2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın kızlar evde parol vardı ateşlenince ondan içmiştim iki kez ama normal parol, plus falan değil hepsi içiliyormu hamilelikte o kadar canım sıkıldı ki
Eltime doktor parol vermişti ama plus mıydı hatırlamıyorum ya

Ayy gozumuz aydinn hayirlica gelsin insallah kotuyu dusunme Rabbim korktuguna ugratmasin

Çok saol canimm, insAllah kucağıma almak nasip olur. Dusunmicem dedim ama İster istemez dusunuyorsun, bu gece rüyamda bile girdi :))

bu durumda sen BAT a 6 gün kala ilk testini yapmış ve silik çizgini görmüş oluyorsun öylemi? Bu cok güzel...
Çok güzel herşey gönlünce olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..

Ovi testine göre bat 30-31 mart canim, evet dunude sayarsak 5-6 gün kala.
Aminn cnm insAllah, Rabbim hepimize göstersin o mucizesini

Günaydın kızlar. Nasılsınız? İğnenin 13. Günü oldu. Dua eder dua beklerim

Günaydın canimm, insAllah bu ay sende o mutlu günü paylasirsin bizimlee

Ayy gozumuz aydinn hayirlica gelsin insallah kotuyu dusunme Rabbim korktuguna ugratmasin

Çok saol canimm, insAllah kucağıma almak nasip olur. Dusunmicem dedim ama İster istemez dusunuyorsun, bu gece rüyamda bile girdi :))

bu durumda sen BAT a 6 gün kala ilk testini yapmış ve silik çizgini görmüş oluyorsun öylemi? Bu cok güzel...
Çok güzel herşey gönlünce olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..

Ovi testine göre bat 30-31 mart canim, evet dunude sayarsak 5-6 gün kala.
Aminn cnm insAllah, Rabbim hepimize göstersin o mucizesini

Günaydın kızlar. Nasılsınız? İğnenin 13. Günü oldu. Dua eder dua beklerim

Günaydın canimm, insAllah bu ay sende o mutlu günü paylasirsin bizimlee

Kimyasal sonrasi korunmak gerekmiyo o zmn dimi dr bisy demedi sanrm

Ne zaman test yapmayı düşünüyon canım
Hiç düşünmedim bu ay canım ya. Taşındım birkaç hafta önce yakınlarda eczane yok önceki evin üç apartman yanında vardı zırt pırt gidiyordum havalar da kapalı yakın olmasa da uzak sayılmayan yerde var ama gidebilir miyim bilmiyorum geçsin diye düşünüyorum benim zaten en erken iğneden 18. Gün sonra adet oldum

Amin canım Allah razi olsun

Nasilsin canim ignenin kacinci gunundesin keyifler nasil :)

Şimdi ben de 2-3 Nisan BAT. Ben ne kadar yumurtladığımız hissetmesemde takvime göre 19-20 Nisan gibi yumurtlamam gerekiyordu.
Bugün benimde 6-7 gün var yani BAT a bende yapsam mı yaw testi.
Sen ilk idrarın ile mi yaptın canım?

Gittim cnm çok şükür birşey yokmuş eşimi evhamlı malesef gitmeyim dedikçe git dedi gerçi iyi ki gitmişim iyi bir doktor buldum çok şükür bir sürü test istedi
Cok şukur canm ıyı olun tabı maşallah sıze korkma Allah koruyor onu suanda canmm

Gittim cnm çok şükür birşey yokmuş eşimi evhamlı malesef gitmeyim dedikçe git dedi gerçi iyi ki gitmişim iyi bir doktor buldum çok şükür bir sürü test istedi
Bir şey olmadan nasıl yeşil akıntı oluyormuş peki? Yeşil akıntı enfeksiyon göstergesidir.

Kimyasal sonrasi korunmak gerekmiyo o zmn dimi dr bisy demedi sanrm

Yok cnm doktor bi sonraki adet dönemi gel dedi korunun demedi hiç. Zaten adet bat tan iki gün sonra geldi, belki ondan.

Üzerinden 10gun geçti benim cnm öyle çıktı. İstiyorsan yap çıkmazsa 10. Gün birdaha dene

Çok şükür canım sen nasılsin? 13. Gün artık bünye alıştı galiba etki tepki yok günlük hayata devam ediyoruz hayırlısı vesselam

Bende ayni bildigin gibi iste.. hayrlisi olsun aynen alistk hayrlisi olsn hakkinda guzel haberlerni alrz burdan insallah

Yok cnm doktor bi sonraki adet dönemi gel dedi korunun demedi hiç. Zaten adet bat tan iki gün sonra geldi, belki ondan.

Üzerinden 10gun geçti benim cnm öyle çıktı. İstiyorsan yap çıkmazsa 10. Gün birdaha dene

Sağol canım ,Hımm ben telaş yapmıyım ozaman bekliyim... işin acıkcası ben yumurtlamamı felan anlamadım... o yüzden BAT beklemek en doğrusu birde hiççç umudum yok aslında... Her ay yumurtladığım anı bile hissederdim bu ay yumurtamın çatladığından şüpheliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…