Allah pozitifi de kısmet eder inş canımAmin canım Amin. Allah razi olsun inşallah hayırlısı olacak gönül pozitiften yana ama olmayınca olmuyor elden gelen yok duadan başka
Hepimizin gitmiş neden ki acaba :)Evet canm benmkide gitmiş :) . Yarn gidip gelince haber ver :)
Bilmiyorum ki acaba artk böyle mi olacak :)Hepimizin gitmiş neden ki acaba :)
Doktorun kim cnm Kayseri de
Amin canım. Allah razi olsun dua et bana da güzel meleğin le
Evet canm benmkide gitmiş :) . Yarn gidip gelince haber ver :)
Hmm duymuştum ablamda bı profesöre gidiyor da ondan sordum cnm akyel pastanesi karşısı yeri o nu ki diye sordumDoktorum Mustafa Basbug canim ozel muayenesine gidiyorum. Dusuklerim var 2 tane kan pihtilasmasi tedavisi riskli gebeliklerde iyi bi doktor diye tavsiye ediliyor. Bende cok memnunum icimi rahatlatan moral veren bi doktor tabii gerisi Allahtan
Memnun musun ablam da sanırım o doktora tüp bebek yaptırcak da bileyim gerçi o çok iyi dedi biraz pahalı bı Dr ama
Biliyorum cnm sordum Mehmet tayyar mis doktorun adı bu doktor da öyle hafta benim Dr um da öyle özel hastanede çalışıyor ama testleri sağlık ocağında yaptır gel diyor gerçi eşime bal sürerken unuttum çatalı yaladım açlık kan şekeri istemiş sonuç yanlış çıkar mı ki diye korkuyorum şuan ah akılsız kafam n'olacak zaten çocuk hemen aciktiriyor şuan açım saat nasıl dokuz olursa artıkO is haninda baska kadin dogum drlari da var ama hepsi asagi yukari ayni ucreti aliyor arastirdigim kadariyla sonucta hepsi profbebegimi Allahin izniyle kaybetmemek icin ne gerekiyorsa artik bir de ozel tup bebek merkezleri de ayniya geliyo tahlil igne ilac vs. ama beni mesela universiteye yonlendirdi ordaki ogrencilerine tum tahlilleri yaptirdim milyarlik seyler. Kisacasi canim ablana tavsiyem icini rahat hissedecegi guvenecegi dra gitmesi gerisinde hepsi giden para hep ayni
Evet canm benmkide gitmiş :) . Yarn gidip gelince haber ver :)
Hepimizin gitmiş neden ki acaba :)
Olabilir :)Bilmiyorum ki acaba artk böyle mi olacak :)
Site biraz yavaş evet canım, dayanamadı bizeya bence sitede bir tuhaflık var bazen smileyler de çıkmıyor mesaj göndermeye bastığımda 17 sn beklemeniz gerek gibi uyarılar veriyor sonar bir bakıyorum 2 kere göndermiş mesajı site bizim çenemize dayanamadı bence iflas ediyor şuan
Gunaydin kizlar 7 aydir cocuk istiyoruz bi turlu nasip olmadi.bu ay bat 25 mart ti ama adet olmadim.bi kac kez kesin oldum diye lavaboya gittim ama gelmemisti.yaklasik 15 gundur gogusumde agri ve sislik var.damarlar belirginlesmis. Onun disinda bi belirti yok hamilemiyim acaba... Esimde bi hafta gecmeden test almam diyo cunku onceki aylar yaptik hep negatif geldi ve adet oldum..
Site biraz yavaş evet canım, dayanamadı bize
4 ay once 5 gun gecikmisti kist oldugunu ogrendim ilac kullanip bi sonraki ay gittim kistler kaybolmustu. Gecen ay tekrar baska bi doktora gittimkontrol icin kist varmi diye yok dedi. Onun disinda adetlerim duzenlidir canim.adetin düzenli mi canım daha öncede geciktin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?