Benim totemim 2 gün kala öğrenmek :) daha erken test yapmak moral bozar bence, her şey güzel olacak inşş :)aynen canım sağolasın... Hepiniz sağolun vallahi.. Bekliyorumm... Sabırsızlıkla
Benim totemim 2 gün kala öğrenmek :) daha erken test yapmak moral bozar bence, her şey güzel olacak inşş :)
Evet canım özel mesajda ve diğer konularda görünüyor. Sadece Prima Kadınlar Klübü Özel kısmında görünmüyor sanırım.Gebe arkadaşlar takvimi görünmeyenler... Başka konularda yazdığınızda takvimleriniz görünüyor mu?
Çok iyi anlıyorum seni ben de bi kere kimyasal geçirdim canım ,ocakta pozitif testler elimde ama bir gıdım sevinmedim, sevinemedik o sorular deli gibi kafamda Ya yine olursa ya yine olursa kan testinde öğrendikten sonra doktora gitmedim günlerce bekledim öylece çünkü beklemekten başka çarem yoktu , hayırlısı inş canım iyiki beklemişim diyorum şuanAslında bugüne kadar hep bende öyle adetten önce test yapmayım diye geçiriyorum ama bazen bişeyler işte algıda seçicilik bişeyler testikliyor... Sanki şimdi pozitif çıksa hengamem bitcek miydi? 2 kere kimyasal geçirmiş biri olarak... Başka telaşlar sabah negatifi görünce sanki biraz huzur oldu... Her iki sonucunda kendine göre telaşları var işte...
Hakkımızda hayırlısı demekten başka bişey yok..
Baktım diğer forumlara görünüyor gerçekten takvim canımEvet canım özel mesajda ve diğer konularda görünüyor. Sadece Prima Kadınlar Klübü Özel kısmında görünmüyor sanırım.
Evet görünüyor canımGebe arkadaşlar takvimi görünmeyenler... Başka konularda yazdığınızda takvimleriniz görünüyor mu?
İnşallah canm keike hamiş olarak donse gerıye yaara ara girip en azından sesi çıkıyordu ama belli ki bu konudan uzaklaşmak istiyor uzun zaman oldu... İnşallah herşey onun için yolundadır.
Hadı hayırlı sonuçlar olsun bakalm etıketle cannnHi hi hayirlisi canim
Geldim kan icin sıra bekliyorum simdi
4 ay once 5 gun gecikmisti kist oldugunu ogrendim ilac kullanip bi sonraki ay gittim kistler kaybolmustu. Gecen ay tekrar baska bi doktora gittimkontrol icin kist varmi diye yok dedi. Onun disinda adetlerim duzenlidir canim.
canım vallahi sabahın 4:30 da uyandım wc gittim yaptım sabah yine baktım bişey yok :)
Ya hayırlısı tabi... hadi bak bekliyorum heyecanla.. İyi olmuş özelde sonuç engeç 2 saate çıkar...
Yok duruyor aynı şekilde ahanda şimdi yine baktım :)Test noldu attin mi canim
teşekkur ederim allah ısteyen herkese nasıp etsın:) ay maşallahh Rabbim sağlıcakla versin
Dikkat et canımHeeehhh cok sagol minnoşum üşütmüyım ya suan zamanı degıl :]
Eki Görüntüle 1974186
Bundada çıkmadı bişey :)
canım bu ovulasyon testi:)Canm ben resimden hafif cizgi görüyorum cok azda olsa görünüyorsa hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?