2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim likifikasyon spermin cozunme surecj erime yani.
normalde 20dk ortalamadir. 4 saatte bile cozunmemis.
Normalde spermde lokosit gorulmez, lokosit savunmada gorevli kan hucreleridir. İdrarda da gorulmez. Hatta idrarda cikarsa enfeksiyondan suphelenilir.
Sperm sayisi iyi gozukuyor. Sorun varsa da bu kadarini analiz edebldm. Spermiogram hic yapmadm o yzden cok hakim oldgm bir konu degl. Ama sonuclai gosterncr yazarsan sevnrm. Umarm negatif biseyler soylemez

Semen Analizinde ( Sperm Örneğinde ) Normal Değerleri yazalim.
1-) Sperm Miktarı: 3-5 cc 2-)PH=7,2-8
3-) Likefaksiyon: 5-40 dakika ( Yani spermin dışarıya çıktıktan sonraki eriyerek katılaşma süresi)
4-) Dansite ( Yoğunluğu )= 1 cc spermde en az 20 Milyon en çok 150 Milyon Sperm Olmalıdır.
5-) Motilite( Hareketlilik)= Spermlerin %50’si hareket etmelidir.
6-) Morfolojik Yapı= Spermlerin %50’si normal yapıda bulunmalıdır.

insallah canim benim.
Ben kendimi zor getrdm bu doneme sen bir de evladinla ilgilendin tahmin bile edemiyorm ne kadar zordur. Tam oyun yaslari surekli ilgi bekliyor. Allah kolaylk versn.ayni haftalardayz nerdeyse yolu yariladik. Bana agustos 28 dedi dogum icn sana ne dendi tarih olarak

Canım teşekkür ederim benimde beklenen 28 ağustos oğlum 37 haftada doğmuştu buda erken gerse 5-10 aradı doğar sanırım

Dru aradim guzel dedi testi tekrarla dedi olabilir dedi gebelik icin bugun bi daha baktiracam yukselmismi

Evet su çok önemli afedersin az su içince bnmde idrarım koyulasiyo ve hafif br koku oluyor . Enfeksiyon var ama doktorum ilaç vermiyor bol su iç diyor
okeanoss00 yaptım t c den daha koyu dedığınız gıbı pazar catlar bu şimdi akşama yapayımmı yarınamaı yapayım

Evet su çok önemli afedersin az su içince bnmde idrarım koyulasiyo ve hafif br koku oluyor . Enfeksiyon var ama doktorum ilaç vermiyor bol su iç diyor
Hamile olmasaydık maydanoz suyu çok işe yarıyor ama hamileyken olmaz maydanoz düşüğe sebep oluyor ben en az iki litre içmeye çalışıyorum yaz gelse daha çok içilir aslında

okeanoss00 Eki Görüntüle 1972983 yaptım t c den daha koyu dedığınız gıbı pazar catlar bu şimdi akşama yapayımmı yarınamaı yapayım
Ben bu yumurtlama testini anlamam cnm ama gün aşırı ilişkiye gireceksin tavsiyem o şahsen ben olduysa oldu yumurtlama geçti dedim eşim beraber olmak istedi gönülsüz De olsa kabul ettim o gün kalmışım hamile bu gün durup bir gün yap bide tek ben miyim ayakları tavana kaldıran bilmiyorum bi dene inşallah hayırlı haberlerini alırız

Canım bu akşamı ve yarın akşamı bence değerlendir hatta mümkünse pazartesi gününüde değerlendir ve ondan sonrada gin aşırı devat et inşallah
Dunde ğozıtıftı bugun daha koyuydu dun yum. 15mm kucuktu bugun kaç oldu blmyrm doktrm pazartesıye catlar demişti

Bu ay onu bnde denıyrm yanı tam şey annda yastk koyuyrm bacaklarıda dıkıyrm nasıp artık cok agrım var yarına catlar dyrm ama dun 15.. bugun kaç blmyrm kucuk gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…