2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gunaydın kızlar
Birseycık danışabılırmıyım
Yum. Uzayan akıntı gelıyor sonra bıtınce krem gıbı puturlu bı akıntı oluyr orda anlıyorum bıttıgını benm ama dunden berı su gıbı akıntım var yum. Bıttı bu su gıbı akıntı uzamayan berrak kokusuz usutmeden mı

Mune Konu sahibimiz S selifor konudan biraz uzak kalmak Durumunda kaldı.

Bu safadaki arkadaşlarımızın Gebelik Takvimleri kalkmış görünüyor. Görüntülenemiyor. Acaba sistemsel bir hata mı var?
Yardımcı olabilir misiniz? Burada çok sahipsiz kaldık...

Günaydın Hanımlar,
Bugün sabah test yaptım 6 gün önce erken gebelik testinden sonuç negatif merak eden arkadaşlar için yazayım dedim :)
Nisaberatim okeanoss00

Günaydın cnm, hemen çöpe atma bu köşede dursun bazen test kurudukça belli ediyor kendini. İnsAllah vardirr

Bende demin sağlık ocağına gittim, gebelik tahlili yapmadı bana ikahmetkah dolayindan.bizde birazdan özele gitcez sonuç çıkınca yazarim

canım vallahi sabahın 4:30 da uyandım wc gittim yaptım sabah yine baktım bişey yok :)
Ya hayırlısı tabi... hadi bak bekliyorum heyecanla.. İyi olmuş özelde sonuç engeç 2 saate çıkar...

Günaydın Hanımlar,
Bugün sabah test yaptım 6 gün önce erken gebelik testinden sonuç negatif merak eden arkadaşlar için yazayım dedim :)
Nisaberatim okeanoss00
Ben o erken gebelik testlerine güvenmiyorum normal testler daha iyi :) Senin daha gününe var canım moral bozmak yok.

Ben o erken gebelik testlerine güvenmiyorum normal testler daha iyi :) Senin daha gününe var canım moral bozmak yok.

Aynen aynen canım yok zaten yumurtlamamı bu ay hissetmediğim için çok dopru tahminler yapamıyorum.
Bana göre BAT 3 Nisan Şuan bile 6 gün var... Belki daha fazla var belkide heç yumurtlamadım...
Zamana bırakacağız yapcak bişey yok, Zaman gösterecek...

aslında normal test var bende ama çok erken şuan tek belirtim sağ tarfaımdaki küçük sinek ısırığı...
Yeminle sağ tafımızı küçük bir sinek ısırıyor gibi sızlama var sürekli ... ilk hamileleğimdede hisetmiştim bunu aynısı ya...

Ben de normal testlerle (strip) 5 gün kala çıktı 6 gün kala çıkmamıştı Bekle azcık daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…