- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
Geçti cnm çok şükür suyu az içtiğim günler oldu herhalde :) günaydın bu aradaDoğru canm 9 ayı geciremeyz sonra :) yeşil akintini dikkate al canm papatya çayı yap soğuyunca pamukla alylt bolgeni sil her lavabodm sonra
Evet su çok önemli afedersin az su içince bnmde idrarım koyulasiyo ve hafif br koku oluyor . Enfeksiyon var ama doktorum ilaç vermiyor bol su iç diyorGeçti cnm çok şükür suyu az içtiğim günler oldu herhalde :) günaydın bu arada
Kızzzzz cadııı yasoooOlmaz olur mu allah razi olsun evladin hayirli ve salih evlatlardan olsun ins
canim likifikasyon spermin cozunme surecj erime yani.Canım Çok teşekkür ederim canım benim...
Özellikle Likifitiye konusu kafama takım mı?
CC' DEKİ SPERMATOZOON 153,600,000
Baş Boyun Defekti % 10
DİREK MİKROSKOBİK İNCELEME
2-3 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.
Hareketsiz 1 Saat : % 50
Hareketsiz 2 Saat : % 55
Hareketsiz 4 Saat : % 65
Hareketsiz 1/2 Saat : % 50
Hızlı İleri Hareketli 1 Saat : % 35
Hızlı İleri Hareketli 2 Saat : % 25
Hızlı İleri Hareketli 4 Saat : % 15
Hızlı İleri Hareketli 1/2 Saat : % 40
Kuyruk Defekti % 10
LİKEFAKSİYON dk. 4 SAAT SONUNDA LİKİFİKİYE OLMADI.
MİKTAR cc 3
MORFOLOJI
MOTİLİTE
Normal Yapı % 80
REAKSİYON 8,5
RENK KREM
SPERMIOGRAM
TOTAL SPERMATOZOON 460,800,000
VİSKOZİTE UZAMIŞ
Yerinde Hareketli 1 Saat : % 15
Yerinde Hareketli 2 Saat : % 20
Yerinde Hareketli 4 Saat : % 20
Yerinde Hareketli 1/2 Saat : % 10
insallah canim benim.Merhaba canım iyi olmana çok sevindim artık tamamen rahat döneme geçtik inşallah hamileliğin en rahat dönemi şu 27 haftaya kadar olan dönem. Çok şükür ben ve bebeğim iyiyiz benimde 2. Oğlum olacak cinsiyetimiz netleşti. Sağlıkla gelsinler inşallah. Bulantım kalmadı hiçbir sıkıntım yok çok şükür tek sıkıntı 2.5 yaşında oğlum var onunla ilgilen yemek yap evi toparla çocuğu hergün en az iki saat parka götür çok yorucu oluyor ama sağlıpımız yerinde olsunda hiç önemli değil inan. İyi olmana çok sevindim sende çok zor bir dönem geçirdim şu ana kadar şnşallah bundan sonra çok rahat ve güEl bir hamilelik geçirirsin.
Canım teşekkür ederim benimde beklenen 28 ağustos oğlum 37 haftada doğmuştu buda erken gerse 5-10 aradı doğar sanırıminsallah canim benim.
Ben kendimi zor getrdm bu doneme sen bir de evladinla ilgilendin tahmin bile edemiyorm ne kadar zordur. Tam oyun yaslari surekli ilgi bekliyor. Allah kolaylk versn.ayni haftalardayz nerdeyse yolu yariladik. Bana agustos 28 dedi dogum icn sana ne dendi tarih olarak
Dru aradim guzel dedi testi tekrarla dedi olabilir dedi gebelik icin bugun bi daha baktiracam yukselmismiBen ilk iğne kullandığım ay rahatsız olup doktora gitmiştim mecbur test yaptı 12. Gün sıfır çıkmıştı canım iğnenin etkisi de olabilir değer yükselecek de olabilir bilemeyiz ki tekrarlamadan ben erken yapmadım hiç o yüzden birşey diyemeyeceğim
Evet su çok önemli afedersin az su içince bnmde idrarım koyulasiyo ve hafif br koku oluyor . Enfeksiyon var ama doktorum ilaç vermiyor bol su iç diyor
Hamile olmasaydık maydanoz suyu çok işe yarıyor ama hamileyken olmaz maydanoz düşüğe sebep oluyor ben en az iki litre içmeye çalışıyorum yaz gelse daha çok içilir aslındaEvet su çok önemli afedersin az su içince bnmde idrarım koyulasiyo ve hafif br koku oluyor . Enfeksiyon var ama doktorum ilaç vermiyor bol su iç diyor
Canım bu akşamı ve yarın akşamı bence değerlendir hatta mümkünse pazartesi gününüde değerlendir ve ondan sonrada gin aşırı devat et inşallahokeanoss00 Eki Görüntüle 1972983 yaptım t c den daha koyu dedığınız gıbı pazar catlar bu şimdi akşama yapayımmı yarınamaı yapayım
Ben bu yumurtlama testini anlamam cnm ama gün aşırı ilişkiye gireceksin tavsiyem o şahsen ben olduysa oldu yumurtlama geçti dedim eşim beraber olmak istedi gönülsüz De olsa kabul ettim o gün kalmışım hamile bu gün durup bir gün yap bide tek ben miyim ayakları tavana kaldıran bilmiyorum bi dene inşallah hayırlı haberlerini alırızokeanoss00 Eki Görüntüle 1972983 yaptım t c den daha koyu dedığınız gıbı pazar catlar bu şimdi akşama yapayımmı yarınamaı yapayım
aksama da yap canm iyice belirgnlesmisokeanoss00 Eki Görüntüle 1972983 yaptım t c den daha koyu dedığınız gıbı pazar catlar bu şimdi akşama yapayımmı yarınamaı yapayım
Canısı bn dun doktora gttım 15mm idi yumurta pazartesı ye catlar dedı dun koyuydu ovı. Bugun t daha koyuydu 15mm kucuk deglmiaksama da yap canm iyice belirgnlesmis
Dunde ğozıtıftı bugun daha koyuydu dun yum. 15mm kucuktu bugun kaç oldu blmyrm doktrm pazartesıye catlar demiştiCanım bu akşamı ve yarın akşamı bence değerlendir hatta mümkünse pazartesi gününüde değerlendir ve ondan sonrada gin aşırı devat et inşallah
canm ortalama 20mmde catlar ayni fikirdeym 15mmde ise takribi 2 3 gunde catlarCanısı bn dun doktora gttım 15mm idi yumurta pazartesı ye catlar dedı dun koyuydu ovı. Bugun t daha koyuydu 15mm kucuk deglmi
Bu ay onu bnde denıyrm yanı tam şey annda yastk koyuyrm bacaklarıda dıkıyrm nasıp artık cok agrım var yarına catlar dyrm ama dun 15.. bugun kaç blmyrm kucuk gıbıBen bu yumurtlama testini anlamam cnm ama gün aşırı ilişkiye gireceksin tavsiyem o şahsen ben olduysa oldu yumurtlama geçti dedim eşim beraber olmak istedi gönülsüz De olsa kabul ettim o gün kalmışım hamile bu gün durup bir gün yap bide tek ben miyim ayakları tavana kaldıran bilmiyorum bi dene inşallah hayırlı haberlerini alırız
Cok agrım var bnce yarın catlar dyrum agrılardan yola cıkarak o zmnda kucuk oluyo 17 18 falanda ctlmş oluyo onnşada dollenme zormuşcanm ortalama 20mmde catlar ayni fikirdeym 15mmde ise takribi 2 3 gunde catlar
Ayyy bıtanm bnm inşallah canm tabıkıde degerlndrm dun akşamda oldu bu ay peşpeşe olcak gıbıNisaberatim canm bugunu muhakkak degerlendr icime doguyo bu ay olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?