- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Canım arkadaşım bnm inşallah iyi ve hayırlı haberler verırım ve sendende alırız tuhaf ama gercek olansa hiç heyecanlı değilimkızlar merhaba:) nasılsınız ?
kırmızılar bitti dün akşam:) ovu. testi var elimde preseed var bu ay kullanmayacağım gelecek ay tekrar kullanacağım bu ay pek isteğim yok.
gulii7 rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok güzel ve sağlıklı hamilelik yaşarsın
Nisaberatim şekercim takipteyim seni hayırlı haberlerini duyacağız inşallah
B Biravucmutluluk canım gebelik nasıl bebiş ve sen iyisindir umarım kendine iyi bak
ZK_ASK canım nasılsın spor ve diyet nasıl gidiyor? ben de malum başladım bu ay böyle geçireceğim bu ay gebelikten umudum yok. pek aklıma gelmiyor diyebilirim.
Hm yumurtlama gunu bılmıyrsunkı sen daha bı dur bakalım 3 gun kala kanda negatıf gorup bat 1 gun geçince pozotıf goren vardı burda canmNe oldu biliyormusun İlk gebeliğimdeki gibi sol tarafımda ince ince sızlama var sürekli.. Öbür gebeliğimin aynısı üstüne yatamıyorum yatınca kasıyor ağrıyor. Bu his beni hamile olduğuma inandırdı ne diyim... Çok garanti bakıyordum ama kanda baktırdım dün 1,2 çıktı
evet haklısın sabırsızlık yaptım ama ne bilim...
allah ıslah etsin beni ne diyimmm....
Kuzum preseed i kullan derm azda olsa :). Bna gelince çok şükür iyiym klasik gebelk hastalıkları aşırı baş ağrısı hafiften br bulantm var bugnkızlar merhaba:) nasılsınız ?
kırmızılar bitti dün akşam:) ovu. testi var elimde preseed var bu ay kullanmayacağım gelecek ay tekrar kullanacağım bu ay pek isteğim yok.
gulii7 rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok güzel ve sağlıklı hamilelik yaşarsın
Nisaberatim şekercim takipteyim seni hayırlı haberlerini duyacağız inşallah
B Biravucmutluluk canım gebelik nasıl bebiş ve sen iyisindir umarım kendine iyi bak
ZK_ASK canım nasılsın spor ve diyet nasıl gidiyor? ben de malum başladım bu ay böyle geçireceğim bu ay gebelikten umudum yok. pek aklıma gelmiyor diyebilirim.
Hm yumurtlama gunu bılmıyrsunkı sen daha bı dur bakalım 3 gun kala kanda negatıf gorup bat 1 gun geçince pozotıf goren vardı burda canm
Oyşe deme cnm ortada yanlış bişey yok bıraz erkncılık var o bende her ay var ınankı bılıyrsn bn hp eekn test yapyrm hep pozıtıf ve bn hamıle degılım sankı bu ay bat gelmesınıde beklemıyrm zaman hızlı gecyr gecmesın ıstyrm bı tuhafmevet haklısın zaten bütün telaş ondan bu ay yumurtlamamıda anlamadım ya ters bi durum varsa diye gerildim ay nebilim işte bu ay da benim telaşlanma ayımmış allah beni bildiği gibi yapsın inan çok haklısınız düzeleceğim düzeleceğim İnşallah...
inşallah canım
İnsAllaah cancaziim
Çok sağol canım, tabiki katarim hergun duamdasinizz
Hoşgeldin cnm, insAllah gözeler sonuçlar alirsin.ne zamandır istiyorsunuz?
Bide bu doktorlar sanki herkese polikist diyor, tuafima gitti
Oyşe deme cnm ortada yanlış bişey yok bıraz erkncılık var o bende her ay var ınankı bılıyrsn bn hp eekn test yapyrm hep pozıtıf ve bn hamıle degılım sankı bu ay bat gelmesınıde beklemıyrm zaman hızlı gecyr gecmesın ıstyrm bı tuhafm
Sagol cnm insAllah :)Arkadaşım gecikmen güzel Gebeliktendir Allahın izniyle.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Kaç çıktı sonuç?ay bilemedim dün yolladığım ovulasyon testi öğleden sonra öylebir hal aldıkı görsen anlamadım akşam iş çıkışı gidip kan verim kurtulim dedim.Kop koyu oldu birde idrarı tuttum diyemi oldu oyle anlamadım..
Sol kasığımdaki ağrı devam, biraz akıntım coğaldı dünden beri sapsarı su gibi... resmen tuvaletini kaçırmış gibi ıslaklık veren akıntı... İltihap mı ya anlamadım..
Kuzum preseed i kullan derm azda olsa :). Bna gelince çok şükür iyiym klasik gebelk hastalıkları aşırı baş ağrısı hafiften br bulantm var bugn
1,2 canım normal zamandaki gibi.Kaç çıktı sonuç?
Dur bakalım belki yükselir. Yükselmezse de önümüzdeki ay ovulasyon testiyle tutturucaz inşallah :)1,2 canım normal zamandaki gibi.
Dur bakalım belki yükselir. Yükselmezse de önümüzdeki ay ovulasyon testiyle tutturucaz inşallah :)
İnslh en kısa zamanda toparlarsn. Bu vücudunun tepkisi için tedavi ye inceden baslaman gerek sanırım .. anti tpo danda kaynaklı olabilir bu düşk iğne sonuçta oluyordun yani plt de normal sınırlar içindeydi yinede. İnslh br daha yasamazsn Rabbim yardımcın olsn çabuk atlatrsin inslh
Aslında içimde yapma heyecanı var hele burada erkenden öğrenen leri görünce çok heves ediyorum. Sanırım ben o kadar şanslı değilim olsa da erken çıkmaz bendegeçen ay iğneden sonra 22. Gün adet oldum. Bu ay nasıl olur bilmiyorum. Evde testim yok kan vermeye de niyetim yok çünkü umudum yok. Çarşıya gidersem yarin öbür gün test alırım yaparım. Her ay iğne vurulunca test de alırdım bu kez yapmadım. Hayırlısı dedim. Sana da Rabbim en hayırlısını verir inşallah canım ya ne desem bilemedim
Daha iyi olursun inş çok geçmiş olsun başka da ne diyeyim bilemedim :-(
Merhaba canım çok geçmiş olsun bende aynı durumdan dolayı p.tesi kürtaj oldum üzme kendini belki hakkımızda hayırlısı bu inş.bunda sonrasın da rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zaman da iyileşmeni nasip etsin. Sağlıksız olan bebek kendini dışarı atarmış sakın üzülme daha kötüsünden koruyor Rabbim..
ROSE-MOON canım çok geçmiş olsun bu son evlat sınavın olsun inşallah yerini daha sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun üzülme olur mu arkadaşım
ROSE-MOON canımmm içim acıdı okuyunca, çok dua edeceğim senin için Allah sabrını versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur bundan sonra.
ROSE-MOON canım nasılsın bugün.
Anti-TPO değerinin pozitif olduğunu gebelik öncesi mi biliyordun. Gebelikte mi ortaya çıktı ? Bunu merak ettim. Eğer önceden biliniyorsa ilaç tedavisi yokmuymuş
ROSE-MOON canım gerçekten cok üzüldüm allah yardımcın olsun. İnşallah kısa zamanda bu sıkıntılı günlerini atlatırsın.. Vallahi cok zor herleyin hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimizden Allah tez zamanda bu acılarını dindirecek seni avutacak o meleğine kavuştursun..
Canim simdi gordum yazilanlari. Sok oldum ya ne guzel gidiyordu hersey halbuki.. 9 ay cok guzel ama bir okadar da cok zorlu bir surec. Gecmis olsun canim benim. Burda biliyosn ki hepimz turlu turlu seyler yasadik. Yasiyoruz. Rabbim hayirli ve saglikli bi evlat nasip eder bizlere de insallah. Imtihan oldugnun bilincinde olunca insan daha cabuk atlatiyor. Hatta sukrediyor. Rabbim beterinden saklasin. Allah yardmcn olsun uzme kendni duamizdasin
Zayflarsin inslh canm yavaş yavaş baslamissin iştebu ay tam saldım kendimi yumurt a takibi yapmıyorum ki preseed yumurtlama zamanı kullanmam gerekmiyor mu diğer zaman lar işe yararmı bilmiyorum . spor + diyet yapıyorum :) 70 kiloydum gecen hafta dün tartıda 68 i gördüm :) su kaybıdır büyük ihtimalle ama devam edeceğim 10 kilo vermem lazım :)
İnslh br daha yaşama canm içinde hep br kurt vardı zaten. İçine doğmuş belli kiAmiin canimm. Dedigin gibi yumurtlanayla beraber igne ilaca baslaman gerekiyo sanirim.
Yap bakalimm canim hersey olscagina varir. Eger varsa cikar bosa bekleme
Cok sagolun kizlar yaa bakalimm. Bir gun bitiyor yeni bir gun basliyor rabbimden hayirlisi.
Yeni yeni agrilarim basladi. Cuma kurtsja kadar bekliyorum bakalim. Anti TPO oldugu biliniyordu canim ama kan degerim 729 iken baslamistim ilaca gec kalinmis.
Ya artik asilama veya tup bebek yapip dollenmeden itibaren bu ilac igneleri kullanmam lazim heralde valla bende sastim kaldim.
Evet sirasiyla herseyi yasiyorum gercekten bakalim daha neler bekliyor beni. Insallah rabbim bizleri de hayirli bi yola koymustur. Dualariniz icin cok sagolun. Allah herkese saglikli evlatlar nasip etsin.
Hiç moralini bozma cnm hep yüksek tut olumlu bak hep. İnsAllah güzel sonuçlar alırsın ve Rabbim tez zamanda nasip etsin bebiş bekleyenleresorma canım yaa moralim bozuldu. 5. ayımız bu ay. ama gene gebe kalmadım heralde. tek değişiklik regl öncesi belirtiler bi de çok hafif bi mide bulantısı. o da 2 gün sonra regl olucam ondan. bende baya bi zaman önce prolaktin yüksek çıkmıştı. belki de gene öyle bişey var gebe kalmamı engelleyen. bilmiyorum çok zor bi süreçmiş bu. Allah dr dr gezdirmeden nasip etsin evlatlarımızı inşallah canım ne diyeyim
Akisina birakayim diyosn. Bide umutsuzluk olunca saldın gitti :) bu ay olur insallah siz calismaya tabikide devam :) iyiyim canim sol kolum 4 gundur omzumun icinden beri agriyo sizliyo degisik bisy. Esim sporda kendni cok zorladin ondan olmustur dedi. Netten baktim lif atmasi olabiliyomus agir hareketlerde. Benim su işlerim yaa :)) bu ay hic mi bisy yapmycan gelisi guzel iliski mi olacak sen yinede yumurrlamadan sonra agir hareket yapma tatlim
Hiç moralini bozma cnm hep yüksek tut olumlu bak hep. İnsAllah güzel sonuçlar alırsın ve Rabbim tez zamanda nasip etsin bebiş bekleyenlere
Cnm Chia pudding yapabilirsin süt kakao ve bal ile yada bir kasede yulaf yogurt meyve fındık fıstık ile beraber karistirabilirsin
TUBA48 çok sağol canım, yarın tekrar kan vercem insAllah değer iki kat artmistir
Ben iste gobek eritme hareketleri yapiyorum yerde yuvarlaniyorum oylefazla cosmusum :) dinleniyirum. Ay chia soylemistimya beni mala cevirdi nasil yiyosun sen yemekten sonra mi once mi bide neyle yiyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?