2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar yumurtlama bi ay atliyabilirmi? 7 gün oldu hala kirmizilardan eser yok, hamile olma ihtimalim hiç yoktu çünkü geçici olarak eşimle ayriyiz. Yinede test yapım dedim bakarsın belkide kaçak kiracı vardır diye ama yok oda negatif

C
E vitamini kac mg lik kullaniyorsunuz canim? 400mg fazla geliyor yorgunluk yapiyormus bunyede oyle duymustum sizinki kac ? Hangi marka
Canım evicap 200 luk kullanıyoruz biz çinko da kullanıyorduk o ağıt geldi galiba eşime bıraktı çok memnun kaldık ama uzun zamandır test yaptirmadik inşallah iyidir spermcikler ayyyy hiç bilmezdik böyle şeyleri yakında profesör çıkacağız

Bizde dun aynilarina basladik

Insallah.. O testi yapiyorum ama sanki hic cift czgi olmayacak gbi geliyor gorsem bir gun havalara ucarim galiba ..
Aynen cnm ya her ay hayal kırıklığı inş Rabbim en kısa zamanda bizimde yüzümuzu güldürür o güzel duyguyu biz de tadalm artk:-(

Benim sonuc negatif ustelik kist olusturmus kullandigim femara ilaci ...hasta olmam için ilac verdi ayrica bikac test istedi aşılama yapacaz dedi ....kist gecer mi acaba

Benim sonuc negatif ustelik kist olusturmus kullandigim femara ilaci ...hasta olmam için ilac verdi ayrica bikac test istedi aşılama yapacaz dedi ....kist gecer mi acaba
Gecmis olsun canim. Tabiki gecer ama kist gecene kadar hamilelgi dusunme bu ayi es gecmen gerekebilir. Tam bilgim yok ama canim. Uzulme hayirlisi boyleymis de.

Gecmis olsun canim. Tabiki gecer ama kist gecene kadar hamilelgi dusunme bu ayi es gecmen gerekebilir. Tam bilgim yok ama canim. Uzulme hayirlisi boyleymis de.
Cok teşekkür ederim cnm 2 yıldır uğraşıyorum birde kist çıktı başıma off offf adetin 3 l.günü gel dedi umarim hastalikta gecer bu kist ama büyük dedi

Cok teşekkür ederim cnm 2 yıldır uğraşıyorum birde kist çıktı başıma off offf adetin 3 l.günü gel dedi umarim hastalikta gecer bu kist ama büyük dedi
Yumurtan catlamamis kiste cevirmis canim ya. Kotu olmus. Ama uzme kendini. Insallah kistinde gecicek sonra asilama icin hazirliiklarada basliycaksin. Yakinda burda hepimizin guzel haberlerini alicaz.uzme kendini

Cnm sana bu ilacı ne için verdi? Benim bildiğim bu çok ağır ilac, memekanseri saplanmış hastalara verirler, ki ostrogen hormonunu dusurup kanser hücrelerin beslenmesine engel olur :/

hayırlısı neyse o olsun canım ben bu evde hamile kalıp dogurmakta pek istekli degilim korunmam lazım ama ilac kullanmak istemiyorum esimde korunmak istemiyor kullanmak istemiyor nasil olcak bilmiyorum cok bunaldim
Evinde ne sorunun var kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…