2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim kac cikmisti degerin senin. Ben inter netten gebelik hesaplama yaptigim zaman suan 5 haftalik gorunuyo.

Sali günü 95 çıkmıştı cnm bugünde öğlenden sonra tekrar vercem hayırlısı insAllah. Hmm ozmn keseyi görme ihtimalin yüksek cnm, ben gitmisken keseyide gorim diye haftaya düşünüyorum. O zaman bugunki değerine göre hareket edersiniz

Canimmmmm hamilemisinnn gulii7

Tebrikkkk ederimm cok sevindimmm yaaa yukselir gitgide daha cokk hic kotu dusunme kaldir ayaklari:))))

Evet canım insAllahh, çok saolll

İlginçmiş. :) ama bi okadarda gercek :)) regl günü gelmemesine rağmen değerin maşallah çok guzeldi. Bugun de iki katını gör inşallah. Sonuc bugun çıkar dimi

Hi hi insAllah cancazim, şimdi gidemiyorum büyük ihtimal öğlenden sonra giderim. Özele gitcem bı kaç saate sonucu verler herhalde:))

İlginçmiş. :) ama bi okadarda gercek :)) regl günü gelmemesine rağmen değerin maşallah çok guzeldi. Bugun de iki katını gör inşallah. Sonuc bugun çıkar dimi
Zehra daha bnm bata var ooooo
O yuzdn buralar sakın sen dur bata 4 gun kala coştrurum bn buraları
Şaka maka bi yana ustuste kotu şryler oldu ya bırazda onn etkısındn heralde canm şimdi sen net ne zaman başlıcan çalışmaya bıde bu gebeliktn sonra acaba yumurtan falan değişmş mi yanı artk kendılıgnden oluşup catlama ıhtımalı varmı hanı bıtane oldu ya vucut kendını ona bağlamşmıdr
Ben yıne cahılll

onu ben de okudum ilginç geldi

Canlarimmmm kader arkadaslarimmm 3 4 gundur inanilmaz bi yaz temizligi moduna girdim aksam sayfaya bakmaya halim bile kalmadi kis pisligini temizledimm hasatim cikti vala...yapiyim bir an once dedim nisan 1 den itibaren yum zamanlarim basliyor dinlenicm snrr

Hem birazda kafami dagitirim diye dusundum bu aralar cok girmeyebilriim stres yapiyorum yum gectikten snr aranizdayim inss...

Ya allah aşkına bildiğin aşılamayı hatun kendi yapmış, ama enfeksiyon riski çok yüksek birde işin psikolojik kısmı sinir bozucu böyle cocuk yapmak istemem yani...

Kızlar bugün DR randevum vardı. Durumu anlattım sağ tarafımda cok yoğun ağrım olduğunu test yaptığımı sonucun negatif çıktığını vs. herşeyi anlattım.
1. Testi erken yaptığımı şuan için bile erken olduğunu adet günümü beklememi tavsiye etti.
2.Rahim kalınlığın güzel adet öncesi bu kalınlık normal gebelik oluşmuşsa ben şuan göremem çok erken
3.Sağ tarafımdaki Kasık ağrımın sebebine gelirsek sağ tarafta rahimde sıvı birikmiş bu cok normal bişey değil ağrının sebebi bu olabilir.
4.Eğer adet olursam 3. günü gidip hormon testlerimi yapacak.
5.Test sonucuna göre birde rahim filmi çektirmeyi önerdi.
3.Nisan BAT eğer adet olmazsam testi yaparım artık
bende son durumlar böyle...
Nisaberatim okeanoss00

Kizlar merhaba hepinize.birsey sormak istiyorum.benim bebis sag tarafimda sanirim sag yumurtaliktan hamile kaldim ve sag kasigimda elle hissedilebilir sekilde sislik var.yani bebegin oldugu yer daha rampa.sizce boyle olmasi normal mi ?

Allah hayırlısını versin Canım insalah güzel sonuç alırsın

Ya allah aşkına bildiğin aşılamayı hatun kendi yapmış, ama enfeksiyon riski çok yüksek birde işin psikolojik kısmı sinir bozucu böyle cocuk yapmak istemem yani...
Ya şimdi bn onu tek yapamam alnımdan vursalar eşimede hayatta yaptrmam bıde onu oraya sokma sitresı var vazcaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…