Icinde ki hissin sesini seveyim
Canım sen çok istiyorsun ve düşünüyorsun farkındayım imkanın varsa daha erken rahatlama adına pazar günü tekrar et testi istersen iyi kötü netice olur elindeDra da ulasmadim
Kizlar bi fikriniz yokmu..
İğnenin onuncu günü bitti canım. Hayırlısı Allah tan inşallah gönlümüze göre olur
Evet canım hayırlısı bu imiş tevkkül etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye inş.Allah hayırlısını versin canım. Üzüldüm senin adına. Ama şöyle düşün doğduğu halde bir ömür hasta olcakti ona da yazık hayırlısı buymuş demek
Aaaaaaa ayyyy ne oluuur ne oluuuur allahım ya inşallah arkadaşım allahım mucizesini göstersin yeminle inanılmaz mutlu olcamIcinde ki hissin sesini seveyimakinti sariya döndü öğlenden beri yok gibi bisi.. ilk defa boyle bisi yasiyorum bekliyorum sonum hayrolsun
Evet ask pazar 14. GunumSmdi senin pazar 14.gun demi? Bence pazar catlar bu yumurta :)
İnşallah pazar catlarsa super olurSmdi senin pazar 14.gun demi? Bence pazar catlar bu yumurta :)
İnslh o zamn catlr hadi bakalım :)İnşallah pazar catlarsa super olur
Canim yoook adet olmadım daha beklemedeyim2 gün kahve leke geldi bi iki saattirde sarımsı lekeye döndü birden söküp gelmezse lekelenme bitiyor gibi... Hayirlisi neyse o olsun canim. Allah herkesin muradını versin insallahcanımmmmmmmmmm adet olmadın mıııı sen halaaaa
degerın hareketlıydı o gun ınsssss mujdelı haber verrrsınnn arkdasım ınss
ben bu ay umıt ettım cok 3 gun gecıktı adetım ve sonra geldıııı o yıkım cok kotuuu ,ıns sen mutlugunnu paylasrsın bızımle
osay3
Biliyorum Canim inaniyorum sana...çünkü burda hepimiz ayni dertleri cekiyoruz ayni bekleyişler icindeyiz yada icindeydik bu yuzden kendi mutlulugumuz gibi mutlu oluyoruz. Allah razi olsun. Ama su an hic bisi hissetmiyorum bombosum ne adet ne gebelik hic bisi... Hayirlisi ve sagliklisi olsun.Aaaaaaa ayyyy ne oluuur ne oluuuur allahım ya inşallah arkadaşım allahım mucizesini göstersin yeminle inanılmaz mutlu olcam
Canim yoook adet olmadım daha beklemedeyim2 gün kahve leke geldi bi iki saattirde sarımsı lekeye döndü birden söküp gelmezse lekelenme bitiyor gibi... Hayirlisi neyse o olsun canim. Allah herkesin muradını versin insallah
Canim yoook adet olmadım daha beklemedeyim2 gün kahve leke geldi bi iki saattirde sarımsı lekeye döndü birden söküp gelmezse lekelenme bitiyor gibi... Hayirlisi neyse o olsun canim. Allah herkesin muradını versin insallah
Evet canim catlatma ignesi falan kullandim o yuzden saskinim. Normalde de saati bile şaşmaz günü gününe saatinde gelir. Kısmet kadın vücudu bu ne yapsa yeridir bu hormonlarimizHicbir seye gerek kalmadannn ins bu ay meleginin mujdesini alirsinnnn dua ediyorm cnm sanaaa cok sevindimmm gelmesinn kirmizilar :) bu ay klomen kullanmismiydin kuzum
Kahverengi dediğiniz çok açık kahve ile sarımsı arası renkler ise bende de öyle olmuştu ve hamile imişim. Aksi gibi de idrar testinde çıkmamıştı. Dikkatli takip etmekte fayda var diye düşünüyorum. İnşallah hayırlı bir nedene işarettir. :))
Canim peceteye hep açık kahve rengi geldi ama pedde daha koyu gözüküyordu... Sarıya döndü şimdi. Insallah dualarim hayirli saglikli bi gebelik yönünde ama icimden bi hisde gebelik yok diyor...rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Seni de tebrik ederim canim saglikla kucagina alirsin inşallah
Olmaz olur mu allah razi olsun evladin hayirli ve salih evlatlardan olsun insAslında ben kucağıma aldım. Darısı başınıza.
Başka bir şey yazmak için girmiştim ama sizin yazıyı görünce ben de tecrübemi paylaşayım belki bir faydam olur diye düşündüm.
Olmaz olur mu allah razi olsun evladin hayirli ve salih evlatlardan olsun ins
Evet canim catlatma ignesi falan kullandim o yuzden saskinim. Normalde de saati bile şaşmaz günü gününe saatinde gelir. Kısmet kadın vücudu bu ne yapsa yeridir bu hormonlarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?