Aslında içimde yapma heyecanı var hele burada erkenden öğrenen leri görünce çok heves ediyorum. Sanırım ben o kadar şanslı değilim olsa da erken çıkmaz bendeKalbime okuz oturmus gibiyim valla gercekten ferahlik gelirse daha iyi olacam :) hayat gercekten masal gibi bir varmis bir yokmus rabbim en hayirlisini biliyordur
Saatler gecince biraz daha iyi oluyorum cok arsiz insanoglu.
Sen test yapmaya meyilli misin peki
Ayyyy şenlensin buralar bi hamiş daha geldi :) Allahım darısı diğer bekleyenlere inşşNisaberatim yanne YaKaMoZz-z Htckbrysl @okeanoss00 Zanamm174 B Biravucmutluluk
@Zehra ungrms
Ve diğer kizlarr, demin aradım ve sonuç 95,37
Kayıp oldu canım :) hallederler inşaynen canım bende takip ediyordum bebişimi ordan niye gitti anlamadım
Daha iyi olursun inş çok geçmiş olsun başka da ne diyeyim bilemedim :-(Kalbime okuz oturmus gibiyim valla gercekten ferahlik gelirse daha iyi olacam :) hayat gercekten masal gibi bir varmis bir yokmus rabbim en hayirlisini biliyordur
Saatler gecince biraz daha iyi oluyorum cok arsiz insanoglu.
Sen test yapmaya meyilli misin peki
Iyi aksamlar kizlar. Minigim malesef daha da buyumedi kese 7.2 mmden 6.6 mm ye gerilemis. Cuma gunu kuretaj olacam. Materyal alinip genetik teste gonderilecek. Kan pihtilasmasinda igne tozu yeterli gelmemis. Dua edin bunu da atlatayim insallah.
Merhaba canım çok geçmiş olsun bende aynı durumdan dolayı p.tesi kürtaj oldum üzme kendini belki hakkımızda hayırlısı bu inş.bunda sonrasın da rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsinIyi aksamlar kizlar. Minigim malesef daha da buyumedi kese 7.2 mmden 6.6 mm ye gerilemis. Cuma gunu kuretaj olacam. Materyal alinip genetik teste gonderilecek. Kan pihtilasmasinda igne tozu yeterli gelmemis. Dua edin bunu da atlatayim insallah.
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kat kat artış göstersin rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin dualarına bizi de kat olurmu canımNisaberatim yanne YaKaMoZz-z Htckbrysl @okeanoss00 Zanamm174 B Biravucmutluluk
@Zehra ungrms
Ve diğer kizlarr, demin aradım ve sonuç 95,37
Iyi aksamlar kizlar. Minigim malesef daha da buyumedi kese 7.2 mmden 6.6 mm ye gerilemis. Cuma gunu kuretaj olacam. Materyal alinip genetik teste gonderilecek. Kan pihtilasmasinda igne tozu yeterli gelmemis. Dua edin bunu da atlatayim insallah.
Canım ben iki kez kullandım birinde 100 lük tü günde iki kez kullandım sabah kötü oldum doktor gece ikişer al dedi birkaç ay sonra tekrar verdi 200 lük bu kez yine kötü oldum sabah içinde sabah akşamdı çünkü. Sabahı fitil olarak koy dedi doktor akşamı içtimArkadaşlar aranızda progestan kullanan var mı? 100 mü 200 mü kullanıyorsunuz?
İnsAllaah cancaziimAyyyy şenlensin buralar bi hamiş daha geldi :) Allahım darısı diğer bekleyenlere inşş
Çok sağol canım, tabiki katarim hergun duamdasinizzCanım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kat kat artış göstersin rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin dualarına bizi de kat olurmu canım
kızlar merhaba ben de anne aday adayıyım henüz.. 1 hafta önce dr a gittik polikistik görünüyor ama hormon da bakalım dedi. bi de rahim duravın kalınlaşmış dedi. inofolic kullanıyorum şimdi. reglime de 2 gün kadlı hormon baktırıcam. sonrasında belli olacak herşey.. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
sorma canım yaa moralim bozuldu. 5. ayımız bu ay. ama gene gebe kalmadım heralde. tek değişiklik regl öncesi belirtiler bi de çok hafif bi mide bulantısı. o da 2 gün sonra regl olucam ondan. bende baya bi zaman önce prolaktin yüksek çıkmıştı. belki de gene öyle bişey var gebe kalmamı engelleyen. bilmiyorum çok zor bi süreçmiş bu. Allah dr dr gezdirmeden nasip etsin evlatlarımızı inşallah canım ne diyeyimİnsAllaah cancaziim
Çok sağol canım, tabiki katarim hergun duamdasinizz
Hoşgeldin cnm, insAllah gözeler sonuçlar alirsin.ne zamandır istiyorsunuz?
Bide bu doktorlar sanki herkese polikist diyor, tuafima gitti
sorma canım yaa moralim bozuldu. 5. ayımız bu ay. ama gene gebe kalmadım heralde. tek değişiklik regl öncesi belirtiler bi de çok hafif bi mide bulantısı. o da 2 gün sonra regl olucam ondan. bende baya bi zaman önce prolaktin yüksek çıkmıştı. belki de gene öyle bişey var gebe kalmamı engelleyen. bilmiyorum çok zor bi süreçmiş bu. Allah dr dr gezdirmeden nasip etsin evlatlarımızı inşallah canım ne diyeyim
Gebelik testi mi bu yoksa ovulasyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?