Evet canım bir hafta kala başlamıştım tekrar yapmaya. Gün gün koyulaştı zaten 5 gün kala öğrendim
Hayırlısı Canım ya umut kesilmez daha altı gün var inşallah hayr olurGünaydın Hanımlar,
Bugün sabah test yaptım 6 gün önce erken gebelik testinden sonuç negatif merak eden arkadaşlar için yazayım dedim :)
Nisaberatim okeanoss00
merhaba herkese bende bugun asilama sonucu hamile oldugumu ogrendim
Sıvı tüketmediysen yap :)bende yapsammı? hahaha
Hayr canm yumurtlama sonrası öylede gelir :) bnm öyle gelirdi genelde bazn pütürlü gelirdiGunaydın kızlar
Birseycık danışabılırmıyım
Yum. Uzayan akıntı gelıyor sonra bıtınce krem gıbı puturlu bı akıntı oluyr orda anlıyorum bıttıgını benm ama dunden berı su gıbı akıntım var yum. Bıttı bu su gıbı akıntı uzamayan berrak kokusuz usutmeden mı
Aman ne kızıyn kendıne yavrum ya arada boyle rahatlamak lazım boşver sonucada aldrma daha cook erknİdrar için çok erkene zatende iste sabırsızlık kızıyorum kendime vallahi...
Bu ara site br tuhaf zaten..evet sitede bir sıkıntı var galiba bende kimsenin takvimini göremiyorum
Odevlerımı yaptmmmm :]]Nisaberatim Nasılsın canım? Sakin görüyorum buaralar seni maşallah :) Ödevlerini yaptın mı bakim?
Heeehhh cok sagol minnoşum üşütmüyım ya suan zamanı degıl :]Hayr canm yumurtlama sonrası öylede gelir :) bnm öyle gelirdi genelde bazn pütürlü gelirdi
Aynen öyle canım benim inşallah bu ay hayırlı haberlerini alacağız :)Odevlerımı yaptmmmm :]]
Sakınım ya mantıken dusunuyrm sımdı bız bu belırtılere takılıyz ya aslında cok sacma cunku bebek 10 gunde yerleşıyr eee bız hcg salgılamadan nasıl hıssetcz belırtılerı hay Allahım ya oluruna bıraktm sınavları gectım bakalm
Hadi ya ,şimdi daha tuhaf geldi canımBaşka bölümlerde takvim gözüküyor canım. Burda gözükmüyor nedense.
İdrar testi için erken canım moral bozmak yok :)İdrar için çok erkene zatende iste sabırsızlık kızıyorum kendime vallahi...
İnşallahhAynen öyle canım benim inşallah bu ay hayırlı haberlerini alacağız :)
İdrar testi için erken canım moral bozmak yok :)
canım vallahi sabahın 4:30 da uyandım wc gittim yaptım sabah yine baktım bişey yok :)
Ya hayırlısı tabi... hadi bak bekliyorum heyecanla.. İyi olmuş özelde sonuç engeç 2 saate çıkar...
allahtan hayırlısı hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canım...Hi hi hayirlisi canim
Geldim kan icin sıra bekliyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?