2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar konu ile alakalı değil ama zil çıkmış ve bildirimlerim engellenmiş diyor sebebini bilen varmı acaba neden olabilir yardımcı olabilirmisiniz

Forumlar>Gebelik / Hamilelik>
belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.
Konuyu Takip Et
12345663Sonraki >

1. 3 Şubat 2013
    Konu Sahibi : sttd

2. sttdÜyeÜye
    Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.

bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
    tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
    artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
    yöntemım şu.
    düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.

eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
    neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem
  3. B Biravucmutluluk okeanoss00 gulii7 YaKaMoZz-z bak boyle hamıle kalmış önumuzdekı ay denesemmı bnde hı ne dersınız

Ya kızlar nerdesınızzz
Şu yukardakı soruma cevapp

Ayyy degisik degisik yontemler :) bence deneme kuzum. Nasibinde varmis ki olmus o kizin bebegi. Sadece denk gelmistir. Insanlar tup bebek yaptiriyo dolleyip kadinin rahmine koyuyolar o bile tutmuyo nasipte olmayinca sende biliyosn. Kendni bu kadar yorma ne olur

Doktor hamilelik görünüyor ama şüpheli değerin düşenilirde çıkabilirde dedi. Progesteronun düşük dedi
Deger kactaydi kuzum? 5ten yukarda olmasi gerekiyomus hamilelikte kan degerine eslik edercesine yukselmesi lazimmis benimki 0'ın altindaydi sen sordun mu kac diye? 2 gun sonra verecek misin yine kan?

Deger kactaydi kuzum? 5ten yukarda olmasi gerekiyomus hamilelikte kan degerine eslik edercesine yukselmesi lazimmis benimki 0'ın altindaydi sen sordun mu kac diye? 2 gun sonra verecek misin yine kan?
bhcg 18.24
progesteron 2.8
prolaktin 69.64
dün vermiştim kanı doktor 3 gün sonra dedi cuma vermem lazım ama yarın versem çıkmazmı ki böyle beklemekte zormuş gerçekten.

Nisaberatim canım okumuştum ben bu yazıyı bencede deneme Zehra'nın dediği gibi düşünüyorum olacağı varmış olmuş

Ayy seni yakalamisken sorayim. sen bu takvimi kullaniyo musun bilmiyorum ama benim 15inde goruldugu uzre lekelenmem tamamen bitti. 22sinde kirmizi damla var o gun ilk kez yumurtlama akintisi gelmisti klomen kullanirken bile gelmemisti ilk kez gordum iliski oldu ama esim korundu dogal yontemle. Gebelik olmasaydi adet gunum dundu normalde ama daha var yani. Lele biteli 14.gun oluyo henuz. Ama dun gogus agrim basladi. Bugunde var. Kafam cok karisti adetimi mi beklemeliyim erken degilmi sence

Eklentiler

• Screenshot_20170329-190652.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…