- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bu ay bebekleriniz gelir :)Benım eşimde pek ruya gormez bılıyrmusun bu sabah kalktı kotu ruya gordum sırtımda makas vardı dedı ilk defa hatrlıyr ruyasını tabı bn meraklı hmn baktım evlat hayırlı haber mujdeli haber falan tazıyordu bnde gorumcemın oğlu oldugunu gordum onun manasıda kız bebek yazyrdu ya nasıl umutlandm varya
Yarın yapsan ya bıtane cıkmazsada uzulme ama erkn daha ama ya cıkarsa inşallah cıkar guzel yureklı arkadasım bnm inşallah yaptıgın bu iyiliğin karsılığını versın Rabbım bu arada bn o konuyu hallettım canm tamm mıBAT a ne kadar var senin canım.. İnan bende gerildim bugün ya bi test yapım diyom yokk dur dıyom gelip gidiyom çalışamıyorum bile...
BAT a benim bugünü saymazsam 6 gün var...
İnşallah taze anne dua et lutfen gercı hep hayırlısı sıtres yapmıyrm alıştım artık inşallah gelsin meleğim bnmRabbim gönlünüze göre versin inşallah bu ay bebekleriniz gelir :)
Bunca stresi çekeceğine yap gitsin :)
Sen yarın sabah ilk idrarla yap o zaman şimdi çıkmaz dediğin gibi saat çok geç oldu, bir sürü şey içmişsindir. İnşallah v ardır canım inşallah sağlıklı bir gebelik olurYa acıkcası cok erken tüm bildiğim şeylerden sonra şu an idrar da çıkma durumu yok... Çıksada kanda çıkar...
Bu arada hiç birşey yok belirti olarak tek belirtim sabahtan beri sağ tarafımda ince ince sinek ısırığı gibi acı var...
Önceki gebeliklerimdeki ile aynı belirti...
Yarın yapsan ya bıtane cıkmazsada uzulme ama erkn daha ama ya cıkarsa inşallah cıkar guzel yureklı arkadasım bnm inşallah yaptıgın bu iyiliğin karsılığını versın Rabbım bu arada bn o konuyu hallettım canm tamm mı
Sen yarın sabah ilk idrarla yap o zaman şimdi çıkmaz dediğin gibi saat çok geç oldu, bir sürü şey içmişsindir. İnşallah v ardır canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur
İnşallah bıtanem Allah senden razı olsun o ettiğin duaları hepsını kapısından içeri alsın da kabul etsın sabah haber vercanım benim cok sağolasın allah sanada en hayırlı zamanda nasip etsin... İnşallah kabul olur allahım..
Canım ben bu stres ile zaten direk kan veririm yoksa idrar da çıkmaz şuan .... Heber veririm ama merak etmez yazarım...İnşallah bıtanem Allah senden razı olsun o ettiğin duaları hepsını kapısından içeri alsın da kabul etsın sabah haber ver
Bilmiyorum walla canım ya benim bat karışık. Sat 4 mart da artık iğne nin 13. Günü ne zaman keyfi gelir de olur ya da olmam bilmiyorum. Bata varmış daha senin de istersen bekle biraz walla çoğu insan öğreniyor erkenden ama sanırım ben o kadar şanslı değilimBAT a ne kadar var senin canım.. İnan bende gerildim bugün ya bi test yapım diyom yokk dur dıyom gelip gidiyom çalışamıyorum bile...
BAT a benim bugünü saymazsam 6 gün var...
Daha önceki gebelikle aynı belirti yse inşallah mutlu son olur canım ya iki test al evde bulunsun yarin yap bir tane ay çok heyecan yaptımYa acıkcası cok erken tüm bildiğim şeylerden sonra şu an idrar da çıkma durumu yok... Çıksada kanda çıkar...
Bu arada hiç birşey yok belirti olarak tek belirtim sabahtan beri sağ tarafımda ince ince sinek ısırığı gibi acı var...
Önceki gebeliklerimdeki ile aynı belirti...
Bilmiyorum walla canım ya benim bat karışık. Sat 4 mart da artık iğne nin 13. Günü ne zaman keyfi gelir de olur ya da olmam bilmiyorum. Bata varmış daha senin de istersen bekle biraz walla çoğu insan öğreniyor erkenden ama sanırım ben o kadar şanslı değilim
Sorun yoktu taki geçen haftaya kadar.. bütün ilaçlarımı kullanıyordum.. kalbi durmuş geçen hafta bugün. 8+3 . Kürtaj sonrası araştırmaya verildi . Patoloji ve genetik. Araştırılacak. ama rüyamda hep doğum yapıyordum her defasında ne bana ne eşime benzemeyen çocuk doğuruyordum. Kafam karışık
Daha önceki gebelikle aynı belirti yse inşallah mutlu son olur canım ya iki test al evde bulunsun yarin yap bir tane ay çok heyecan yaptım
Bugün daha iyiyim canım çok şükürNasıl oldun canm
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Rüyalar işaretttirBenım eşimde pek ruya gormez bılıyrmusun bu sabah kalktı kotu ruya gordum sırtımda makas vardı dedı ilk defa hatrlıyr ruyasını tabı bn meraklı hmn baktım evlat hayırlı haber mujdeli haber falan tazıyordu bnde gorumcemın oğlu oldugunu gordum onun manasıda kız bebek yazyrdu ya nasıl umutlandm varya
İnşşallah olur canımcanım testlerim var şuan işyerinde olmadı sabah için bir tane eve götüreyim yarın haber veririm inannın bende heyecan yaptım...
Ne kusuru bıtanm bn ıyıyom gecrdk yum. Donemını gerısı nasıp artıkBugün daha iyiyim canım çok şükür
Sen nasılsın canım kusura bakma fazla yorum yapamadım mesajlarına ama takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?