Cok agrım var bnce yarın catlar dyrum agrılardan yola cıkarak o zmnda kucuk oluyo 17 18 falanda ctlmş oluyo onnşada dollenme zormuş
Sagol canm bnm inşallah nasıp olur bu ay ne dıyımZor ama imkansız değil. Benim yumurtalarımın maks. olgunluk seviyesi 16 idi :) Anneyim şükür. Moral bozmayın kızlar
Esin hemen kaldırıp tutsun cnm sonra kendin tut ben yarım saat falan tutuyordum öyle bide illa çocuk olacak düşüncesiyle olmayın biz 3 güne bir oluyorduk zevk almaya bak şimdi tuttu mı düşüncesini çıkar aklından bence buda etkiler ben önceki ay öyle dedim tutmadı mesela tuttuğu ay akışına biraktimBu ay onu bnde denıyrm yanı tam şey annda yastk koyuyrm bacaklarıda dıkıyrm nasıp artık cok agrım var yarına catlar dyrm ama dun 15.. bugun kaç blmyrm kucuk gıbı
Canm bişey soylım yanlış anlama kadın kadınayız sımdı bn eşime dedımkı ıkı gunde bır olsun ama o şu 4 gundr ust uste oluyo oda bana bırak keyfımıze gore olsun ıkı gunde bır dıye sartlama dıyo eşim vardıyalı calıstıgı için bu hafta evde o yuzdn sık oluyo bu sorun olur dyrm ama ilişki cocuk için olmuyor zatnEsin hemen kaldırıp tutsun cnm sonra kendin tut ben yarım saat falan tutuyordum öyle bide illa çocuk olacak düşüncesiyle olmayın biz 3 güne bir oluyorduk zevk almaya bak şimdi tuttu mı düşüncesini çıkar aklından bence buda etkiler ben önceki ay öyle dedim tutmadı mesela tuttuğu ay akışına biraktim
Hakkında hayırlısı canım İnsalah güzel sonuç alırsınDru aradim guzel dedi testi tekrarla dedi olabilir dedi gebelik icin bugun bi daha baktiracam yukselmismi
Dun hastaneye gıttım cnm yumurtm 15mm olmuştu başka doktrda yarına catlar dıyrz işteNisaberatim canım ya burda gördüğüm kadarıyla ovu yapanların ertesi gününe silikleşmeye başlıyor senin ki hep koyu
Hayır cnm niye olsun ki olmaz korkma eşin haklı zevkine bak sartlama bizde De öyle oldu ama ben ikinci kez icime boşalmasına izin vermedim çünkü kalitesiz oluyor ya spermler oda dinledi beni biliyorsun yumurta yada sperm kalitesiz oldu mu da tutmuyorCanm bişey soylım yanlış anlama kadın kadınayız sımdı bn eşime dedımkı ıkı gunde bır olsun ama o şu 4 gundr ust uste oluyo oda bana bırak keyfımıze gore olsun ıkı gunde bır dıye sartlama dıyo eşim vardıyalı calıstıgı için bu hafta evde o yuzdn sık oluyo bu sorun olur dyrm ama ilişki cocuk için olmuyor zatn
Evet canim tam pik olmus ben olsam riske atmazdim bu gece olurdu ama sen bilirsin yine de. Ister bugun yarin dene ister yarin sabah dene sana kalmis canim.okeanoss00 Eki Görüntüle 1972983 yaptım t c den daha koyu dedığınız gıbı pazar catlar bu şimdi akşama yapayımmı yarınamaı yapayım
Bilyrm cnm tmm aklımda hpsı sagolHayır cnm niye olsun ki olmaz korkma eşin haklı zevkine bak sartlama bizde De öyle oldu ama ben ikinci kez icime boşalmasına izin vermedim çünkü kalitesiz oluyor ya spermler oda dinledi beni biliyorsun yumurta yada sperm kalitesiz oldu mu da tutmuyor
Yarın sabah olamaz kı erknden gdyo bu gece olur yarın gecede olur sonra gun aşırı canm en azından kaçırmamış olurum artık gerısı Rabbıme bağlıEvet canim tam pik olmus ben olsam riske atmazdim bu gece olurdu ama sen bilirsin yine de. Ister bugun yarin dene ister yarin sabah dene sana kalmis canim.
Hadi insallah canım insallah tutar bu kez. Ust uste devam edin bu aksam yarin aksam bir de pazartesi aksami :)Yarın sabah olamaz kı erknden gdyo bu gece olur yarın gecede olur sonra gun aşırı canm en azından kaçırmamış olurum artık gerısı Rabbıme bağlı
Akşamda yap sn ne olur ne olmaz :) oh valla çok şükür pazar catlayacak :))) sevindimokeanoss00 Eki Görüntüle 1972983 yaptım t c den daha koyu dedığınız gıbı pazar catlar bu şimdi akşama yapayımmı yarınamaı yapayım
Geliyor yazda çok şükür canm . Bu ayda geceydi br :)Hamile olmasaydık maydanoz suyu çok işe yarıyor ama hamileyken olmaz maydanoz düşüğe sebep oluyor ben en az iki litre içmeye çalışıyorum yaz gelse daha çok içilir aslında
Bnde sevndm valla iyi oldu :) erkn çatlasa acabalarım olcaktıAkşamda yap sn ne olur ne olmaz :) oh valla çok şükür pazar catlayacak :))) sevindim
Tmm cnm hadı bısmıllah :))Hadi insallah canım insallah tutar bu kez. Ust uste devam edin bu aksam yarin aksam bir de pazartesi aksami :)
Aynn canm nasıp artıkNisaberatim canm 18mmde catlarsa sorun yok daha küçük catlarsa sorun gördügn gbi daha küçük de catlayacak gbi durmuyo senin yumurta bugn 17mm e yakın olmuştur yarm catlasa 18 19mm çok iyi bence kafana takma sen inslh tutacak bu ay kendini ve eşini 2 günde br diye sartlama ne zamn isterseniz yapın esin doğru söylüyor günlük ilişki spermlere etki ediyor diyorlar ama bn doğru bulmuyorum neden etsn ki . Spermler kaç ay öncesi uretiliyo bence siz günlük devam edin salı gününe kadr :)
Bu arada böyle br sorunun olmadığını da anlamsız olduk br doktor ne çok değiştiriyor canm :) Allah ım inslh bu ay sağlıklı br bebis nasip eder esinde takviye almıştı kız senin yerinde olsam pazar günü sabah belime yakı yapistrirdm br baksana kk da yakı yapıştırıp hamile kalan varmis bn denemstm olmamıştı ama bzm sıkıntı spermdi :)Bnde sevndm valla iyi oldu :) erkn çatlasa acabalarım olcaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?