2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu ayda yok zehram hissedıyrm zatn
Artık her gordugume atlar oldm yaa

Nisaberatim canım okumuştum ben bu yazıyı bencede deneme Zehra'nın dediği gibi düşünüyorum olacağı varmış olmuş
Şimdiden yöntem aramaya başladım bir his oldu içimde bu ay olmadı Sanki yine nedense hissediyorum hep Neyse yapmayayım bari Kafa karıştı

Ev usulü aşılamaya benziyo bu ama saçma geldi bana :) zaten sperm normal haliyle de cok ileri gidiyo enjektöre ne gerek var Allah doğal olarak da öyle yaratmış zaten insan vücudunu
Canısı benim devreler yandı yandı daha bat gelmeden ben hesap kitap işine girdim nasip ya bakalım

Canim bu sekilde spermler ölür. Havayla temas edince spermin canli kalacagini sanmiyorum. Bir arastir istersen.

Canısı benim devreler yandı yandı daha bat gelmeden ben hesap kitap işine girdim nasip ya bakalım
Ay valla ben artk rahat bıraktım hiç sorun yokmuş sizde ne kadar güzel demek nasip olmamış daha bebisin zamanı gelmemiş demekki .
Allah o zamanı bizden iyi biliyo biz elimizden geleni yaparıZ gerisini Allah a bırakırız.dusunmekle olmuyor sağlıklı hayırlı evlat olsun da varsın biraz daha bekleyelim. Inşallah bu bekleyişin karşılığında Allah katında değerimiz artıyordur...

Selam kıw,bata 9 gün var regl belirtisi yasamaya basladım göğüslerim taş gibi oldu hemde 14-15 gün varken daha inşallah yanılırım bu ay artık. Bu ay 5. Denememiz. Sabırla bekliyorum. Benim gibi olan var mı? Son 9 gün..

Cnm kızlar benimde yazacağım cvp yazmışlar, bencede hiç gerek yok öyle şeylere. Doğal yolu varken zor yolu seçmek niye :)))

Canim dün verdim 95ti değerim, yarın tekrar vercem :))

Oh maşallah :) adetim gecti mi daha vardı dimi sanırm

Yumurtlamadan sonra ağrımaya başlamış yani. Bilemeyiz gebelik belirtisi diyollaa :))

Allah hayrlsnı versin hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…