2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aslında içimde yapma heyecanı var hele burada erkenden öğrenen leri görünce çok heves ediyorum. Sanırım ben o kadar şanslı değilim olsa da erken çıkmaz bende geçen ay iğneden sonra 22. Gün adet oldum. Bu ay nasıl olur bilmiyorum. Evde testim yok kan vermeye de niyetim yok çünkü umudum yok. Çarşıya gidersem yarin öbür gün test alırım yaparım. Her ay iğne vurulunca test de alırdım bu kez yapmadım. Hayırlısı dedim. Sana da Rabbim en hayırlısını verir inşallah canım ya ne desem bilemedim

Daha iyi olursun inş çok geçmiş olsun başka da ne diyeyim bilemedim :-(

Iyi aksamlar kizlar. Minigim malesef daha da buyumedi kese 7.2 mmden 6.6 mm ye gerilemis. Cuma gunu kuretaj olacam. Materyal alinip genetik teste gonderilecek. Kan pihtilasmasinda igne tozu yeterli gelmemis. Dua edin bunu da atlatayim insallah.
Merhaba canım çok geçmiş olsun bende aynı durumdan dolayı p.tesi kürtaj oldum üzme kendini belki hakkımızda hayırlısı bu inş.bunda sonrasın da rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin

Iyi aksamlar kizlar. Minigim malesef daha da buyumedi kese 7.2 mmden 6.6 mm ye gerilemis. Cuma gunu kuretaj olacam. Materyal alinip genetik teste gonderilecek. Kan pihtilasmasinda igne tozu yeterli gelmemis. Dua edin bunu da atlatayim insallah.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zaman da iyileşmeni nasip etsin. Sağlıksız olan bebek kendini dışarı atarmış sakın üzülme daha kötüsünden koruyor Rabbim..

ROSE-MOON canım nasılsın bugün.

Anti-TPO değerinin pozitif olduğunu gebelik öncesi mi biliyordun. Gebelikte mi ortaya çıktı ? Bunu merak ettim. Eğer önceden biliniyorsa ilaç tedavisi yokmuymuş

kızlar merhaba ben de anne aday adayıyım henüz.. 1 hafta önce dr a gittik polikistik görünüyor ama hormon da bakalım dedi. bi de rahim duravın kalınlaşmış dedi. inofolic kullanıyorum şimdi. reglime de 2 gün kadlı hormon baktırıcam. sonrasında belli olacak herşey.. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Arkadaşlar aranızda progestan kullanan var mı? 100 mü 200 mü kullanıyorsunuz?
Canım ben iki kez kullandım birinde 100 lük tü günde iki kez kullandım sabah kötü oldum doktor gece ikişer al dedi birkaç ay sonra tekrar verdi 200 lük bu kez yine kötü oldum sabah içinde sabah akşamdı çünkü. Sabahı fitil olarak koy dedi doktor akşamı içtim

Ayyyy şenlensin buralar bi hamiş daha geldi :) Allahım darısı diğer bekleyenlere inşş
İnsAllaah cancaziim

Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kat kat artış göstersin rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin dualarına bizi de kat olurmu canım
Çok sağol canım, tabiki katarim hergun duamdasinizz

Hoşgeldin cnm, insAllah gözeler sonuçlar alirsin.ne zamandır istiyorsunuz?

Bide bu doktorlar sanki herkese polikist diyor, tuafima gitti

İnsAllaah cancaziim

Çok sağol canım, tabiki katarim hergun duamdasinizz

Hoşgeldin cnm, insAllah gözeler sonuçlar alirsin.ne zamandır istiyorsunuz?

Bide bu doktorlar sanki herkese polikist diyor, tuafima gitti
sorma canım yaa moralim bozuldu. 5. ayımız bu ay. ama gene gebe kalmadım heralde. tek değişiklik regl öncesi belirtiler bi de çok hafif bi mide bulantısı. o da 2 gün sonra regl olucam ondan. bende baya bi zaman önce prolaktin yüksek çıkmıştı. belki de gene öyle bişey var gebe kalmamı engelleyen. bilmiyorum çok zor bi süreçmiş bu. Allah dr dr gezdirmeden nasip etsin evlatlarımızı inşallah canım ne diyeyim

kızlar merhaba:) nasılsınız ?
kırmızılar bitti dün akşam:) ovu. testi var elimde preseed var bu ay kullanmayacağım gelecek ay tekrar kullanacağım bu ay pek isteğim yok.

gulii7 rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok güzel ve sağlıklı hamilelik yaşarsın
Nisaberatim şekercim takipteyim seni hayırlı haberlerini duyacağız inşallah
B Biravucmutluluk canım gebelik nasıl bebiş ve sen iyisindir umarım kendine iyi bak
@Zehra ungrms canım nasılsın spor ve diyet nasıl gidiyor? ben de malum başladım bu ay böyle geçireceğim bu ay gebelikten umudum yok. pek aklıma gelmiyor diyebilirim.

üzme kendini burada 3 yıldır bebek sahibi olmak isteyen çok kişi var . Dr a gidip bütün tahlilleri yaptırıp bekleyeceğiz .. En önemlisi tevekkül etmek canım Rabbim en kısa zaman da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…