2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tamam canım hadi hayırlısı olsun, Tabi 2 gün sonra artış önemli... zaten o artışı gördükten sonra Dr. 1-2 hafta sonraya çağırıyor.... 1000 küsür olmadan kese görünmüyor doğru..

maşallah 41 kere maşallah o zaman değerin cok iyi canım allah kucağında göstersin sağlıkla

Şaşırmadım beklıyrdm hamişim hayırlı olsun bol dua et lutfnnn

Çok sevindim Canım yaaa Çok. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah dua et bize de

Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah

Tebriklr canım.. sağlıklıla inşallah bebeğin seninle olsun

Çok sağolun canlar
Dua ediyorum her namaz vakti hem sizlere hem kendime. Rabbim tez zamanda güldürsün yuzumuzu insAllahhh

Ayy pardon canm hic dikkat etmedim orasina. Sevinmistim adina bian baktim gebelik testi sandim benzerlikten dolayi inş allah gönlüne göre verir bi melek :)

sıkıntı değil canım üzme kendini zaten gebemiyim diye yapılmış bir ovulasyon testiydi zaten. içimden cok ses hamile olduğumu söylüyorda inşallah yanılmam... daha var 3 Nisan BAT. Bekleyecez...
İnşallah ccanım hepimizin sesini duysun yarabbi hemizin kucağını doldursun İnşallah...

Amin canm bende buralarda cvp ararken öğrendim hamile olduğumu allah kisa zamanda nasip eder sizede inşallah suan 13 haftalık hamileyim bende :) bu güzel duyguyu her güzel anne adayi tadar inşallah hamilelerin duasi kabul olur :))

Kızlar bırı benı gaksııınnn
Ya benm yum. Bıtelı 2 gun oldu heyecan yok sıtresım tutusmm yok bı boşvermişlik var gdıyo yaww umutsuzluk deyıvercem ama umutluda değilim umıtsuzda suan kendımı tanıyamyrm

Iyi aksamlar kizlar. Minigim malesef daha da buyumedi kese 7.2 mmden 6.6 mm ye gerilemis. Cuma gunu kuretaj olacam. Materyal alinip genetik teste gonderilecek. Kan pihtilasmasinda igne tozu yeterli gelmemis. Dua edin bunu da atlatayim insallah.
Canim ne desem bilemedim. Rabbim bir daha yasatmasin insallah bir sonraki gebeligin sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…