2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Doktorum Mustafa Basbug canim ozel muayenesine gidiyorum. Dusuklerim var 2 tane kan pihtilasmasi tedavisi riskli gebeliklerde iyi bi doktor diye tavsiye ediliyor. Bende cok memnunum icimi rahatlatan moral veren bi doktor tabii gerisi Allahtan
Hmm duymuştum ablamda bı profesöre gidiyor da ondan sordum cnm akyel pastanesi karşısı yeri o nu ki diye sordum

Memnun musun ablam da sanırım o doktora tüp bebek yaptırcak da bileyim gerçi o çok iyi dedi biraz pahalı bı Dr ama

O is haninda baska kadin dogum drlari da var ama hepsi asagi yukari ayni ucreti aliyor arastirdigim kadariyla sonucta hepsi prof bebegimi Allahin izniyle kaybetmemek icin ne gerekiyorsa artik bir de ozel tup bebek merkezleri de ayniya geliyo tahlil igne ilac vs. ama beni mesela universiteye yonlendirdi ordaki ogrencilerine tum tahlilleri yaptirdim milyarlik seyler. Kisacasi canim ablana tavsiyem icini rahat hissedecegi guvenecegi dra gitmesi gerisinde hepsi giden para hep ayni

Biliyorum cnm sordum Mehmet tayyar mis doktorun adı bu doktor da öyle hafta benim Dr um da öyle özel hastanede çalışıyor ama testleri sağlık ocağında yaptır gel diyor gerçi eşime bal sürerken unuttum çatalı yaladım açlık kan şekeri istemiş sonuç yanlış çıkar mı ki diye korkuyorum şuan ah akılsız kafam n'olacak zaten çocuk hemen aciktiriyor şuan açım saat nasıl dokuz olursa artık

Gunaydin kizlar 7 aydir cocuk istiyoruz bi turlu nasip olmadi.bu ay bat 25 mart ti ama adet olmadim.bi kac kez kesin oldum diye lavaboya gittim ama gelmemisti.yaklasik 15 gundur gogusumde agri ve sislik var.damarlar belirginlesmis. Onun disinda bi belirti yok hamilemiyim acaba... Esimde bi hafta gecmeden test almam diyo cunku onceki aylar yaptik hep negatif geldi ve adet oldum..

Site biraz yavaş evet canım, dayanamadı bize

adetin düzenli mi canım daha öncede geciktin mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…