Bende çok bişe yok bişe beklemiyorum adetimi bekliyorum sanki olxakmışım gib.bat 1 ekim son 3 günüm artık hayırlısı.doktor randevumu aldım çarşambaya artık hayırlısı ...1-10 ekim arasi batlari olan arkadaslar heyecan duygu ve dusuncelerinizi alalim lutfen
Hoşgeldin canım inşallah hissettiğin gibisindir.Ben bugün üye oldummm hanımlaaarr kısmetse 3 ekim geçerse hamileyimmm :)
Canım stres yapma uzan ayaklarının altına yastık koy. Bol bol dinlen yerleşme kanaması olabilir. Sabır canım korkmaBata 9 gün varken pembe akıntı normal mi
Canım evicap 200 luk kullanıyoruz biz çinko da kullanıyorduk o ağıt geldi galiba eşime bıraktı çok memnun kaldık ama uzun zamandır test yaptirmadik inşallah iyidir spermciklerE vitamini kac mg lik kullaniyorsunuz canim? 400mg fazla geliyor yorgunluk yapiyormus bunyede oyle duymustum sizinki kac ? Hangi marka
İnş yerleşmedir canım sağolCanım stres yapma uzan ayaklarının altına yastık koy. Bol bol dinlen yerleşme kanaması olabilir. Sabır canım korkma
canim bugun nasilsin dun biraz uzgundun
Bizde dun aynilarina basladikC
Canım evicap 200 luk kullanıyoruz biz çinko da kullanıyorduk o ağıt geldi galiba eşime bıraktı çok memnun kaldık ama uzun zamandır test yaptirmadik inşallah iyidir spermciklerayyyy hiç bilmezdik böyle şeyleri yakında profesör çıkacağız
Aynen cnm ya her ay hayal kırıklığıInsallah.. O testi yapiyorum ama sanki hic cift czgi olmayacak gbi geliyor gorsem bir gun havalara ucarim galiba ..
Insallah canim.Bence enfeksiyon olsa koku olur . ayy canim birlikte ogrenelim guzel haberi hadi insallah :)
Gecmis olsun canim. Tabiki gecer ama kist gecene kadar hamilelgi dusunme bu ayi es gecmen gerekebilir. Tam bilgim yok ama canim. Uzulme hayirlisi boyleymis de.Benim sonuc negatif ustelik kist olusturmus kullandigim femara ilaci ...hasta olmam için ilac verdi ayrica bikac test istedi aşılama yapacaz dedi ....kist gecer mi acaba
Cok teşekkür ederim cnm 2 yıldır uğraşıyorum birde kist çıktı başıma off offfGecmis olsun canim. Tabiki gecer ama kist gecene kadar hamilelgi dusunme bu ayi es gecmen gerekebilir. Tam bilgim yok ama canim. Uzulme hayirlisi boyleymis de.
7 aydir canim benim sag kasikta var pko görüntüsü tek sol temizmisnormal 32.gün yumurtlayanlar öyle canm
şanslısın o zmn ne kdrdır istiyorsunuz çocuk
Yumurtan catlamamis kiste cevirmis canim ya. Kotu olmus. Ama uzme kendini. Insallah kistinde gecicek sonra asilama icin hazirliiklarada basliycaksin. Yakinda burda hepimizin guzel haberlerini alicaz.uzme kendiniCok teşekkür ederim cnm 2 yıldır uğraşıyorum birde kist çıktı başıma off offfadetin 3 l.günü gel dedi umarim hastalikta gecer bu kist ama büyük dedi
Benim sonuc negatif ustelik kist olusturmus kullandigim femara ilaci ...hasta olmam için ilac verdi ayrica bikac test istedi aşılama yapacaz dedi ....kist gecer mi acaba
Evinde ne sorunun var kuzumhayırlısı neyse o olsun canım ben bu evde hamile kalıp dogurmakta pek istekli degilim korunmam lazım ama ilac kullanmak istemiyorum esimde korunmak istemiyor kullanmak istemiyor nasil olcak bilmiyorum cok bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?