2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba hanımlar adetim 2 gün geçti. Fakat yaklaşık 2 Aydır akıntım ve kaşıntım var. Acaba bu enfeksiyondan dolayı geçmiş olabilir mi? Evde ovulasyon testi vardı bugün yaptım hafif silik çıktı. Negatif oluyor bildiğim kadarıyla. Yine de yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• IMG_4368.webp
    22 KB · Görüntüleme: 35
Ovulasyon testiyle nasıl oluyor bilmiyorum canım. Mantar için doktora gittin mi? Karbonatlı ya da sirkeli suyla yıka iyi geliyor hakkında hayırlısı inşallah

Ovulasyon testiyle nasıl oluyor bilmiyorum canım. Mantar için doktora gittin mi? Karbonatlı ya da sirkeli suyla yıka iyi geliyor hakkında hayırlısı inşallah
Gittim fitil verdi ama düzenli kullanmadım ve o yüzden de geçmedi malesef. Salı günü giderim doktora inşalalh. Teşekkür ederim Allah razı olsun

Kizlar bu ay klomen bnde kist mi yapti acaba iliski sirasinda agridan oluom karin etlerim nasil agrio.ignenin 10
Günü

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım yarın çatlatma iğnem var son 3 defadır ilişki zor oluyo kasıklarım ağrıyo o anda ve yanmam oluyo niye oluyor anlamıyorum..

Dün altdan ultrasonla baktı doktor ve kist fln yoktu

Hakkımızda hayırlısı :)

Yumoslar buyuyo ondan agriyodur canim kist getrmeyin hemen akliniza :)

Kızlar günaydın yeşil akintim vardı doktora geldim bir sey var mı diye dua edin çok stresli bebişim iyidir inşallah

Sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşalla Ben aranıza yeni katıldım Şubat ayında gibe kaldım Ancak gebeliğim gelişmediği için kürtajla sonlandırıldı
Ben de bu hafta sonu kürtaj oldum..geçmiş olsun sana da. Tüp bebekti. Öyle zor oluyor ki. 4 gün oldu . Rüyalarımda görüyorum .. Allah yardımcımız olsun .. sabır versin

Evet cnm bak bakalım sende goruyormusun

Salı günü testim koyulasirsa yapcam cnm Bat'a 4gun var
bu durumda sen BAT a 6 gün kala ilk testini yapmış ve silik çizgini görmüş oluyorsun öylemi? Bu cok güzel...
Çok güzel herşey gönlünce olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..

Günaydın kızlar evde parol vardı ateşlenince ondan içmiştim iki kez ama normal parol, plus falan değil hepsi içiliyormu hamilelikte o kadar canım sıkıldı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…