2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Akisina birakayim diyosn. Bide umutsuzluk olunca saldın gitti :) bu ay olur insallah siz calismaya tabikide devam :) iyiyim canim sol kolum 4 gundur omzumun icinden beri agriyo sizliyo degisik bisy. Esim sporda kendni cok zorladin ondan olmustur dedi. Netten baktim lif atmasi olabiliyomus agir hareketlerde. Benim su işlerim yaa :)) bu ay hic mi bisy yapmycan gelisi guzel iliski mi olacak sen yinede yumurrlamadan sonra agir hareket yapma tatlim

Insallah bebisin gelmistir polikistigin kahrini cekmezsin umarim hic..

ROSE-MOON canım gerçekten cok üzüldüm allah yardımcın olsun. İnşallah kısa zamanda bu sıkıntılı günlerini atlatırsın.. Vallahi cok zor herleyin hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimizden Allah tez zamanda bu acılarını dindirecek seni avutacak o meleğine kavuştursun..

aman dikkat et canım sakatlama biryerlerini ben akşamları 1 saat yürüyorum eşimle farklı hareket yapmıyrum canım çalışırken zor oluyor bi de cchai tohumu aldım sadece sabah 10 de yiyorum bir tatlı kaşığı yavaş yavaş bünyem alışması için

Canim simdi gordum yazilanlari. Sok oldum ya ne guzel gidiyordu hersey halbuki.. 9 ay cok guzel ama bir okadar da cok zorlu bir surec. Gecmis olsun canim benim. Burda biliyosn ki hepimz turlu turlu seyler yasadik. Yasiyoruz. Rabbim hayirli ve saglikli bi evlat nasip eder bizlere de insallah. Imtihan oldugnun bilincinde olunca insan daha cabuk atlatiyor. Hatta sukrediyor. Rabbim beterinden saklasin. Allah yardmcn olsun uzme kendni duamizdasin

Ben iste gobek eritme hareketleri yapiyorum yerde yuvarlaniyorum oyle fazla cosmusum :) dinleniyirum. Ay chia soylemistimya beni mala cevirdi nasil yiyosun sen yemekten sonra mi once mi bide neyle yiyosn

Daha erken değil mi canım acele etmişsin. İnşallah vardır gecikince çıkar :)

ay bilemedim dün yolladığım ovulasyon testi öğleden sonra öylebir hal aldıkı görsen anlamadım akşam iş çıkışı gidip kan verim kurtulim dedim.Kop koyu oldu birde idrarı tuttum diyemi oldu oyle anlamadım..
Sol kasığımdaki ağrı devam, biraz akıntım coğaldı dünden beri sapsarı su gibi... resmen tuvaletini kaçırmış gibi ıslaklık veren akıntı... İltihap mı ya anlamadım..

Sabirsizzzz :)daha hic bisy belli olmaz..... sen boyle yapmazdin noldu

Ne oldu biliyormusun İlk gebeliğimdeki gibi sol tarafımda ince ince sızlama var sürekli.. Öbür gebeliğimin aynısı üstüne yatamıyorum yatınca kasıyor ağrıyor. Bu his beni hamile olduğuma inandırdı ne diyim... Çok garanti bakıyordum ama kanda baktırdım dün 1,2 çıktı
evet haklısın sabırsızlık yaptım ama ne bilim...
allah ıslah etsin beni ne diyimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…