2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar hasta oldum ben ya çok ateşim var 38.5
Doktoruma sormuştum bi keresinde ateş bebeğe zarar verirmi diye hiç bişey olmaz demişti ama

Doktoruma sormuştum bi keresinde ateş bebeğe zarar verirmi diye hiç bişey olmaz demişti ama

Ilık suyla duş al cnm birde Parol var ağrı kesici ateş düşürücü hamilelere yazdıkları ağrı kesici ondan içebilir sin

Geçmiş olsun canim dikkat et kendine.
Çok sağol canım sabahtan beri hiç kalkamıyorum ki zaten
Kızlar selam YaKaMoZz-z canm Rabbım şifa versın dıkkat et kendıne cnm bnm ya

Ben akşam testinide yaptım yıne 4 saat hiç sıvı almadan

Gecmis olsun canim mevsimsel gecislerde olur bole cabucak atlatirsin insallah biseycikler olmaz
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine.
Gecmis olsun canim mevsimsel gecislerde olur bole cabucak atlatirsin insallah biseycikler olmaz
Çok sağolun kızlar doktorumu aradım bana demez mi domuz gribi olabilsin git hemen bi dahiliyeye test yaptır
Gittim koşa koşa yaptırdım çok şükür negatif çıktı

Kızlar normalde 28gunluk adet döngüm hayatmda gormedigim şekilde 2aydir 32 gün oldu. Bunun sebebi ne olabilir acaba bilen varmı doktora gitmeyi düşünüyorum moralim bozuk

Sagolasin canim benim , sen yokken burda kizlarda yardimci olmuslardi ama bizimki bi dr gidenedi. Cok yogun calisio ctesi dr yok hafta icide bizimki bi ara gitcek .
Cok sagol canim benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…