Düzeltirler ya bence en kısa zamanda :) ama şu takvimler niye gitmiş onu anlamadım altındaki yazıları okuyordum hoşuma gidiyorduaynen ya manyadı site valla donuyor birde bazen ben aynı sayfanın altındaki yazıları bile göremiyorum
Kayıplarda takvimler bilen de yokYaaaa takvimlerimiz niye gitti arkadaşlaar
Başka bölümlerde takvim gözüküyor canım. Burda gözükmüyor nedense.Kayıplarda takvimler bilen de yok
He yaaa ayırt edemyrm kim hamiş kim degıl yakın dosylarımı bılıyrmda diğerlernı takıp edemymBaşka bölümlerde takvim gözüküyor canım. Burda gözükmüyor nedense.
Günaydın Hanımlar,
Bugün sabah test yaptım 6 gün önce erken gebelik testinden sonuç negatif merak eden arkadaşlar için yazayım dedim :)
Nisaberatim okeanoss00
Günaydın cnm, hemen çöpe atma bu köşede dursun bazen test kurudukça belli ediyor kendini. İnsAllah vardirr
Bende demin sağlık ocağına gittim, gebelik tahlili yapmadı bana ikahmetkah dolayindan.bizde birazdan özele gitcez sonuç çıkınca yazarim
Ben o erken gebelik testlerine güvenmiyorum normal testler daha iyi :) Senin daha gününe var canım moral bozmak yok.Günaydın Hanımlar,
Bugün sabah test yaptım 6 gün önce erken gebelik testinden sonuç negatif merak eden arkadaşlar için yazayım dedim :)
Nisaberatim okeanoss00
Ben o erken gebelik testlerine güvenmiyorum normal testler daha iyi :) Senin daha gününe var canım moral bozmak yok.
Erken zaten daha bnce kuzum bıde erken testlerede guvenmıyrmGünaydın Hanımlar,
Nisaberatim okeanoss00
Ben o erken gebelik testlerine güvenmiyorum normal testler daha iyi :) Senin daha gününe var canım moral bozmak yok.
Ben de normal testlerle (strip) 5 gün kala çıktı 6 gün kala çıkmamıştıaslında normal test var bende ama çok erken şuan tek belirtim sağ tarfaımdaki küçük sinek ısırığı...
Yeminle sağ tafımızı küçük bir sinek ısırıyor gibi sızlama var sürekli ... ilk hamileleğimdede hisetmiştim bunu aynısı ya...
Erken zaten daha bnce kuzum bıde erken testlerede guvenmıyrm
Ben de normal testlerle (strip) 5 gün kala çıktı 6 gün kala çıkmamıştıBekle azcık daha.
Evet canım bir hafta kala başlamıştım tekrar yapmaya. Gün gün koyulaştı zaten 5 gün kala öğrendimya canım yanlış hatırlamıyorsam sen ovulasyon testlerine de devam ettin dimi?
nezaman koyulaşmaya başladı hatırlıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?