülüm. Bat geçene kadar test yapmicam diyodumdayanamadım o kadar sabır yeter :))) Hani değer iki günde katlaniyor ya o yüzden pazar yapım diye düşündüm, yarın yapsam belki farkı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?