Geliyor cnm ama Ekim annesiyiz ben şimdiden dördüne kaldım bnm ev soğuk çatı katı çocuğum donar diyom durmadan eşime :)Geliyor yazda çok şükür canm . Bu ayda geceydi br :)
Ilık suyla duş al cnm birde Parol var ağrı kesici ateş düşürücü hamilelere yazdıkları ağrı kesici ondan içebilir sinKızlar hasta oldum ben ya çok ateşim var 38.5
Doktoruma sormuştum bi keresinde ateş bebeğe zarar verirmi diye hiç bişey olmaz demişti ama
Kızlar hasta oldum ben ya çok ateşim var 38.5
Doktoruma sormuştum bi keresinde ateş bebeğe zarar verirmi diye hiç bişey olmaz demişti ama
Geçmiş olsun canım iyi olursun inşallah bol bol dinlenKızlar hasta oldum ben ya çok ateşim var 38.5
Çok sağol canım sabahtan beri hiç kalkamıyorum ki zatenGeçmiş olsun canım iyi olursun inşallah bol bol dinlen
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine.Çok sağol canım sabahtan beri hiç kalkamıyorum ki zaten
Bu arada böyle br sorunun olmadığını da anlamsız olduk br doktor ne çok değiştiriyor canm :) Allah ım inslh bu ay sağlıklı br bebis nasip eder esinde takviye almıştı kız senin yerinde olsam pazar günü sabah belime yakı yapistrirdm br baksana kk da yakı yapıştırıp hamile kalan varmis bn denemstm olmamıştı ama bzm sıkıntı spermdi :)
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine.
Kızlar selamÇok sağol canım sabahtan beri hiç kalkamıyorum ki zaten
Gecmis olsun canim mevsimsel gecislerde olur bole cabucak atlatirsin insallah biseycikler olmaz
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine.
Çok sağolun kızlar doktorumu aradım bana demez mi domuz gribi olabilsin git hemen bi dahiliyeye test yaptırGecmis olsun canim mevsimsel gecislerde olur bole cabucak atlatirsin insallah biseycikler olmaz
Evet canım çarlamış bu gece yi ve yarın geceyi mutlaka değerlendir çok önemli ve hatta pazartesiyiKızlar selamYaKaMoZz-z canm Rabbım şifa versın dıkkat et kendıne cnm bnm ya
Ben akşam testinide yaptım yıne 4 saat hiç sıvı almadan Eki Görüntüle 1973098
Çok geçmiş olsun canın allah şifa versin bana zencefilli limonlu çayda iyi gelmiştiÇok sağolun kızlar doktorumu aradım bana demez mi domuz gribi olabilsin git hemen bi dahiliyeye test yaptır
Gittim koşa koşa yaptırdım çok şükür negatif çıktı
Canim sen bence sabah yine test yap. Mutlaka bu 3 günü degerlendirin.Kızlar selamYaKaMoZz-z canm Rabbım şifa versın dıkkat et kendıne cnm bnm ya
Ben akşam testinide yaptım yıne 4 saat hiç sıvı almadan Eki Görüntüle 1973098
Canimmm regl oldum.. Çok şükür gene de moralim iyi... Yeni ay yeni umutlar bu kısır döngüden kurtuluruz insallah :)Kızzzzz cadııı yasooo
Gelmemiş ya kız şimdi gordm iniallah gelmicek arkadasım bnm inşallah
Çok sağol canım midem bulanmaz imi zaten fenayımÇok geçmiş olsun canın allah şifa versin bana zencefilli limonlu çayda iyi gelmişti
Sagolasin canim benim , sen yokken burda kizlarda yardimci olmuslardi ama bizimki bi dr gidenedi. Cok yogun calisio ctesi dr yok hafta icide bizimki bi ara gitcek .canim likifikasyon spermin cozunme surecj erime yani.
normalde 20dk ortalamadir. 4 saatte bile cozunmemis.
Normalde spermde lokosit gorulmez, lokosit savunmada gorevli kan hucreleridir. İdrarda da gorulmez. Hatta idrarda cikarsa enfeksiyondan suphelenilir.
Sperm sayisi iyi gozukuyor. Sorun varsa da bu kadarini analiz edebldm. Spermiogram hic yapmadm o yzden cok hakim oldgm bir konu degl. Ama sonuclai gosterncr yazarsan sevnrm. Umarm negatif biseyler soylemez
Semen Analizinde ( Sperm Örneğinde ) Normal Değerleri yazalim.
1-) Sperm Miktarı: 3-5 cc 2-)PH=7,2-8
3-) Likefaksiyon: 5-40 dakika ( Yani spermin dışarıya çıktıktan sonraki eriyerek katılaşma süresi)
4-) Dansite ( Yoğunluğu )= 1 cc spermde en az 20 Milyon en çok 150 Milyon Sperm Olmalıdır.
5-) Motilite( Hareketlilik)= Spermlerin %50’si hareket etmelidir.
6-) Morfolojik Yapı= Spermlerin %50’si normal yapıda bulunmalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?