2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, bundan sonraki sağlıkla büyür inşallah

Bir de anti-tpo yüksek demişsin ya sende de mi haşimato troidi vardı? Kaç çıkıyor değerin?

Amiin sagol canim. Canim tiroid degerlerim normal sukur. Test sonuclarina bir daha baktim pozitif yaziyor sadece yuksek degilde vat anlaminda sanirim. Bebegi yabanci madde olarak gorup kanda savasan kan hucreleri cogaltiyormus canim.

ROSE-MOON geçmiş olsun Allah şifa versin zamanla atlatiyor insan zorda olsa atlatmak zorunda çünkü inşallah bundan sonraki hamileliğin çok çok sağlıklı geçer .

Atlatacaz artik bir sekilde. Insallah bundan sonraki kismet bakalim. Cok sagol canim.

Günaydnnn.. Naslsn bugün canım?

Aynen canim hayal kirikligi yasamaktan sikilmisti artik Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah. Ben bigun kan vercem degerimi ogrenmek icin.doktora ne zaman gitmeliyim acaba ya

Hayırlı olsun canım. Bende bugün ikinci defa kan vercem eğer değer iki kat artiysa haftaya haftasonu doktoruma gitcem, 5 haftalık olmuş oluyorum ozmn.

Yum gununde ve Regle yakın rahim alta yumuşak ve ağzı açık oluyor cnm. Gebelikte yukarılarda ve kapalidir

İlginçmiş. :) ama bi okadarda gercek :)) regl günü gelmemesine rağmen değerin maşallah çok guzeldi. Bugun de iki katını gör inşallah. Sonuc bugun çıkar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…