2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Iyi aksamlar kizlar. Minigim malesef daha da buyumedi kese 7.2 mmden 6.6 mm ye gerilemis. Cuma gunu kuretaj olacam. Materyal alinip genetik teste gonderilecek. Kan pihtilasmasinda igne tozu yeterli gelmemis. Dua edin bunu da atlatayim insallah.

Ama ben çok üzüldüm simdiii(((

Iyi aksamlar kizlar. Minigim malesef daha da buyumedi kese 7.2 mmden 6.6 mm ye gerilemis. Cuma gunu kuretaj olacam. Materyal alinip genetik teste gonderilecek. Kan pihtilasmasinda igne tozu yeterli gelmemis. Dua edin bunu da atlatayim insallah.
Canım benim yaaa. Neden öyle oldu ki. Kesin mi işlem daha bekleme süresi falan yok mu? Rabbim hayr etsin İnşallah sana sabır versin

Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin takdiri ilahi lütfen üzme kendini her şerde vardır bir hayır demişler inşallah sağlıkla sende bir melek alırsın kucağına

Canm uzuldum Rabbım sabır versın şifa versın bıdaha yasatmasın

Geçmiş olsun canım.. inşallah tez zamanda atlatırsın. Geçen hafta cumartesi ben de kürtaj oldum. Allah ın dediği olur. Kul kaderden ötesini bilemez elden bişey gelmiyor. Kün fe yekün

Gerçekten mi ya off bari bundan sonra yumurtlamadan sonra iğneye başla sen . Genetiğe gitmesi iyi olacak sanırım. Brde kuzum neden yetmemiş ki iğnenin dozu da iyiydi sanki 0.6 vermiyorlar herkese çok yüksek pıhtılaşma olana veriliyor başka sebebi olmasn bunun ?? Esinde mi br gtse aklıma o geldi yani

Yaa oyle mi tamam o zaman cikma disari esin alsin sonra ama stres yapma bide haftasonuna kalmasin bende merak ederim :))
En gec persembe gunu yapar haber veririm cnm.bide gobegimin altina dogru cizgi var. Once varmiydi bilmiyorum buda bi belirti olabilirmi acaba paranoyak oldum iyice vucudumu inceleyip duruyorm:)))

Canim ne desem bilemedim. Rabbim bir daha yasatmasin insallah bir sonraki gebeligin sağlıklı olur.

Ama ben çok üzüldüm simdiii(((

Canım benim yaaa. Neden öyle oldu ki. Kesin mi işlem daha bekleme süresi falan yok mu? Rabbim hayr etsin İnşallah sana sabır versin

Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin takdiri ilahi lütfen üzme kendini her şerde vardır bir hayır demişler inşallah sağlıkla sende bir melek alırsın kucağına

Gebe kalıp sonrasında birşey çıkması da zor hiç olmaması da zor. Rabbim sabır versin imtihan olduğunu gösteriyor bize ya. İnşallah sabredenlerden oluruz @ROSE-MOON

Canm uzuldum Rabbım sabır versın şifa versın bıdaha yasatmasın

Geçmiş olsun canım.. inşallah tez zamanda atlatırsın. Geçen hafta cumartesi ben de kürtaj oldum. Allah ın dediği olur. Kul kaderden ötesini bilemez elden bişey gelmiyor. Kün fe yekün

Iyi dileklerin ve dualariniz icin Allah razi olsun. Rabbim herkese saglikli hamilelik nasip etsin.

Kan degerlerim dusmeye basladi canim cumaya kadar daha da duser. Kan sulandirici kullandigim icin bekliyor drum.

Esim bir sene oncesinde ilk hamileligimden once dr gitti canim bizim butun testlerimiz yapildi esimde bir sorun yok sukur.

Kan pihtilasmasi icin gunde iki kez igne yapmam gerekebilirmis. Bir de bendd anti-TPO pozirif yani vucudum bebegi yabanci madde goruyormus resmen savasiyor. Doktor gecen hafta takviye bi ilac vermisti deltacortil diye ona da cok erkenden baslamam gerekecek.

Ucuncu hamileligin daha sonuna geldik. Dorduncusu de genetik sonuca gore bakalim nasil nasip olacak Allah buyuktur sizleri uzmek icin anlatmiyorum ama uzuntumu paylastiginiz icin cok sagolun :)

Burada onlarca kişiyiz canım. Eğer içini dökmek seni rahatlayacaksa bizim üzülüyor olmamızı düşünme lütfen acılar paylaştıkça azalır yanında olup elini tutamayız ya da elimizden birşey gelmez zamanı olayı geri çevirmek için sadece teselli etmeye çalışabiliriz dua edebiliriz Allah gönlüne ferahlık versin canım İnşallah hayr olur

Kalbime okuz oturmus gibiyim valla gercekten ferahlik gelirse daha iyi olacam :) hayat gercekten masal gibi bir varmis bir yokmus rabbim en hayirlisini biliyordur
Saatler gecince biraz daha iyi oluyorum cok arsiz insanoglu.

Sen test yapmaya meyilli misin peki

İnslh en kısa zamanda toparlarsn. Bu vücudunun tepkisi için tedavi ye inceden baslaman gerek sanırım .. anti tpo danda kaynaklı olabilir bu düşk iğne sonuçta oluyordun yani plt de normal sınırlar içindeydi yinede. İnslh br daha yasamazsn Rabbim yardımcın olsn çabuk atlatrsin inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…