2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim totemim 2 gün kala öğrenmek :) daha erken test yapmak moral bozar bence, her şey güzel olacak inşş :)

Aslında bugüne kadar hep bende öyle adetten önce test yapmayım diye geçiriyorum ama bazen bişeyler işte algıda seçicilik bişeyler testikliyor... Sanki şimdi pozitif çıksa hengamem bitcek miydi? 2 kere kimyasal geçirmiş biri olarak... Başka telaşlar sabah negatifi görünce sanki biraz huzur oldu... Her iki sonucunda kendine göre telaşları var işte...
Hakkımızda hayırlısı demekten başka bişey yok..

Çok iyi anlıyorum seni ben de bi kere kimyasal geçirdim canım ,ocakta pozitif testler elimde ama bir gıdım sevinmedim, sevinemedik o sorular deli gibi kafamda Ya yine olursa ya yine olursa kan testinde öğrendikten sonra doktora gitmedim günlerce bekledim öylece çünkü beklemekten başka çarem yoktu , hayırlısı inş canım iyiki beklemişim diyorum şuan

4 ay once 5 gun gecikmisti kist oldugunu ogrendim ilac kullanip bi sonraki ay gittim kistler kaybolmustu. Gecen ay tekrar baska bi doktora gittimkontrol icin kist varmi diye yok dedi. Onun disinda adetlerim duzenlidir canim.

Esinden habersiz sen al yap belirtiler hamileligi isaret ediyor ama sonucu ne olur bilemem en azndan kafan rahat etsn insallah bebis gelmistir ondandir gecikmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…