2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin canım .. sağol

Allah razi olsun canım. Erken öğrenmek adeti beklemekte stres olmaması anlamında iyi ama beklemek daha iyi diye düşünüyorum
Ben adete iki gün kala öğrendim testte sonra adetin geçmesini bekledim doktora gittim kan testinde kesinleşti ama sonra 16 gün doktora gitmeden nasıl bekledim bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar sabretmemiştim :) Allah sabreden bekleyen herkese mükafatını verir inşş

Kızlar dayanamadım demin yaptım gene testi dune göre dahar belirgin ve koyulasti hemennn ay insAllah böyle devam ederrr. Yarın sağlık ocağında kan versem sonucu ne zaman verirler?
Hadi inşallah hep dua ediyorum kızlar Allah isteyen herkese versin arasında benim ablamada inşallah

Kızlar doktorum benden bir çok test istedi önceki Dr hiç böyle şeyler istememişti sizde yaptırdınız mı bu testleri

Amin canım Amin. Allah razi olsun inşallah hayırlısı olacak gönül pozitiften yana ama olmayınca olmuyor elden gelen yok duadan başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…