2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen öyle canım allah senden de razı olsun
Keşke yarın test yapsan erken gebelik testi ama

Bazen çekilmez oluyo ama mecbr katlaniyoruz :) 5 hafta çok ya bni önce 2 haftada çağırıyordu en son 3 haftada cagrdi geçen gttigimdede 4 hafta sonra gorusuruz dedi :) ay 5 hafta hemde kocaman hc savr yok bende :)
Bende De yok cnm o yüzden 11. Haftamda gidicem benim De olursa bulantim akşam oluyor sevdiğim şeylerden hep tiksiniyorum şuan acayip midem bulanıyor yarın gidicekdim yesil akintim vardı ama durdu vazgeçtim o yüzden çünkü sürekli gitmek De normal değil sabırlı olmak lazım yoksa dokuz ay geçmez

Insallah yazarım canim :)
Benim bu 3.klomen ve catlatma iğnesi kullanisim hatta 4 ama hic geciktirmemisti aksine daha gunu gunune olmustu. Duphaston kullandim doktor vermisti o mu yapti acaba dicem ama gecen ay da kullandin. Amaaaan bekleyip gorces ben hala bekliyorum kirmizyi.

Arkadaşlar rahim filmi çekilmeden hormon ilacı veriyor bi çok doktor pcos şüphesi ile. Benim 2 yılımı boşu boşuna hormonla geçirttiler. Sonra film bi çekildi olay bambaşka.
Ağrısız da çekiliyor bu film. Hormonları alt üst etmeden bi doktorunuza danışın derim.
Aklıma gekmiş iken paylaşayım dedim.

Aynen öyle canım allah senden de razı olsun
Keşke yarın test yapsan erken gebelik testi ama
Yarin afyona yola cikicam ankaradan canım. Babam almanyadan geldi onu görmeye gidicem memleketime. Orda doktora gitmek de test almakta daha kolay. Gelmezse adetim yarin test yaparim belki ama leke gelirse yapmam :)

Maxi Cosi Peble Plus 2016 model oto koltuğu ana kucağı var, almak isteyen var mı?
Temmuz 2016 da doğan bebeğim için aldım ama sağ olsun kucak bebeği olduğu için pek oturtmak kısmet olmadı.
Nerdeyse sıfır gibi diyebilirim. Tertemiz.

https://www.joker.com.tr/urun/maxi-cosi-pebble-plus-0-13-kg-oto-koltugu-water-colour-blue-62319
Ürün bunun aynısı.
Arabanız için uygun ise yanında bebek arabası adaptörünü de verebilirim.

https://www.joker.com.tr/urun/mamas-papas-armadillo-maxi-cosi-oto-koltugu-adaptoru-siyah-43031

Adac 2016 güvenlik ve çarpışma testinden tam puan almış i-size seridir. İ-size ; AB yeni standartlarıdır.Kalite ve güvenlik için böyle ürünleri tercih edin.

Ömür boyu garantisi mevcuttur.

Almak isteyen olursa fotoğraflarını gönderebilirim.

gecen aylarda kıstın olmadı dımı canım ?bu ay gıttım ben yıne adetlıyım suanda klomene basladımm ıste gecen aykı doktor catlatma ıgnesıde yazmıstı bu ay farklı doktora gttım gerek yok dedı kendı catlıyor dıye sanırım ...olduda catlamadı ne bıleyım kıstten cok korkuyorum cnm suan nedensız olmuyor bebıs ama bıde kıst cıkarsaa dıye korkuyorum

ne dusunuyosun ?

KIZLARRRRR bir de hanı kanallarım yollarım acık mı dıye merak edıyorumda sıddetlı ıltıhaplanma gecmırstım 2 ay once yapabılırmısss kendı vesvesem tabı buda ...

doktora sordum lafın arasında adet oluyosan duzenlıı acıktır yolların dedı ama spermın yoluyla gelen kanın yolu aynı mııı ben anlamadım

tuplerı kapalı olan bayanların adet sorunumu oluyor yanı cıkaracagım sonuc bu mu kızlar aydınlatrsanız sevınırım

Ablamın tüpleri de kapalı ama her ay adet oluyor.
Valla kafam karıştı şimdi.

Benimde su an dusuncem kist.. Catladi diye cok sancim oldu ama bilmiyorum icine girmedik göremeyiz ya...
Kist degildir insallah. Ben de olmadı daha önce insallah da olmaz dilimi ısırayım.

Ablamın tüpleri de kapalı ama her ay adet oluyor.
Valla kafam karıştı şimdi.

benım bu konuda cok bılgım yok vala ustune basa basa 2.ye sordum doktor ole dedı anlamadım cnmm o zmn kapalı olan kadınların hıc adet olmaması lazım....ya da tekı acıktır ondanmı adet oluyolar bılmıyorum kıı

kanın o ıncecık yollardan geldıgını dusunmek ıstemıyorum bazen pıhtı pıhtı gelıyor nasıl gecıcekler ordan

Benimde su an dusuncem kist.. Catladi diye cok sancim oldu ama bilmiyorum icine girmedik göremeyiz ya...
Kist degildir insallah. Ben de olmadı daha önce insallah da olmaz dilimi ısırayım.

sancın olduysa catlamıstır canım kotu dusunme doktor pazar aksama dogru catlar dedı gecesı catladı sagdan sola donemedım snr agrı kesıldı sabaha ....senınkı de catlamsıtır kuzummm guzel haberını alıcaz ınssss yarın

Canim benim 2 tupumde yapışıktı hatta bundan 6 ay oncesine kadar tek tüpüm açıktı 2 yıl öncesine kadar da iki tüpüm yapisikti ve hic adet düzensizliği gormedim masallah hep zamaninda geldi. Bence hic alakası yok.

Doğru canm 9 ayı geciremeyz sonra :) yeşil akintini dikkate al canm papatya çayı yap soğuyunca pamukla alylt bolgeni sil her lavabodm sonra

Kızlar günaydın...❤
Hala regl olmadım bi test vardı evde sabAh uyanip deneyeyim dedim bozuk çıktı çizgi mizgi yok hic... belim agriyo bakalim belki regl geliyordur.bu defa gelse bile hiç uzulmicem kararliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…