- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Sivi olayina dikkat ederek yaptiysan siliklesmis canim.Daha yapmama gerek varmı testı canm silikleşmiş değilmi @Biravucmutluluk ve diğer kızlarEki Görüntüle 1973355
Saat 7 de vc grdım hiç birşey içmeden 11 de yaptm canmSivi olayina dikkat ederek yaptiysan siliklesmis canim.
Catlamis o zaman canım bu aksami ve yarin aksami da degerlendirin gerisi Allah kerim canim. Hadi insallah tutar.Saat 7 de vc grdım hiç birşey içmeden 11 de yaptm canm
İnşallah canmCatlamis o zaman canım bu aksami ve yarin aksami da degerlendirin gerisi Allah kerim canim. Hadi insallah tutar.
Günaydın hanımlar, Bat'a 4 var ve cuma gördüğüm o hayal çizgi gercekmiiisss
Bebeğim insAllah bu sefer bırakmaz beni
Hiç sorma canısııı :))
Senude takıp edyrm hersey guzel gdyrmuş maşallah
Ohhhh maşallah testmı yaptn
Insallah canimm kan testi yaptirdin mi
Duyucaksın Allahın ıznıyle arkadasım hersey guzel olacakCok sagolasin canim sukur bakalim kalp atisimizi da duyarsak rahatlayacam sanirim
Evet cnm bak bakalım sende goruyormusun
Salı günü testim koyulasirsa yapcam cnm Bat'a 4gun var
gordm gordum hadı ınsallahhhh
Hayırlı olsun :)Evet cnm bak bakalım sende goruyormusun
Kötü düşünme benim de bi tane kimyasal var o korku vardı hep yine mi diye çok şükür tutundu bebeğim, seninki de tutunur inş içini ferah tut hep dua et :)Darısı sana ve tüm bekliyenlere insAllah
Kotu dusunmim diyorum ama, Korkuyorum şimdi gene kimyasal olursa diye
Kötü düşünme benim de bi tane kimyasal var o korku vardı hep yine mi diye çok şükür tutundu bebeğim, seninki de tutunur inş içini ferah tut hep dua et :)
Amin inş sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım, allah isteyen herkese de nasip etsin :)Tskler cnm, insAllaah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder
Maşallah...Allah devamını getirsinDarısı sana ve tüm bekliyenlere insAllah
Kotu dusunmim diyorum ama, Korkuyorum şimdi gene kimyasal olursa diye
Evet cnm bak bakalım sende goruyormusun
Duyucaksın Allahın ıznıyle arkadasım hersey guzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?