- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Evet canım yapmaya devam et günden güne koyulaşır inşallah.Eki Görüntüle 1974200
okeanoss00 canım dün ve bugün yaptığım ovulasyon testleri belirginleşiyor sanki :)
Hadi bakalım İnşallah diyeyim...Evet canım yapmaya devam et günden güne koyulaşır inşallah.
Çok sağolasın canım İnş...
Takvim göre 3 nisan canım, ama ben bu ay yumurtlamamı takip etmedim ve hiç anlamadım bu nedenle takvime göre daha 6 gün var...
canım inşallah adet gününde de test kıpkırmızı çıkar böyle rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik ve sonucunda evlad nasıp olsun inşallah
Aaaaaaaaa ay çok sevindim maşallah yaaa kat kat katlansın değerlerin inşallah tebrik ederimNisaberatim yanne YaKaMoZz-z Htckbrysl okeanoss00 Zanamm174 B Biravucmutluluk
Ve diğer kizlarr, demin aradım ve sonuç 95,37
Hadi gözün aydın canm sağlıkla al kucağına . Dun yazacaktm kan sonucun ciksinda yazaym dedm çok şükür guzl çıkmış sonuç :) tatlı hamiş seni hadi hayırlı olsun :)Nisaberatim yanne YaKaMoZz-z Htckbrysl okeanoss00 Zanamm174 B Biravucmutluluk
Nisaberatim yanne YaKaMoZz-z Htckbrysl okeanoss00 Zanamm174 B Biravucmutluluk
@Zehra ungrms
Nisaberatim yanne YaKaMoZz-z Htckbrysl okeanoss00 Zanamm174 B Biravucmutluluk
@Zehra ungrms
Aaaaaaaaa ay çok sevindim maşallah yaaa kat kat katlansın değerlerin inşallah tebrik ederim
Hadi gözün aydın canm sağlıkla al kucağına . Dun yazacaktm kan sonucun ciksinda yazaym dedm çok şükür guzl çıkmış sonuç :) tatlı hamiş seni hadi hayırlı olsun :)
allahh şenlensin buralar cok sevindim kız, Hadi darısı diğer süreçlerin başına... İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın...
maşallah adetin kaçıncı günündesin canım rabbim sağlıkla kucağında göstersin
Düzeltirler ya bence en kısa zamanda :) ama şu takvimler niye gitmiş onu anlamadım altındaki yazıları okuyordum hoşuma gidiyordu
İnsAllah canim, daha iki gün var bata
İnsAllah canim, daha iki gün var bata
Gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur :)Nisaberatim yanne YaKaMoZz-z Htckbrysl okeanoss00 Zanamm174 B Biravucmutluluk
@Zehra ungrms
Belirtilerin neydi cnm hayirli olsunbu aradaNisaberatim yanne YaKaMoZz-z Htckbrysl okeanoss00 Zanamm174 B Biravucmutluluk
@Zehra ungrms
canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok cnm gostermedim, iki gün sonra tekrar yaptircam artış olursa haftaya doktoruna gidecem, kese anca o zaman gözükür herhalde? Hem de eşim bu hafta sonu memlekete gidip gelcek o yüzden haftaya haftasını dusundukay çok güzel sonucu Dr. gösterdin mi yada ne zaman gideceksin.. İnşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksın arkadaşım Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?