kızlar merhaba:) nasılsınız ?
kırmızılar bitti dün akşam:) ovu. testi var elimde preseed var bu ay kullanmayacağım gelecek ay tekrar kullanacağım bu ay pek isteğim yok.
@gulii7 rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok güzel ve sağlıklı hamilelik yaşarsın
@Nisaberatim şekercim takipteyim seni hayırlı haberlerini duyacağız inşallah
@Biravucmutluluk canım gebelik nasıl bebiş ve sen iyisindir umarım kendine iyi bak
ZK_ASK canım nasılsın spor ve diyet nasıl gidiyor? ben de malum başladım bu ay böyle geçireceğim bu ay gebelikten umudum yok. pek aklıma gelmiyor diyebilirim.
kızlar merhaba ben de anne aday adayıyım henüz.. 1 hafta önce dr a gittik polikistik görünüyor ama hormon da bakalım dedi. bi de rahim duravın kalınlaşmış dedi. inofolic kullanıyorum şimdi. reglime de 2 gün kadlı hormon baktırıcam. sonrasında belli olacak herşey.. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım ovulasyon testi yaptın mı bugün?Ovulasyon testi canım Gebelikte negatif ama
İnşallah hormonlarımda bi sıkıntı yoktur, bekliyorum bakalım canımInsallah bebisin gelmistir polikistigin kahrini cekmezsin umarim hic..
Canım ovulasyon testi yaptın mı bugün?
En gec persembe gunu yapar haber veririm cnm.bide gobegimin altina dogru cizgi var. Once varmiydi bilmiyorum buda bi belirti olabilirmi acaba paranoyak oldum iyice vucudumu inceleyip duruyorm:)))
Daha erken değil mi canım acele etmişsin. İnşallah vardır gecikince çıkar :)Yok canım yapmadım. Yapmayacağım neden dersen dün kanda baktırdım negatif çıktı.
Akisina birakayim diyosn. Bide umutsuzluk olunca saldın gitti :) bu ay olur insallah siz calismaya tabikide devam :) iyiyim canim sol kolum 4 gundur omzumun icinden beri agriyo sizliyo degisik bisy. Esim sporda kendni cok zorladin ondan olmustur dedi. Netten baktim lif atmasi olabiliyomus agir hareketlerde. Benim su işlerim yaa :)) bu ay hic mi bisy yapmycan gelisi guzel iliski mi olacak sen yinede yumurrlamadan sonra agir hareket yapma tatlim
Gelen giden yok simdilik canim beklemedeyim:)Kendni takip etme kiz :) bugun nasilsn bakm
Iyi dileklerin ve dualariniz icin Allah razi olsun. Rabbim herkese saglikli hamilelik nasip etsin.
Kan degerlerim dusmeye basladi canim cumaya kadar daha da duser. Kan sulandirici kullandigim icin bekliyor drum.
Esim bir sene oncesinde ilk hamileligimden once dr gitti canim bizim butun testlerimiz yapildi esimde bir sorun yok sukur.
Kan pihtilasmasi icin gunde iki kez igne yapmam gerekebilirmis. Bir de bendd anti-TPO pozirif yani vucudum bebegi yabanci madde goruyormus resmen savasiyor. Doktor gecen hafta takviye bi ilac vermisti deltacortil diye ona da cok erkenden baslamam gerekecek.
Ucuncu hamileligin daha sonuna geldik. Dorduncusu de genetik sonuca gore bakalim nasil nasip olacakAllah buyuktur sizleri uzmek icin anlatmiyorum ama uzuntumu paylastiginiz icin cok sagolun :)
Gelen giden yok simdilik canim beklemedeyim:)
aman dikkat et canım sakatlama biryerlerini ben akşamları 1 saat yürüyorum eşimle farklı hareket yapmıyrum canım çalışırken zor oluyor bi de cchai tohumu aldım sadece sabah 10 de yiyorum bir tatlı kaşığı yavaş yavaş bünyem alışması için
Yok canım yapmadım. Yapmayacağım neden dersen dün kanda baktırdım negatif çıktı.
Evet cnm yarin sabah gebelik testi yapcam evde:) 5 gun gecmis olacak varsa cikar herhaldeYarin mi test yapiyozz :)
Daha erken değil mi canım acele etmişsin. İnşallah vardır gecikince çıkar :)
burda bu ara pek ic acici haberler yok sanirim... kuzum bata kac kaldi bugun
canım BAT 3 Nisan 5 gün diyebiliriz.
Evet cnm yarin sabah gebelik testi yapcam evde:) 5 gun gecmis olacak varsa cikar herhalde
Sabirsizzzz :)daha hic bisy belli olmaz..... sen boyle yapmazdin noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?