Tskler canim, insAllah o günleri görmek nasip olur insAllah
Yok cnm gostermedim, iki gün sonra tekrar yaptircam artış olursa haftaya doktoruna gidecem, kese anca o zaman gözükür herhalde? Hem de eşim bu hafta sonu memlekete gidip gelcek o yüzden haftaya haftasını dusunduk
Belirtilerin neydi cnm hayirli olsunbu arada
Doguda bi ilcedeyim cnm ya esim olmadan disari cikamiyorum:/ mecbur onu beklemek zorundayim.insAllah bu ay tutmusturEsinden habersiz sen al yap belirtiler hamileligi isaret ediyor ama sonucu ne olur bilemem en azndan kafan rahat etsn insallah bebis gelmistir ondandir gecikmen
İnsAllah canim, daha iki gün var bata
Şaşırmadım beklıyrdm hamişim hayırlı olsun bol dua et lutfnnnNisaberatim yanne @YaKaMoZz-z Htckbrysl okeanoss00 @Zanamm174 @Biravucmutluluk
@Zehra ungrms
Ve diğer kizlarr, demin aradım ve sonuç 95,37
Çok sevindim Canım yaaa Çok. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah dua et bize deNisaberatim yanne @YaKaMoZz-z Htckbrysl okeanoss00 @Zanamm174 @Biravucmutluluk
@Zehra ungrms
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallahNisaberatim yanne @YaKaMoZz-z Htckbrysl okeanoss00 @Zanamm174 @Biravucmutluluk
@Zehra ungrms
Evet belirginleşiyor canımEki Görüntüle 1974200
okeanoss00 canım dün ve bugün yaptığım ovulasyon testleri belirginleşiyor sanki :)
Tebriklr canım.. sağlıklıla inşallah bebeğin seninle olsunNisaberatim yanne @YaKaMoZz-z Htckbrysl okeanoss00 @Zanamm174 @Biravucmutluluk
@Zehra ungrms
maşallah 41 kere maşallah o zaman değerin cok iyi canım allah kucağında göstersin sağlıkla
Şaşırmadım beklıyrdm hamişim hayırlı olsun bol dua et lutfnnn
Çok sevindim Canım yaaa Çok. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah dua et bize de
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah
Tebriklr canım.. sağlıklıla inşallah bebeğin seninle olsun
canım bu ovulasyon testi:)
gebelik testi negatif...
Ayy pardon canm hic dikkat etmedim orasina. Sevinmistim adina bian baktim gebelik testi sandim benzerlikten dolayi inş allah gönlüne göre verir bi melek :)
sıkıntı değil canım üzme kendini zaten gebemiyim diye yapılmış bir ovulasyon testiydi zaten. içimden cok ses hamile olduğumu söylüyorda inşallah yanılmam... daha var 3 Nisan BAT. Bekleyecez...
İnşallah ccanım hepimizin sesini duysun yarabbi hemizin kucağını doldursun İnşallah...
Zuzuu belirtilern ne gızzzzÇok sağolun canlar
Dua ediyorum her namaz vakti hem sizlere hem kendime. Rabbim tez zamanda güldürsün yuzumuzu insAllahhh
Benim yazdigima cevap vermemissinÇok sağolun canlar
Dua ediyorum her namaz vakti hem sizlere hem kendime. Rabbim tez zamanda güldürsün yuzumuzu insAllahhh
Canim ne desem bilemedim. Rabbim bir daha yasatmasin insallah bir sonraki gebeligin sağlıklı olur.Iyi aksamlar kizlar. Minigim malesef daha da buyumedi kese 7.2 mmden 6.6 mm ye gerilemis. Cuma gunu kuretaj olacam. Materyal alinip genetik teste gonderilecek. Kan pihtilasmasinda igne tozu yeterli gelmemis. Dua edin bunu da atlatayim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?