bhcg 18.24
progesteron 2.8
prolaktin 69.64
dün vermiştim kanı doktor 3 gün sonra dedi cuma vermem lazım ama yarın versem çıkmazmı ki böyle beklemekte zormuş gerçekten.
Asilama falan degil dimi
sanırım dayanamayıp öyle yapcam.Neden 3 gun ki? 2 gunde bir baktirmak gerek. Sen yarin ayni saatte ver kani bence.
Haber vermeyi unutmasanırım dayanamayıp öyle yapcam.
Haber vermeyi unutma
Bu ayda yok zehram hissedıyrm zatnAyyy degisik degisik yontemler :) bence deneme kuzum. Nasibinde varmis ki olmus o kizin bebegi. Sadece denk gelmistir. Insanlar tup bebek yaptiriyo dolleyip kadinin rahmine koyuyolar o bile tutmuyo nasipte olmayinca sende biliyosn. Kendni bu kadar yorma ne olur
Şimdiden yöntem aramaya başladım bir his oldu içimde bu ay olmadı Sanki yine nedense hissediyorum hep Neyse yapmayayım bari Kafa karıştıNisaberatim canım okumuştum ben bu yazıyı bencede deneme Zehra'nın dediği gibi düşünüyorum olacağı varmış olmuş
Canısı benim devreler yandı yandı daha bat gelmeden ben hesap kitap işine girdim nasip ya bakalımEv usulü aşılamaya benziyo bu ama saçma geldi bana :) zaten sperm normal haliyle de cok ileri gidiyo enjektöre ne gerek var Allah doğal olarak da öyle yaratmış zaten insan vücudunu
Canim bu sekilde spermler ölür. Havayla temas edince spermin canli kalacagini sanmiyorum. Bir arastir istersen.Forumlar>Gebelik / Hamilelik>
belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.
Konuyu Takip Et
12345663Sonraki >
3 Şubat 2013
Konu Sahibi : sttd
sttdÜyeÜye
Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem- @Biravucmutluluk
okeanoss00 gulii7 @YaKaMoZz-z bak boyle hamıle kalmış önumuzdekı ay denesemmı bnde hı ne dersınız
Ay valla ben artk rahat bıraktım hiç sorun yokmuş sizde ne kadar güzel demek nasip olmamış daha bebisin zamanı gelmemiş demekki .Canısı benim devreler yandı yandı daha bat gelmeden ben hesap kitap işine girdim nasip ya bakalım
Bu ayda yok zehram hissedıyrm zatn
Artık her gordugume atlar oldm yaa
Forumlar>Gebelik / Hamilelik>
- @Biravucmutluluk
okeanoss00 gulii7 @YaKaMoZz-z bak boyle hamıle kalmış önumuzdekı ay denesemmı bnde hı ne dersınız
Aaa neden kii maviye alismistik :)) verdn mi kani
Cnm kızlar benimde yazacağım cvp yazmışlar, bencede hiç gerek yok öyle şeylere. Doğal yolu varken zor yolu seçmek niye :)))
Canim dün verdim 95ti değerim, yarın tekrar vercem :))
Yumurtlamadan sonra ağrımaya başlamış yani. Bilemeyiz gebelik belirtisi diyollaa :))Selam kıw,bata 9 gün var regl belirtisi yasamaya basladım göğüslerim taş gibi oldu hemde 14-15 gün varken dahainşallah yanılırım bu ay artık. Bu ay 5. Denememiz. Sabırla bekliyorum. Benim gibi olan var mı? Son 9 gün..
Oh maşallah :) adetim gecti mi daha vardı dimi sanırm
Hayırlı olsun :) darısı isteyen herkese inşşGunaydinlar:) sabah idrari ile yaptim pozitif:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah:)
Sagol cnm benim.insAllah:)Hayırlı olsun :) darısı isteyen herkese inşş
Hayırlı olsun canım sağlıkla al inşallah bebeğinş kucağınaGunaydinlar:) sabah idrari ile yaptim pozitif:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?