- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
Sanirim yumlari gelistirmej icin.Cnm sana bu ilacı ne için verdi? Benim bildiğim bu çok ağır ilac, memekanseri saplanmış hastalara verirler, ki ostrogen hormonunu dusurup kanser hücrelerin beslenmesine engel olur :/
Hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar aliriz canim Ama aklima takilda 20 eylulde adet olduysan bugun 28 i adet kac gun surdu de bitip hemen yumlar gelisti igne vuruldu.Kızlar selamlar sat 20 eylül bat 15 ekim. Bugün akşam çatlatma iğnem vuruldu. Artık bol bol çalışamamız lazım ekim ayında hepimizin yüzü gülsün inşallah
Gidicem kuzum su an koyde olmam sorun oldu iste Cumartesi evime dönüyorum anca o zamana giderimF Findikkiran cnm bir an once git doktora sende bayadir olmamissin insss hamile cikarsin ama erken davran olur mu bekletme
Kuzum cook gecmis olsunF Findikkiran cnm bir an once git doktora sende bayadir olmamissin insss hamile cikarsin ama erken davran olur mu bekletme
Canım ben normalde 26 günde bir adet oluyorum. Ama prolaktinim yüksek çıktığı için yumurtalarımı kendi haline bıraktığımızda büyümüyorlar . Bu ay hariç klomen kullandım hep yum. Hemen büyüdü ama gebelik olmadıHayirlisi olsun insallah guzel sonuclar aliriz canim Ama aklima takilda 20 eylulde adet olduysan bugun 28 i adet kac gun surdu de bitip hemen yumlar gelisti igne vuruldu.
Adetin 4.gününden 8.güne kadar 5 gün 50lik Puregon vurdum dün doktor büyümüş diyince bugün akşama iğne verdi kuzumCanım ben normalde 26 günde bir adet oluyorum. Ama prolaktinim yüksek çıktığı için yumurtalarımı kendi haline bıraktığımızda büyümüyorlar . Bu ay hariç klomen kullandım hep yum. Hemen büyüdü ama gebelik olmadıbu ayda puregon iğneye başladık. Yani ilaç ya da iğne kullanınca yum. Lar hemen büyüyor benim :) bu ay daha bir umutluyum zaten olmazsa aşılama dedi artık doktorum bakalım hayırlsı olsun canım ya senin durumlar Nasıl ?
Canim bende klomen ve ovitrelle kullaniyorum.Canım ben normalde 26 günde bir adet oluyorum. Ama prolaktinim yüksek çıktığı için yumurtalarımı kendi haline bıraktığımızda büyümüyorlar . Bu ay hariç klomen kullandım hep yum. Hemen büyüdü ama gebelik olmadıbu ayda puregon iğneye başladık. Yani ilaç ya da iğne kullanınca yum. Lar hemen büyüyor benim :) bu ay daha bir umutluyum zaten olmazsa aşılama dedi artık doktorum bakalım hayırlsı olsun canım ya senin durumlar Nasıl ?
Anladim canim sen puregon kullandigin icin yumlar hizli buyudu. Cunku klomenle bu kadar hizli buyumyyorda ondan merak etmistimAdetin 4.gününden 8.güne kadar 5 gün 50lik Puregon vurdum dün doktor büyümüş diyince bugün akşama iğne verdi kuzum
Benim dun uzayan akintim vardi ama sancim cok hafif oldu suan kesildi diyebilirim bos gunume denk geldi akinti günüm inşaAllah fark etmez. Sonucta akintidan bi gun sonrasini degerlendirdik yani bugunu degerlendirdikEyila23 canım seninle batlarımız yakın dün sol kasığımda bi batma oldu. Bugün okulda biraz çamaşırımda kirlenmiş ama uzayan bi akıntı henüz görmedim. Bugün dolu günü ya nasip doktor bu ay için de korun demişti ama soldan yumurtladığımı hissediyorum doktor sağda yumurta daha gelişmiş demesine rağmen sağ tüpte sıkıntılı bakalım Allah büyüktür. Bi boş bi dolu devam canım
Sentetik olani degil de dogal olani iyiymis prf.saracoglu var ya onun videolarini dinliyorum ordan aklimda kaldi algida secicilik senin de mesajini gordum hemen yazayim dedim :) bizde test yaptiricaz insallah gerek kalmaz ama bunay da olmazsa kadindoguma gidicez 2 miz birden test yaptirmak istiyoruz belki de bosuna cirpiniyoruzC
Canım evicap 200 luk kullanıyoruz biz çinko da kullanıyorduk o ağıt geldi galiba eşime bıraktı çok memnun kaldık ama uzun zamandır test yaptirmadik inşallah iyidir spermciklerayyyy hiç bilmezdik böyle şeyleri yakında profesör çıkacağız
Bunu doktoelar mi yaziyor ?Bizde dun aynilarina basladik
Hafif bi sancı hissettim solda dün. Yok kanama değil akıntı olmuş hafif sarımtırak. Bat 13 benim de canım. İnşallah canım sağlıklaBenim dun uzayan akintim vardi ama sancim cok hafif oldu suan kesildi diyebilirim bos gunume denk geldi akinti günüm inşaAllah fark etmez. Sonucta akintidan bi gun sonrasini degerlendirdik yani bugunu degerlendirdikyumurtladigini sanciyla mi hissediyosun canim? Bide kirlendi derken kanama tarzi mi oldu yoksa peynir kivaminda mi akintin geldi ? Benim bat 14 ekim umarim olmayiz da gebe kaliriz hayirlisi ile
He o sekilde anliyosun benimde hafif sancim vardi dün bugun de ara ara pitliyor pit pit vuruyor ve hemen geciyor heralde tam buyumedi mi yumurta ne anlayamadim bazi aylar zonkluyor resmen bu ay cok hafif geciyor am gecen ay agzim baya yandi o yuzden hic umutlenmek istemiyorumHafif bi sancı hissettim solda dün. Yok kanama değil akıntı olmuş hafif sarımtırak. Bat 13 benim de canım. İnşallah canım sağlıkla
Ben forumlardan okudum.direk eczaneden aldik.vitamin zaten.ikisi 30 lira tuttuBunu doktoelar mi yaziyor ?
Bendede olnustu ilacla sokturunce geciyor canim merak etmeBenim sonuc negatif ustelik kist olusturmus kullandigim femara ilaci ...hasta olmam için ilac verdi ayrica bikac test istedi aşılama yapacaz dedi ....kist gecer mi acaba
Kızlar kan sonucum çıktı
. Kızlar hayırlı olsun cok sevindim yaaaGünaydın kızlar sabah idrar testi yaptım
Pozitif çıktı birazdan kan vericem sonucu yarın cikiyor haber veririm
Ben gördüm, ben gördümVar miii
Gerçi resimde pek belli olmuyor blir de kamera iyi değil
Hafif bi sancı hissettim solda dün. Yok kanama değil akıntı olmuş hafif sarımtırak. Bat 13 benim de canım. İnşallah canım sağlıkla
kızlar batlar aynı Hakkı'mızda hayırlı olsun inşlh bu ay yüzümüz gulerHe o sekilde anliyosun benimde hafif sancim vardi dün bugun de ara ara pitliyor pit pit vuruyor ve hemen geciyor heralde tam buyumedi mi yumurta ne anlayamadim bazi aylar zonkluyor resmen bu ay cok hafif geciyor am gecen ay agzim baya yandi o yuzden hic umutlenmek istemiyorumhic gecikmeyen adetim korunmayi biraktiktan sonra gecikmeye basladi gecen ay tam 5 gun gecikme yasadim 2 test yaptim 2 side silik cizgi cikmisti buraya da attim resmen hamileyim dedik ama sonuc 5.gunu kirmizilari gordum o yuzden hic heveslenmemek lazim kanda olumluyu gorene kadar Rabbim hayirli evlatlar saglikli bebisler versin duadan ve beklemekten baska cagremiz yok elimizden geleni yapiyoruz gun asiri yaomaya calisiyoruz daha ne yapalim millet tek gecede kaliyor tamamen nasip kismet isi ama yine de tedbiri elden birakmiyor ve asiliyoruz her ne kadar sonucu bilemesekte hayirlisi diyorum tekrar bende senden 1 gun sonrayim hadi bakalim kuzum insallah bu ay yüzümüz guler insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?