- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aynen öyle canım allah senden de razı olsunBiliyorum Canim inaniyorum sana...çünkü burda hepimiz ayni dertleri cekiyoruz ayni bekleyişler icindeyiz yada icindeydik bu yuzden kendi mutlulugumuz gibi mutlu oluyoruz. Allah razi olsun. Ama su an hic bisi hissetmiyorum bombosum ne adet ne gebelik hic bisi... Hayirlisi ve sagliklisi olsun.
Amin cnm bnm inşallahOndan olabilir biz 11+6 hayırlısı bakalm sağ saglim dogsunlrda :)
Pazar gunu ignenin 10.gunu oluyo cnm pazartesi yaptiram diye dusunudoum bndeCanım sen çok istiyorsun ve düşünüyorsun farkındayım imkanın varsa daha erken rahatlama adına pazar günü tekrar et testi istersen iyi kötü netice olur elinde
Bende De yok cnm o yüzden 11. Haftamda gidicem benim De olursa bulantim akşam oluyorBazen çekilmez oluyo ama mecbr katlaniyoruz :) 5 hafta çok ya bni önce 2 haftada çağırıyordu en son 3 haftada cagrdi geçen gttigimdede 4 hafta sonra gorusuruz dedi :) ay 5 hafta hemde kocaman hc savr yok bende :)
Insallah yazarım canim :)Bend3 geciktirdi canimbende ilk kez kullanmistim cok umitliydim ben bu ay ama geciktiii bana benzeme insss .
B3nd3 direk kirmizi geldi adetim ama senn farkliymis insss lekelenme yerlesme akintisi diyelim bunaa:)
Yarin direk uyannca yaz bize kizlarrr tertemizim diye tamam mi cnm :)
Yarin afyona yola cikicam ankaradan canım. Babam almanyadan geldi onu görmeye gidicem memleketime. Orda doktora gitmek de test almakta daha kolay. Gelmezse adetim yarin test yaparim belki ama leke gelirse yapmam :)Aynen öyle canım allah senden de razı olsun
Keşke yarın test yapsan erken gebelik testi ama
Insallah yazarım canim :)
Benim bu 3.klomen ve catlatma iğnesi kullanisim hatta 4 ama hic geciktirmemisti aksine daha gunu gunune olmustu. Duphaston kullandim doktor vermisti o mu yapti acaba dicem ama gecen ay da kullandin. Amaaaan bekleyip gorces ben hala bekliyorum kirmizyi.
KIZLARRRRR bir de hanı kanallarım yollarım acık mı dıye merak edıyorumda sıddetlı ıltıhaplanma gecmırstım 2 ay once yapabılırmısss kendı vesvesem tabı buda ...
doktora sordum lafın arasında adet oluyosan duzenlıı acıktır yolların dedı ama spermın yoluyla gelen kanın yolu aynı mııı ben anlamadım
tuplerı kapalı olan bayanların adet sorunumu oluyor yanı cıkaracagım sonuc bu mu kızlar aydınlatrsanız sevınırım
Benimde su an dusuncem kist.. Catladi diye cok sancim oldu ama bilmiyorum icine girmedik göremeyiz ya...gecen aylarda kıstın olmadı dımı canım ?bu ay gıttım ben yıne adetlıyım suanda klomene basladımm ıste gecen aykı doktor catlatma ıgnesıde yazmıstı bu ay farklı doktora gttım gerek yok dedı kendı catlıyor dıye sanırım ...olduda catlamadı ne bıleyım kıstten cok korkuyorum cnm suan nedensız olmuyor bebıs ama bıde kıst cıkarsaa dıye korkuyorum
ne dusunuyosun ?
Ablamın tüpleri de kapalı ama her ay adet oluyor.
Valla kafam karıştı şimdi.
Benimde su an dusuncem kist.. Catladi diye cok sancim oldu ama bilmiyorum icine girmedik göremeyiz ya...
Kist degildir insallah. Ben de olmadı daha önce insallah da olmaz dilimi ısırayım.
sancın olduysa catlamıstır canım kotu dusunme doktor pazar aksama dogru catlar dedı gecesı catladı sagdan sola donemedım snr agrı kesıldı sabaha ....senınkı de catlamsıtır kuzummm guzel haberını alıcaz ınssss yarın
Canim benim 2 tupumde yapışıktı hatta bundan 6 ay oncesine kadar tek tüpüm açıktı 2 yıl öncesine kadar da iki tüpüm yapisikti ve hic adet düzensizliği gormedim masallah hep zamaninda geldi. Bence hic alakası yok.KIZLARRRRR bir de hanı kanallarım yollarım acık mı dıye merak edıyorumda sıddetlı ıltıhaplanma gecmırstım 2 ay once yapabılırmısss kendı vesvesem tabı buda ...
doktora sordum lafın arasında adet oluyosan duzenlıı acıktır yolların dedı ama spermın yoluyla gelen kanın yolu aynı mııı ben anlamadım
tuplerı kapalı olan bayanların adet sorunumu oluyor yanı cıkaracagım sonuc bu mu kızlar aydınlatrsanız sevınırım
Doğru canm 9 ayı geciremeyz sonra :) yeşil akintini dikkate al canm papatya çayı yap soğuyunca pamukla alylt bolgeni sil her lavabodm sonraBende De yok cnm o yüzden 11. Haftamda gidicem benim De olursa bulantim akşam oluyorsevdiğim şeylerden hep tiksiniyorum şuan acayip midem bulanıyor yarın gidicekdim yesil akintim vardı ama durdu vazgeçtim o yüzden çünkü sürekli gitmek De normal değil sabırlı olmak lazım yoksa dokuz ay geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?