2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evinde ne sorunun var kuzum
esimin ailesiyle beraber oturuyruz ondan canım baskasinin cocuguna karisan kv benimkine hayli hayli karisir o durumu yasamak istemiyorum kaynim görümcem saygisiz şımarık bu ortamda ben nasil terbiye edebilrim cocugmu

M mgydkbegum
Canim takviminde 29 haftalik yazıyordu yanlis gormediysem nasil oluyor kafam karisti

esimin ailesiyle beraber oturuyruz ondan canım baskasinin cocuguna karisan kv benimkine hayli hayli karisir o durumu yasamak istemiyorum kaynim görümcem saygisiz şımarık bu ortamda ben nasil terbiye edebilrim cocugmu
Canim seni benden iyi kimse anlayamaz. İnan artik altli ustlu oturuyoruz ama o bile cozum degil evde esim gelince oglumla boğusurlar biraz bnde katilirim aralarina ona bile hemen ararlar napyonuz diye. Cocuga ogretmedikleri yok bide birisinden kotu bir laf duyunca da biz hep basindamiyiz anasiyla duruyo ondan ogreniyodur diyolar ya deliriyorum resmen

Ah canım benim Allah sabir versin kvyle normalde iyi geciniriz bazen beni cok sinir etsede kalbimi kirsada ama söz konusu sorumlulugu terbiyesi ilk egitimi bende olacak olan evladim olunca is değişir ki cozdum bu süre içinde eminimki cok karısip sinir olduğum hersyi yapacak bizde belki ileride altiustlu oturucakmisiz hatta öyle olucak sanirm suan tek umudm esimin kpssyi kazanipta bu sehirden gitmemiz ailemden uzak olmaya razıyım ki ailemde buna razı siz mutlu olun huzurlu olun yeterki dusncesinde Allah yardim sana da canim ikinci olunca ayni seyleri yasatmasin

1-10 ekim arasi batlari olan arkadaslar heyecan duygu ve dusuncelerinizi alalim lutfen

İyi akşamlar hamillerimiz çoğalmış çok sevindim hamiş arkadaşlarım adına rabbim hayırlısı ile tamamlayıp sağlıcakla kucaklarına almayı nasıp etsin hasta arkadaşlarıma da acil şifalar dilerim buranın acemisiyim benim bat 8_9 gibi ama ben herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum hayal kırıklığına uğramamak adına adetim bu ay çok garip ve farkli idi ama bat a kadar beklemeyi düşünüyorum ama umut ya olur inş.rabbim bana ve benim gibi gerçektwn isteyen anne adaylarımıza hamiş kalmayı nasip etsin biraz uzun oldu kusura bakmayın acemiyim

İste ben o yuzden kardesim yanimdayken istiyorum tekrar onlarin yaninda olmak zorunda kalmayayim diye

İste ben o yuzden kardesim yanimdayken istiyorum tekrar onlarin yaninda olmak zorunda kalmayayim diye
alti ustluymussunuz yinede canım illaki inicekler gelicekler kacinilmaz son ama olsun sen tavrini koy cocuk senin istediğin gibi büyütp terbiye verebilmelisin bazi konularda karsi koymak gerek heleki bu evlatsa

İyi aksamlar canim guzel dualarin icin tesekkur ederiz rabbim hepimize bu ay bir evlat nasip etsin insallah

alti ustluymussunuz yinede canım illaki inicekler gelicekler kacinilmaz son ama olsun sen tavrini koy cocuk senin istediğin gibi büyütp terbiye verebilmelisin bazi konularda karsi koymak gerek heleki bu evlatsa
Yok ben yukarda oturuyorum pek cikmaz onlar bizi cagirir. E simdi hamilelik olcak surekli asagi yukari gezemem e cocuk dogcak kucuk cikamam gelirseler yarim saat durup inerler geri hemen zatn

Kızlaarrr oldu olduuu
Ay canim benim ya anne mi olacaksin sen simdiii seni kocamannnnn opuyorum cok tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun saglikli hayirli evlat olsun insallah sagsalim al evladini kucagina insallah canim benim

Malesef ki bende bisey yok bunu anladim bu gece. Sol kasigima bisey batiyo alt tarafimida etkiliyor sanirim adetim erken gelecek. Kasik agrilarim hic dinmiyo hafif hafif hep oluyo bazen de siddetleniyo

Cok cok haklisin kuzum benimm hamileliginde de rahat ettrmezler sana smdi ya ayrilma durumunuz var mi peki kuzum ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…