2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah hayırlısını versin canım. Üzüldüm senin adına. Ama şöyle düşün doğduğu halde bir ömür hasta olcakti ona da yazık hayırlısı buymuş demek
Evet canım hayırlısı bu imiş tevkkül etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye inş.

Canim yoook adet olmadım daha beklemedeyim2 gün kahve leke geldi bi iki saattirde sarımsı lekeye döndü birden söküp gelmezse lekelenme bitiyor gibi... Hayirlisi neyse o olsun canim. Allah herkesin muradını versin insallah

Aaaaaaa ayyyy ne oluuur ne oluuuur allahım ya inşallah arkadaşım allahım mucizesini göstersin yeminle inanılmaz mutlu olcam
Biliyorum Canim inaniyorum sana...çünkü burda hepimiz ayni dertleri cekiyoruz ayni bekleyişler icindeyiz yada icindeydik bu yuzden kendi mutlulugumuz gibi mutlu oluyoruz. Allah razi olsun. Ama su an hic bisi hissetmiyorum bombosum ne adet ne gebelik hic bisi... Hayirlisi ve sagliklisi olsun.

Hicbir seye gerek kalmadannn ins bu ay meleginin mujdesini alirsinnnn dua ediyorm cnm sanaaa cok sevindimmm gelmesinn kirmizilar :) bu ay klomen kullanmismiydin kuzum

Kahverengi dediğiniz çok açık kahve ile sarımsı arası renkler ise bende de öyle olmuştu ve hamile imişim. Aksi gibi de idrar testinde çıkmamıştı. Dikkatli takip etmekte fayda var diye düşünüyorum. İnşallah hayırlı bir nedene işarettir. :))

Hicbir seye gerek kalmadannn ins bu ay meleginin mujdesini alirsinnnn dua ediyorm cnm sanaaa cok sevindimmm gelmesinn kirmizilar :) bu ay klomen kullanmismiydin kuzum
Evet canim catlatma ignesi falan kullandim o yuzden saskinim. Normalde de saati bile şaşmaz günü gününe saatinde gelir. Kısmet kadın vücudu bu ne yapsa yeridir bu hormonlarimiz

Canim peceteye hep açık kahve rengi geldi ama pedde daha koyu gözüküyordu... Sarıya döndü şimdi. Insallah dualarim hayirli saglikli bi gebelik yönünde ama icimden bi hisde gebelik yok diyor...rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Seni de tebrik ederim canim saglikla kucagina alirsin inşallah

Aslında ben kucağıma aldım. Darısı başınıza.
Başka bir şey yazmak için girmiştim ama sizin yazıyı görünce ben de tecrübemi paylaşayım belki bir faydam olur diye düşündüm.

Benim Şubat ayında öğrendiğim gebelik Aynen böyle başladı dilerim Seninki kucağına doldurur hayırlısıyla

Evet canim catlatma ignesi falan kullandim o yuzden saskinim. Normalde de saati bile şaşmaz günü gününe saatinde gelir. Kısmet kadın vücudu bu ne yapsa yeridir bu hormonlarimiz

Bend3 geciktirdi canim bende ilk kez kullanmistim cok umitliydim ben bu ay ama geciktiii bana benzeme insss .

B3nd3 direk kirmizi geldi adetim ama senn farkliymis insss lekelenme yerlesme akintisi diyelim bunaa:)
Yarin direk uyannca yaz bize kizlarrr tertemizim diye tamam mi cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…