gelecek ay alacağım canımZayflarsin inslh canm yavaş yavaş baslamissin işteovuya Gore kaçıncı gün yumurtlama olduysa geçen ay ona gore 2 3 gün kullan canm takma bakalm. Esin için dediğimi almismiydin?
Hayirli olsun cnm sagliklaa kucagina alirsin insAllah. Bat gecmissmiydi testi yaptiginda. Bide belirtilerrin nelerdi:)Slm kizlar dün test yaptim ve pozitif cikti.Ben de hamileyimmHersey yolunda giderse insallah , Allahin izniyle ben de 2017 annesi olacagim Cuma günü doktorda randevum var insallah kac haftalik ve durumumuz nasil ögrenecegim insallah
Tamam canim tesekkur ederim :) kan degerini haber et mutlakaaahayirli haberlerle insallahhh... ilk kan mi bu ay
Slm kizlar dün test yaptim ve pozitif cikti.Ben de hamileyimmHersey yolunda giderse insallah , Allahin izniyle ben de 2017 annesi olacagim Cuma günü doktorda randevum var insallah kac haftalik ve durumumuz nasil ögrenecegim insallah
Kizlar bende dort gozle bat bekleyenlerdenim. Benim 5 nisann zaman gecmiyoor
İnslh br daha yaşama canm içinde hep br kurt vardı zaten. İçine doğmuş belli ki
Pembe görünce sayfanın adına tekrar baktım :))))Hi hi haber ederim canım, insAllah hayırlısı olsun. Evet ilk kan cnm.
Bu arada kızlar forum pembelesti takvimlerde geri döndü :))
AA ne olmuşKonumuz tasındımı ya
Aynn ya burdaa reklam cok ama baksanaBen de mavili kisimda ariyorum ariyorum bulamiyorum sayfayi meger tasinmis ondanmis :))
Ama bı yandan ıyı oldu bn nasıl ayrcam hamişlerı dıyordumTakvimler gozuksun diye buraya taşıdılar demeki
Hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canımSlm kizlar dün test yaptim ve pozitif cikti.Ben de hamileyimmHersey yolunda giderse insallah , Allahin izniyle ben de 2017 annesi olacagim Cuma günü doktorda randevum var insallah kac haftalik ve durumumuz nasil ögrenecegim insallah
Canım inş.kötüyü düşünme inş.kat kat artar değerlerin ve sağlıklı bi gebelik geçirirsinAdetim 5 gün gecikti bhcg yaptırdım 18.24 çıktı. Ama doktor şüpheli çünkü progesteronun düşük ve prolaktinin de biraz yüksek dedi. 3 gün sonra tekrar bakalım dedi. Testi dün yaptırmıştım cuma tekrar yaptırcam. Umutlansam mı umutlanmadam mı bilemedim ki böyle bir durum yaşayan varmı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?