2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sağol cnm hamilelik çok kolay sanıyordum anlamlardan hiç böyle şikayetler duymadım :) kaşık batmalarin var ama demi rahim büyüdüğü için mı oluyor
Eevet kasık batması oluyo şiddetli değil ama oluyo.bi süre sonra batmalara alışıyosun olmayınca tuaf geliyo :) birde herşeydrn bir anlam çıkarma herşey olabiliyo hamilelik bu garip bi şey benim içimde hareket ettiğini hafif kelebek çırpıntısı gibi hissediyorum 2-3 gündür harika bi duygu 20. Haftalarda daha çok hissetcekmişiz bakalım

Kızlar normalde 28gunluk adet döngüm hayatmda gormedigim şekilde 2aydir 32 gün oldu. Bunun sebebi ne olabilir acaba bilen varmı doktora gitmeyi düşünüyorum moralim bozuk
Stresten ve mevsim geçişindendir hamile olmadan önce bendede oldu boşuna moralini bozma sakon rahat ol devam ederse 1 ay daha git dr a

Çok sağol canım midem bulanmaz imi zaten fenayım
Doktorda dedi keskin bi tadı yok dimi
Limonlu yapınca çok dahat içiliyor canım taze zencefil ile yapmanı tavsiye ederim tarifte şu şekilde 3-4 dilşm taze zencefil 1-2 dilşçim limon un üzerine sıcak su ekle 5 dakika bekle kaynatma işlemi yapma günde 2 kupa içiyordum ben çok rahatlatıyordu hem bulantılarına iyi gelşr zencefil

Ne kadar güzel :) inşallah bende hissedebilirim bugün biraz şiddetli iki gündür var Kanamam yok önlem olarak Protestan kullanıyorum ilk olduğu için böyleyim galiba

Ne kadar güzel :) inşallah bende hissedebilirim bugün biraz şiddetli iki gündür var Kanamam yok önlem olarak Protestan kullanıyorum ilk olduğu için böyleyim galiba
Canım yaaa çok haklısın ama kalbini temiz tut sağlıkla kucağına al inşallah . Benimde ilk daha önce hiç yaşamadım ama harika bi duygu büyüdükce endişelerin azalcak merak etme

Sağol canım tarif için taze zencefil yok yarın alıp hemen yaparım

osay3 sıkma canını olurmu dualarımız hep seninle eninde sonunda o bebiş gelcek
Nisaberatim tatlım takip ediyorum seni yazamadım kusura bakma herşey yolunda gibi görünüyor inşallah müjdeli haberlerini alırız
Dualarım sizlerle arkadaşlarım

S selifor merhaba topiginde o kadar çok hamiş var ki maşallah maşallah. İnşallah tüm hamisler hayırlısıyla kucaklarina alirlar yavrularını biz bekleyenlere de rabbim tez zamanda nasip eyler. Benim bu ay aşılamam olacak belki topigin bana ugurlu gelir. Beni de ekler misin bat 25 nisan inşallah bu ay bebegim gelir

Canım yaaa çok haklısın ama kalbini temiz tut sağlıkla kucağına al inşallah . Benimde ilk daha önce hiç yaşamadım ama harika bi duygu büyüdükce endişelerin azalcak merak etme
Evet cnm kimildanisini ne hissettiğim zaman bu kadar endiselenmem bide başlarda lekelenmem oldu drar hep kötü konuştu biraz o yüzden

Çatladı kızlar bayagı uzayan akıntım geldı şimdi

Ayy hadi insallah canim

Çok sağolun kızlar doktorumu aradım bana demez mi domuz gribi olabilsin git hemen bi dahiliyeye test yaptır
Gittim koşa koşa yaptırdım çok şükür negatif çıktı

Doktorlarin herseyi direk soylemesi beni mahvediyor yahu karsindaki hamike ne korkutuyoon neyse ki sukur iyi olursun kuzum

Kızlar normalde 28gunluk adet döngüm hayatmda gormedigim şekilde 2aydir 32 gün oldu. Bunun sebebi ne olabilir acaba bilen varmı doktora gitmeyi düşünüyorum moralim bozuk

Stres falan hersey etkileyebilir. Bir de klomen kullaniyorsan rahim duvarinda incelme yaptigindan gecikme olabilirmis benim basima gelmisti.

Insallah canim rabbim dualarini kabul eylesin hayirlisiyla

Yok canım ben hiç ilaç filan kullanmıyorum ya

Kizlar dunki testte 4.44 du bugunki hcg 2.84 e düşmüş baya moralim bozuldu bu ayda olmadi sanirim 10.gun ignenin bugun.bide carsamba baktiracam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…