2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Slm kizlar dün test yaptim ve pozitif cikti.Ben de hamileyimm Hersey yolunda giderse insallah , Allahin izniyle ben de 2017 annesi olacagim Cuma günü doktorda randevum var insallah kac haftalik ve durumumuz nasil ögrenecegim insallah
Hayirli olsun cnm sagliklaa kucagina alirsin insAllah. Bat gecmissmiydi testi yaptiginda. Bide belirtilerrin nelerdi:)

Adetim 5 gün gecikti bhcg yaptırdım 18.24 çıktı. Ama doktor şüpheli çünkü progesteronun düşük ve prolaktinin de biraz yüksek dedi. 3 gün sonra tekrar bakalım dedi. Testi dün yaptırmıştım cuma tekrar yaptırcam. Umutlansam mı umutlanmadam mı bilemedim ki böyle bir durum yaşayan varmı hiç.

Slm kizlar dün test yaptim ve pozitif cikti.Ben de hamileyimm Hersey yolunda giderse insallah , Allahin izniyle ben de 2017 annesi olacagim Cuma günü doktorda randevum var insallah kac haftalik ve durumumuz nasil ögrenecegim insallah

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Merhaba anneler aranizda kahverengi akintisi olan var mi benim dun basladi igne vuruldum progesteron kullaniyorum su an ama kesilmedi ne zaman kesilir ki acaba

Hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

Canım inş.kötüyü düşünme inş.kat kat artar değerlerin ve sağlıklı bi gebelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…