2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar selamlar sat 20 eylül bat 15 ekim. Bugün akşam çatlatma iğnem vuruldu. Artık bol bol çalışamamız lazım ekim ayında hepimizin yüzü gülsün inşallah
Hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar aliriz canim Ama aklima takilda 20 eylulde adet olduysan bugun 28 i adet kac gun surdu de bitip hemen yumlar gelisti igne vuruldu.

Hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar aliriz canim Ama aklima takilda 20 eylulde adet olduysan bugun 28 i adet kac gun surdu de bitip hemen yumlar gelisti igne vuruldu.
Canım ben normalde 26 günde bir adet oluyorum. Ama prolaktinim yüksek çıktığı için yumurtalarımı kendi haline bıraktığımızda büyümüyorlar . Bu ay hariç klomen kullandım hep yum. Hemen büyüdü ama gebelik olmadı bu ayda puregon iğneye başladık. Yani ilaç ya da iğne kullanınca yum. Lar hemen büyüyor benim :) bu ay daha bir umutluyum zaten olmazsa aşılama dedi artık doktorum bakalım hayırlsı olsun canım ya senin durumlar Nasıl ?

Adetin 4.gününden 8.güne kadar 5 gün 50lik Puregon vurdum dün doktor büyümüş diyince bugün akşama iğne verdi kuzum

Canim bende klomen ve ovitrelle kullaniyorum.
Ama senin mesela adetin 4 gun surse 24 dunde adetin biter 4 gunde yumlar catlama seviyesine nasil geldi ona sasirdim. Zaten klomen bile adetin 5. Gunu baslanip 5 gun kullanilip bittikten 2 gun sonrada kontrol oluyor.
Ama sen oyle diyorsan oyledir. Benimde yarin ignemin 10. Gunu olucak ama ben asla test yapmiycam bat 5 gun gecikmeden

Benim dun uzayan akintim vardi ama sancim cok hafif oldu suan kesildi diyebilirim bos gunume denk geldi akinti günüm inşaAllah fark etmez. Sonucta akintidan bi gun sonrasini degerlendirdik yani bugunu degerlendirdik yumurtladigini sanciyla mi hissediyosun canim? Bide kirlendi derken kanama tarzi mi oldu yoksa peynir kivaminda mi akintin geldi ? Benim bat 14 ekim umarim olmayiz da gebe kaliriz hayirlisi ile

Sentetik olani degil de dogal olani iyiymis prf.saracoglu var ya onun videolarini dinliyorum ordan aklimda kaldi algida secicilik senin de mesajini gordum hemen yazayim dedim :) bizde test yaptiricaz insallah gerek kalmaz ama bunay da olmazsa kadindoguma gidicez 2 miz birden test yaptirmak istiyoruz belki de bosuna cirpiniyoruz siz nerde yaptirdiniz canim testi?

Hafif bi sancı hissettim solda dün. Yok kanama değil akıntı olmuş hafif sarımtırak. Bat 13 benim de canım. İnşallah canım sağlıkla

Hafif bi sancı hissettim solda dün. Yok kanama değil akıntı olmuş hafif sarımtırak. Bat 13 benim de canım. İnşallah canım sağlıkla
He o sekilde anliyosun benimde hafif sancim vardi dün bugun de ara ara pitliyor pit pit vuruyor ve hemen geciyor heralde tam buyumedi mi yumurta ne anlayamadim bazi aylar zonkluyor resmen bu ay cok hafif geciyor am gecen ay agzim baya yandi o yuzden hic umutlenmek istemiyorum hic gecikmeyen adetim korunmayi biraktiktan sonra gecikmeye basladi gecen ay tam 5 gun gecikme yasadim 2 test yaptim 2 side silik cizgi cikmisti buraya da attim resmen hamileyim dedik ama sonuc 5.gunu kirmizilari gordum o yuzden hic heveslenmemek lazim kanda olumluyu gorene kadar Rabbim hayirli evlatlar saglikli bebisler versin duadan ve beklemekten baska cagremiz yok elimizden geleni yapiyoruz gun asiri yaomaya calisiyoruz daha ne yapalim millet tek gecede kaliyor tamamen nasip kismet isi ama yine de tedbiri elden birakmiyor ve asiliyoruz her ne kadar sonucu bilemesekte hayirlisi diyorum tekrar bende senden 1 gun sonrayim hadi bakalim kuzum insallah bu ay yüzümüz guler insallahhhhh

Selam kizlar naber bende bir akintilar bir akintilar var ki sormayin

kızlar batlar aynı Hakkı'mızda hayırlı olsun inşlh bu ay yüzümüz guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…