Sagol cnm insAllah:)Hayırlı olsun canım sağlıkla al inşallah bebeğinş kucağına
Iyi dileklerin ve dualariniz icin Allah razi olsun. Rabbim herkese saglikli hamilelik nasip etsin.
Kan degerlerim dusmeye basladi canim cumaya kadar daha da duser. Kan sulandirici kullandigim icin bekliyor drum.
Esim bir sene oncesinde ilk hamileligimden once dr gitti canim bizim butun testlerimiz yapildi esimde bir sorun yok sukur.
Kan pihtilasmasi icin gunde iki kez igne yapmam gerekebilirmis. Bir de bendd anti-TPO pozirif yani vucudum bebegi yabanci madde goruyormus resmen savasiyor. Doktor gecen hafta takviye bi ilac vermisti deltacortil diye ona da cok erkenden baslamam gerekecek.
Ucuncu hamileligin daha sonuna geldik. Dorduncusu de genetik sonuca gore bakalim nasil nasip olacakAllah buyuktur sizleri uzmek icin anlatmiyorum ama uzuntumu paylastiginiz icin cok sagolun :)
10 nisanBiliyorum canim cokta iyi anliyorum emin ol.. sen umutsuzluga kapilma bekle kuzum bata kac kaldi?
Maşallah cok ta guzel cıkmış yaSagol cnm insAllah:)
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, bundan sonraki sağlıkla büyür inşallah
Bir de anti-tpo yüksek demişsin ya sende de mi haşimato troidi vardı? Kaç çıkıyor değerin?
ROSE-MOON geçmiş olsun Allah şifa versin zamanla atlatiyor insan zorda olsa atlatmak zorunda çünkü inşallah bundan sonraki hamileliğin çok çok sağlıklı geçer .
Bugün batı günüm cnm. Rahim ağzı kontrol u yaptım dokunamadim bile, bu sefer tuturduk insAllah
Amiin sagol canim. Canim tiroid degerlerim normal sukur. Test sonuclarina bir daha baktim pozitif yaziyor sadece yuksek degilde vat anlaminda sanirim. Bebegi yabanci madde olarak gorup kanda savasan kan hucreleri cogaltiyormus canim.
Atlatacaz artik bir sekilde. Insallah bundan sonraki kismet bakalim. Cok sagol canim.
Gunaydinlar:) sabah idrari ile yaptim pozitif:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah:)
ROSE-MOON geçmiş olsun Allah şifa versin zamanla atlatiyor insan zorda olsa atlatmak zorunda çünkü inşallah bundan sonraki hamileliğin çok çok sağlıklı geçer .
Aynen canim hayal kirikligi yasamaktan sikilmisti artik Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah. Ben bugun kan vercem degerimi ogrenmek icin.doktora ne zaman gitmeliyim acaba yaHayırlı olsun canım :) eşin en güzelini yapmış 5 gun gecikmeyle kopkoyu maşallah
O kontrol nasıl oluyodu sertse mi gebelik yoktu
Aynen canim hayal kirikligi yasamaktan sikilmisti artik Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah. Ben bigun kan vercem degerimi ogrenmek icin.doktora ne zaman gitmeliyim acaba ya
Aynen canim hayal kirikligi yasamaktan sikilmisti artik Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah. Ben bugun kan vercem degerimi ogrenmek icin.doktora ne zaman gitmeliyim acaba ya
Canim kac cikmisti degerin senin. Ben inter netten gebelik hesaplama yaptigim zaman suan 5 haftalik gorunuyo.Hayırlı olsun canım. Bende bugün ikinci defa kan vercem eğer değer iki kat artiysa haftaya haftasonu doktoruma gitcem, 5 haftalık olmuş oluyorum ozmn.
Yum gununde ve Regle yakın rahim alta yumuşak ve ağzı açık oluyor cnm. Gebelikte yukarılarda ve kapalidir
Aksam vercem canim sonuccikinca yazarim tabi:)Kanı ver sonuçtan bizede haber et canım doktora pazartesi gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?