- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Gerisi Rabbim e kalmsTammdr o iş :))
Artık ustume dusenı yaptm canm valla 5 gundr :)))
Gerek yok artk kuzm eşinin beline kuvvetDaha yapmama gerek varmı testı canm silikleşmiş değilmi B Biravucmutluluk ve diğer kızlarEki Görüntüle 1973355
Sinir etme bnı olnayacak Aallahın ıznıyle canm rahatla lutfnDarısı sana ve tüm bekliyenlere insAllah
Kotu dusunmim diyorum ama, Korkuyorum şimdi gene kimyasal olursa diye
Valla bu sabah bacakları beli falan agryodu artık olurmu bu gece olmazmı blmyrm yaaa :[ inşallah sabaha karşı olandan kapmıştr spermlerı ne dıyımGerek yok artk kuzm eşinin beline kuvvetiliskiyr devam edin
Evet bata 2 kala kan testim negatif . Hayırlısı eşime doktor yolu gözüktü artık .
Sinir etme bnı olnayacak Aallahın ıznıyle canm rahatla lutfn
İnslh canm sabh olur gene takılma 24 saat yaşıyorlr sonuçtaValla bu sabah bacakları beli falan agryodu artık olurmu bu gece olmazmı blmyrm yaaa :[ inşallah sabaha karşı olandan kapmıştr spermlerı ne dıyım
10 nisan bat kuzu bugun catlattık yumurtayı sabaha karaı da ilişki oldu bu akşam olmucak gıbı nasıp ya baklm canm dualarla inşallahHakkinizda hayırlısı olsun cnm, kaç zamandır istiyorsunuz?
Tmm cnm guzell dusuncem güzel olsun insAllah
Bu ay senden çok umutluyumm, yüzünüz gelecek ay gülsün insAlllaahhbat ne zaman senin şimdi?
İnşallah bakalm canm dua edelimİnslh canm sabh olur gene takılma 24 saat yaşıyorlr sonuçta
İnşallah bakalm canm dua edelim an itibarı ıle yumurtlama gununu gerıde bıraktm şimdi bat 10 nisan bn 11 nisanı bklcm erkndn test yapmmmmmİnslh canm sabh olur gene takılma 24 saat yaşıyorlr sonuçta
Daha geçmedi haa ilişkiye devamİnşallah bakalm canm dua edelim an itibarı ıle yumurtlama gununu gerıde bıraktm şimdi bat 10 nisan bn 11 nisanı bklcm erkndn test yapmmmmm
Canım çok sevindim gözün aydın sağlıcakla al inşallah bebeğini kucağınaGünaydın hanımlar, Bat'a 4 var ve cuma gördüğüm o hayal çizgi gercekmiiisss
Bebeğim insAllah bu sefer bırakmaz beni
10 nisan bat kuzu bugun catlattık yumurtayı sabaha karaı da ilişki oldu bu akşam olmucak gıbı nasıp ya baklm canm dualarla inşallah
Canım çok sevindim gözün aydın sağlıcakla al inşallah bebeğini kucağına
Hayır test dusunmuyrm kuzum ilşkim herhalukarda devam zatnDaha geçmedi haa ilişkiye devamEvet şimdiden test düşünme yaaa dur daha cokkk var sabrr
Ah bi bulsalar ah ah :]Olsun cnm spermler iki gün yaşadığını düşünürsen olasılığı yüksekinsAllah birbirlerini bulurlar
Çok saol cnm, insAllah Rabbim cümlemize nasip etsin o gunu
İnslh benzer canm ya çok tatliymis :) testi bencede düşünme :) inslh tutar snada br kız bebek nasip olur :)B Biravucmutluluk şu profıl fotografı varya aynı bnm 5 yasındakı halım aynı dusunuyrmda bı kızm olsa boyle olck heralde dyrm
Tebrik ederim canım çok ama çok sevindim Rabbim sağlıklı bir hayırlı bir hamilelik sonucunda kucağında evladını göstersinDarısı sana ve tüm bekliyenlere insAllah
Kotu dusunmim diyorum ama, Korkuyorum şimdi gene kimyasal olursa diye
Tebrik ederim canım çok ama çok sevindim Rabbim sağlıklı bir hayırlı bir hamilelik sonucunda kucağında evladını göstersin
Bu 3. Ay denememiz . Daha evvel hamile kaldım yaz gibi ama malesef kalbi durdu . Kürtaj oldum . 19 aylık evliyim canım . Kürtaj üzerinden 6 ay geçti .Hakkinizda hayırlısı olsun cnm, kaç zamandır istiyorsunuz?
Tmm cnm guzell dusuncem güzel olsun insAllah
Bu ay senden çok umutluyumm, yüzünüz gelecek ay gülsün insAlllaahhbat ne zaman senin şimdi?
Bu 3. Ay denememiz . Daha evvel hamile kaldım yaz gibi ama malesef kalbi durdu . Kürtaj oldum . 19 aylık evliyim canım . Kürtaj üzerinden 6 ay geçti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?