2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ignenin etkisinden mis demekki

hayrlısıolsun canımm o yıkım cok kotu cogumuz yasadık yıne bu ayyy ama adet olduktan bıkac gun sonra toplanıyor tekrar ınsan uzulmeee olur mu ...ıns bızımde testlerımızın pozıtıf cıkcagını gorecegız canım benım

herseyın bası morall ,stres hepımızı olumsuz etkılıyorr

bugun adetımın son gunuydu bıraz once dusumu aldım ve dua ettım bol bolll yenı bır sayfa acmıs gıbı oluyor ınsan ıns gonderdım kırmızıları 9 ay boyunca gormem bır daha ınsss ....

kendımı motıve hıssedıyorum bahar temızlıgı yapıcam bı ıkı gun :)pesıne dınlenme ve lıbıdolu zamanlara ayırıcam vaktımııı elımı surmıcem bıseye :) bol bol dızı fılm bu arada sogan suyunada baslıcamm

klomenı son 2 gun daha ıcıcem preesed jel sıparısını verdık onuda temın edıcem

yapıcam edıcemler cokkk bu ay kızlarrr yanı elımden gelenın en ıyısı buuu gerısı takdır ı ılahıı

ALLAHım bu mutlulugu hepımıze yasatsınnnnn

Yok Canim. Canımı sıkmadım..hamd olsun rabbime bu da bi nevi yenilenme adet dedigimiz. Rabbim bu yolda fazla yıpratmadan herkesi saglikli ve hayirli evlatlarina kavustursun insallah.

Yok canım ben hiç ilaç filan kullanmıyorum ya

O zaman fiziksel bi durum yok tamanen stres falandir canimm gergin ortamlardan uzak dur

Rabbim gonlune gore versin ne guzel anlatmissin oyle canim :)

Ins cnm boyle dusup sinradan yükselmez sanirim hcg.sanirsin 1000lerde de hep 0 gorup 4 lu degerler gorunce boyle oluyor)

İnsAllah senin değerinde yükselir cnm

Saol bitanem evet bir saat önce yaptım. Çok ince ama cuma gununkinden daha belirgin. Birdaha salı yaparım ozaman da koyulasirsa kan vermeye giderim
Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı devam eder canım yarın yaptırsana kan tahlilini koyulaşmasını beklemeye ne gerek var senin yerinde olsam şimdiden giderdim hatta

Hadi bakalim insallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur :)

Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı devam eder canım yarın yaptırsana kan tahlilini koyulaşmasını beklemeye ne gerek var senin yerinde olsam şimdiden giderdim hatta

Tessekurler canim
İnsAllaah saglikli olurda tutunur annesine. Beklim cnm sonra yükseklerden düşünce daha kotu oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…