- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Ignenin etkisinden mis demekki
Yok Canim. Canımı sıkmadım..hamd olsun rabbime bu da bi nevi yenilenme adet dedigimiz. Rabbim bu yolda fazla yıpratmadan herkesi saglikli ve hayirli evlatlarina kavustursun insallah.osay3 sıkma canını olurmu dualarımız hep seninle eninde sonunda o bebiş gelcek
Nisaberatim tatlım takip ediyorum seni yazamadım kusura bakma herşey yolunda gibi görünüyor inşallah müjdeli haberlerini alırız
Dualarım sizlerle arkadaşlarım
Tammdr o iş :))Sabah catlar canm o yumurta :) sen ise gitmeden herifi yakala yda gelir gelmz
Yok canım ben hiç ilaç filan kullanmıyorum ya
bugun adetımın son gunuydu bıraz once dusumu aldım ve dua ettım bol bolll yenı bır sayfa acmıs gıbı oluyor ınsan ıns gonderdım kırmızıları 9 ay boyunca gormem bır daha ınsss ....
kendımı motıve hıssedıyorum bahar temızlıgı yapıcam bı ıkı gun :)pesıne dınlenme ve lıbıdolu zamanlara ayırıcam vaktımııı elımı surmıcem bıseye :) bol bol dızı fılm bu arada sogan suyunada baslıcamm
klomenı son 2 gun daha ıcıcem preesed jel sıparısını verdık onuda temın edıcem
yapıcam edıcemler cokkk bu ay kızlarrr yanıelımden gelenın en ıyısı buuu gerısı takdır ı ılahıı
ALLAHım bu mutlulugu hepımıze yasatsınnnnn
Tammdr o iş :))
Artık ustume dusenı yaptm canm valla 5 gundr :)))
Ay masallah cnm cok sevindimGünaydın hanımlar, Bat'a 4 var ve cuma gördüğüm o hayal çizgi gercekmiiisss
Bebeğim insAllah bu sefer bırakmaz beni
Hayırlısı canım ya. İnşallah yükselirKizlar dunki testte 4.44 du bugunki hcg 2.84 e düşmüş baya moralim bozuldu bu ayda olmadi sanirim 10.gun ignenin bugun.bide carsamba baktiracam.
Gozun aydın canım tekrar idrar testi mi yaptın?Günaydın hanımlar, Bat'a 4 var ve cuma gördüğüm o hayal çizgi gercekmiiisss
İnsAllah senin değerinde yükselir cnmAy masallah cnm cok sevindim
Gozun aydın canım tekrar idrar testi mi yaptın?
Hadi bakalim insallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur :)İnsAllah senin değerinde yükselir cnm
Saol bitanem evet bir saat önce yaptım. Çok ince ama cuma gununkinden daha belirgin. Birdaha salı yaparım ozaman da koyulasirsa kan vermeye giderim
Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı devam eder canım yarın yaptırsana kan tahlilini koyulaşmasını beklemeye ne gerek var senin yerinde olsam şimdiden giderdim hattaİnsAllah senin değerinde yükselir cnm
Saol bitanem evet bir saat önce yaptım. Çok ince ama cuma gununkinden daha belirgin. Birdaha salı yaparım ozaman da koyulasirsa kan vermeye giderim
Hadi bakalim insallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur :)
Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı devam eder canım yarın yaptırsana kan tahlilini koyulaşmasını beklemeye ne gerek var senin yerinde olsam şimdiden giderdim hatta
İnşallah canım doğru söylüyorsun en güzel haberlerle gel inşallahTeller canim
İnsAllaah saglikli olurda tutunur annesine. Beklim cnm sonra yükseklerden düşünce daha kotu oluyo.
Hiç sorma canısııı :))Enerjinize saglik :))
Ohhhh maşallah testmı yaptnGünaydın hanımlar, Bat'a 4 var ve cuma gördüğüm o hayal çizgi gercekmiiisss
Daha yapmama gerek varmı testı canm silikleşmiş değilmi B Biravucmutluluk ve diğer kızlarHadi bakalim insallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?