2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Rica ederimm, İnsAllah vardır cnm ya, Buradaki çoğu arkadaşları sakinleştiren sensin bat gelmeden umutsuz olmak yok
yüm güne bakmazsa batın yakın, varsa belki çıkar ama bilemiyorumda simdi

Selamın aleyküm kizlar Nasılsıniz hamile sayısı baya çoğalmiş çok sevindim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah umutsuz olmayın ne zaman oluruna birakirsaniz o zaman oluyor hamile kaldığım ay sadece 3 defa birlikte olmuştuk esimle ne yumurtlama günü hesapladim ne ayaklarimi havaya diktim şükür şimdi 28 haftalik olduk bile darısı tüm isteyenlere

Rica ederimm, İnsAllah vardır cnm ya, Buradaki çoğu arkadaşları sakinleştiren sensin bat gelmeden umutsuz olmak yok
yüm güne bakmazsa batın yakın, varsa belki çıkar ama bilemiyorumda simdi

sağol canım, aslında bat beklemeye kararlıydım ama Rüyamda gördüğüm şey neyse hamişlerimizin canı çeker yazmayayım..
Tabirinde onu yiyen evli ise cocuğu sahibi olacağı mujdeli haber alacağı yazınca acaba bu ay oldu mu diye heyecan yaptım...

Nasıl istersen öyle yap canım , testi sordum ama o testler de yıpratıyor insanı ,kendimden de biliyorum, Allah bu ay sana ve isteyen herkese bebiş nasip etsin :)

Ayy hadii insAllaahh

Ben de bu hafta sonu kürtaj oldum..geçmiş olsun sana da. Tüp bebekti. Öyle zor oluyor ki. 4 gün oldu . Rüyalarımda görüyorum .. Allah yardımcımız olsun .. sabır versin

aahh be güzelim senin en iyi eşşekten düşen aynı süreci yaşayan anlar
bu günlerde geride kalacak allahın izniyle benim kızkardeşim ile tüp bebek ile evlad sahibi oldu
rabbim sanada hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin. onun ilk tüp bebeği 31 haftalık erken doğumla 7 gün yaşadı vefat etti. bunları düşün birde ilerleyen bir gebelik olsa idi bu kayıp öyle yaşansaydı allah korusun zor biliyorum ama sabır et dua et bol bol

Neden kurtaj oldun sorun neydi
Sorun yoktu taki geçen haftaya kadar.. bütün ilaçlarımı kullanıyordum.. kalbi durmuş geçen hafta bugün. 8+3 . Kürtaj sonrası araştırmaya verildi . Patoloji ve genetik. Araştırılacak. ama rüyamda hep doğum yapıyordum her defasında ne bana ne eşime benzemeyen çocuk doğuruyordum. Kafam karışık

Allah esirgesin.. o şekildeki durumda çokk fena . Allah sabır versin.. demekki bu dünyada kısmeti yokmuş.. yoksa millet ne şartlarda doğuran var turp gibi.. Allah bize de nasip etsin anneliği .. hayırlısıyla.. bir de bunlarla tek başına mucadele ediyorsun seni tek anlayan kendi annen ve baban.. koca yada ailesi boş..

kızlar nasılsınız adetimin 4 günü canlar .. bu ay hiç bir şey yapmakta istemiyorum bi yanım bal tarçın çörekotunu yap diyor ne yapacağımı bilmiyorum. bu arada 70 de 68 e düştüm diyet spor tam gaz devam :)

Ben de 70 kilo oldum 2 ay önce 64 idim. Gebelikte acaip kilo aldım ilk başta iştahım çoktu her istediğimi yedim.. olsun kilom dedim.. ama şimdi spora başlıcam . Mekahat dönemim geçsin .. sonra Allah kerim

Nasıl istersen öyle yap canım , testi sordum ama o testler de yıpratıyor insanı ,kendimden de biliyorum, Allah bu ay sana ve isteyen herkese bebiş nasip etsin :)
Allah razi olsun canım. Erken öğrenmek adeti beklemekte stres olmaması anlamında iyi ama beklemek daha iyi diye düşünüyorum

Allah razi olsun canım. Erken öğrenmek adeti beklemekte stres olmaması anlamında iyi ama beklemek daha iyi diye düşünüyorum

BAT a ne kadar var senin canım.. İnan bende gerildim bugün ya bi test yapım diyom yokk dur dıyom gelip gidiyom çalışamıyorum bile...
BAT a benim bugünü saymazsam 6 gün var...

Benım eşimde pek ruya gormez bılıyrmusun bu sabah kalktı kotu ruya gordum sırtımda makas vardı dedı ilk defa hatrlıyr ruyasını tabı bn meraklı hmn baktım evlat hayırlı haber mujdeli haber falan tazıyordu bnde gorumcemın oğlu oldugunu gordum onun manasıda kız bebek yazyrdu ya nasıl umutlandm varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…