2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım arkadaşım bnm inşallah iyi ve hayırlı haberler verırım ve sendende alırız tuhaf ama gercek olansa hiç heyecanlı değilim

Hm yumurtlama gunu bılmıyrsunkı sen daha bı dur bakalım 3 gun kala kanda negatıf gorup bat 1 gun geçince pozotıf goren vardı burda canm

Kuzum preseed i kullan derm azda olsa :). Bna gelince çok şükür iyiym klasik gebelk hastalıkları aşırı baş ağrısı hafiften br bulantm var bugn

Hm yumurtlama gunu bılmıyrsunkı sen daha bı dur bakalım 3 gun kala kanda negatıf gorup bat 1 gun geçince pozotıf goren vardı burda canm

evet haklısın zaten bütün telaş ondan bu ay yumurtlamamıda anlamadım ya ters bi durum varsa diye gerildim ay nebilim işte bu ay da benim telaşlanma ayımmış allah beni bildiği gibi yapsın inan çok haklısınız düzeleceğim düzeleceğim İnşallah...

Oyşe deme cnm ortada yanlış bişey yok bıraz erkncılık var o bende her ay var ınankı bılıyrsn bn hp eekn test yapyrm hep pozıtıf ve bn hamıle degılım sankı bu ay bat gelmesınıde beklemıyrm zaman hızlı gecyr gecmesın ıstyrm bı tuhafm

İnşallah bu rahatlığın güzel haberine gebedir canım... Herşey gönlünce olsun güzel haberlerini alalım bu ay Allahın izniyle..

Kaç çıktı sonuç?

Kuzum preseed i kullan derm azda olsa :). Bna gelince çok şükür iyiym klasik gebelk hastalıkları aşırı baş ağrısı hafiften br bulantm var bugn

bu ay tam saldım kendimi yumurt a takibi yapmıyorum ki preseed yumurtlama zamanı kullanmam gerekmiyor mu diğer zaman lar işe yararmı bilmiyorum . spor + diyet yapıyorum :) 70 kiloydum gecen hafta dün tartıda 68 i gördüm :) su kaybıdır büyük ihtimalle ama devam edeceğim 10 kilo vermem lazım :)

Dur bakalım belki yükselir. Yükselmezse de önümüzdeki ay ovulasyon testiyle tutturucaz inşallah :)

Sağol canım İnşaallah...zaten bu sürümceme olmak beni yiyip bitreceğinden kan testi yaptım rahatladım. Yükselirse allahın taktiri yükselmezse de önümüzdeki aylara bakacağız...

Amiin canimm. Dedigin gibi yumurtlanayla beraber igne ilaca baslaman gerekiyo sanirim.

Yap bakalimm canim hersey olscagina varir. Eger varsa cikar bosa bekleme

Daha iyi olursun inş çok geçmiş olsun başka da ne diyeyim bilemedim :-(

Merhaba canım çok geçmiş olsun bende aynı durumdan dolayı p.tesi kürtaj oldum üzme kendini belki hakkımızda hayırlısı bu inş.bunda sonrasın da rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zaman da iyileşmeni nasip etsin. Sağlıksız olan bebek kendini dışarı atarmış sakın üzülme daha kötüsünden koruyor Rabbim..

ROSE-MOON canım çok geçmiş olsun bu son evlat sınavın olsun inşallah yerini daha sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun üzülme olur mu arkadaşım

ROSE-MOON canımmm içim acıdı okuyunca, çok dua edeceğim senin için Allah sabrını versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur bundan sonra.

Cok sagolun kizlar yaa bakalimm. Bir gun bitiyor yeni bir gun basliyor rabbimden hayirlisi.

ROSE-MOON canım nasılsın bugün.

Anti-TPO değerinin pozitif olduğunu gebelik öncesi mi biliyordun. Gebelikte mi ortaya çıktı ? Bunu merak ettim. Eğer önceden biliniyorsa ilaç tedavisi yokmuymuş

Yeni yeni agrilarim basladi. Cuma kurtsja kadar bekliyorum bakalim. Anti TPO oldugu biliniyordu canim ama kan degerim 729 iken baslamistim ilaca gec kalinmis.
Ya artik asilama veya tup bebek yapip dollenmeden itibaren bu ilac igneleri kullanmam lazim heralde valla bende sastim kaldim.

Evet sirasiyla herseyi yasiyorum gercekten bakalim daha neler bekliyor beni. Insallah rabbim bizleri de hayirli bi yola koymustur. Dualariniz icin cok sagolun. Allah herkese saglikli evlatlar nasip etsin.

Zayflarsin inslh canm yavaş yavaş baslamissin işte ovuya Gore kaçıncı gün yumurtlama olduysa geçen ay ona gore 2 3 gün kullan canm takma bakalm. Esin için dediğimi almismiydin?

İnslh br daha yaşama canm içinde hep br kurt vardı zaten. İçine doğmuş belli ki

Hiç moralini bozma cnm hep yüksek tut olumlu bak hep. İnsAllah güzel sonuçlar alırsın ve Rabbim tez zamanda nasip etsin bebiş bekleyenlere

Cnm Chia pudding yapabilirsin süt kakao ve bal ile yada bir kasede yulaf yogurt meyve fındık fıstık ile beraber karistirabilirsin

TUBA48 çok sağol canım, yarın tekrar kan vercem insAllah değer iki kat artmistir

Tamam canim tesekkur ederim :) kan degerini haber et mutlakaaa hayirli haberlerle insallahhh... ilk kan mi bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…