- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
İnşsllah cnm bmm nasıp dıye bışey var tabagana konulanı yıyorsun hersey Allahtan varsa nasıbı gelck inşallahAllah gönlünüze göre versin inşallah. Rüyalar işaretttir
Bu arada canm cok geçmiş olsun unutma kı herserde bı hayır vardr Rabbım kuluna ezoyet etmz ınşallah yakın zamanda hmn kavusursun saglıklıca yavrunaAllah gönlünüze göre versin inşallah. Rüyalar işaretttir
Amin canım .. sağolPsikolijik olarak bu durumda olman normal ama ruyalara aldanma kafanda karismasin uzme kendni sonucta ne cikarsa ona gore bir daha ayni seyler yasanmamasi uzerine dikkatle islem yapilir keske kayiplar vermeden ogrenilse ama yok. Allahtan hayrlisi, gecmis olsun canim Allah yardmcn olsun
Amin canım.. inşallah cümlemize sağlıklı evlatlar nasip eder , kurban olduğum RabbimBu arada canm cok geçmiş olsun unutma kı herserde bı hayır vardr Rabbım kuluna ezoyet etmz ınşallah yakın zamanda hmn kavusursun saglıklıca yavruna
İnşallah cnm inşallahAmin canım.. inşallah cümlemize sağlıklı evlatlar nasip eder , kurban olduğum Rabbim
İnşallah hayırlı haber alırsın canım duayla bekliyorumcanım testlerim var şuan işyerinde olmadı sabah için bir tane eve götüreyim yarın haber veririm inannın bende heyecan yaptım...
Üstüne basa basa dedim yok dedi doktor cnm demek ki yok internete her yazana inanmamaliBir şey olmadan nasıl yeşil akıntı oluyormuş peki? Yeşil akıntı enfeksiyon göstergesidir.
Günaydın kızlar. Nasılsınız? İğnenin 13. Günü oldu. Dua eder dua beklerim
Naslsn canm ?? Takvim yapmamssin dahaInsallah guzel haberler alacagiz canim
Ben adete iki gün kala öğrendim testte sonra adetin geçmesini bekledim doktora gittim kan testinde kesinleşti ama sonra 16 gün doktora gitmeden nasıl bekledim bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar sabretmemiştim :) Allah sabreden bekleyen herkese mükafatını verir inşşAllah razi olsun canım. Erken öğrenmek adeti beklemekte stres olmaması anlamında iyi ama beklemek daha iyi diye düşünüyorum
Hadi inşallah hep dua ediyorum kızlar Allah isteyen herkese versin arasında benim ablamada inşallahKızlar dayanamadım demin yaptım gene testidune göre dahar belirgin ve koyulasti hemennn ay insAllah böyle devam ederrr. Yarın sağlık ocağında kan versem sonucu ne zaman verirler?
Yarın sabah ver ertesı gun cıkıyor burdaKızlar dayanamadım demin yaptım gene testidune göre dahar belirgin ve koyulasti hemennn ay insAllah böyle devam ederrr. Yarın sağlık ocağında kan versem sonucu ne zaman verirler?
Naslsn canm ?? Takvim yapmamssin daha
Doktorun kim cnm Kayseri deIyiyim sukur canim. Yarin kayseride prof randevuma gidecem bakalim. Takvimi yapmistim ama sitede bi tuhaflik mi var bende kimsenin takvimini goremiyorum :/
Amin canım Amin. Allah razi olsun inşallah hayırlısı olacak gönül pozitiften yana ama olmayınca olmuyor elden gelen yok duadan başkaBen adete iki gün kala öğrendim testte sonra adetin geçmesini bekledim doktora gittim kan testinde kesinleşti ama sonra 16 gün doktora gitmeden nasıl bekledim bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar sabretmemiştim :) Allah sabreden bekleyen herkese mükafatını verir inşş
Amin canım. Allah razi olsun dua et bana da güzel meleğin leInsallah guzel haberler alacagiz canim
Evet canm benmkide gitmiş :) . Yarn gidip gelince haber ver :)Iyiyim sukur canim. Yarin kayseride prof randevuma gidecem bakalim. Takvimi yapmistim ama sitede bi tuhaflik mi var bende kimsenin takvimini goremiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?