Evet 5 haftalıksın şuan canımCanim kac cikmisti degerin senin. Ben inter netten gebelik hesaplama yaptigim zaman suan 5 haftalik gorunuyo.
Anlaştık :) guzel bi sonuç çıksın müjdeni burdan ver inşallahAksam vercem canim sonuccikinca yazarim tabi:)
:))) insAllah cnmAnlaştık :) guzel bi sonuç çıksın müjdeni burdan ver inşallah
Canim kac cikmisti degerin senin. Ben inter netten gebelik hesaplama yaptigim zaman suan 5 haftalik gorunuyo.
Canimmmmm hamilemisinnngulii7
Tebrikkkk ederimm cok sevindimmm yaaa yukselir gitgide daha cokk hic kotu dusunme kaldir ayaklari:))))
İlginçmiş. :) ama bi okadarda gercek :)) regl günü gelmemesine rağmen değerin maşallah çok guzeldi. Bugun de iki katını gör inşallah. Sonuc bugun çıkar dimi
Avuç içinde sakladığınız bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle Hayırlı Kandiller
Zehra daha bnm bata var oooooİlginçmiş. :) ama bi okadarda gercek :)) regl günü gelmemesine rağmen değerin maşallah çok guzeldi. Bugun de iki katını gör inşallah. Sonuc bugun çıkar dimi
Gunaydinlar:) sabah idrari ile yaptim pozitif:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah:)
Forumlar>Gebelik / Hamilelik>
belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.
Konuyu Takip Et
12345663Sonraki >
3 Şubat 2013
Konu Sahibi : sttd
sttdÜyeÜye
Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem- @Biravucmutluluk
okeanoss00 gulii7 @YaKaMoZz-z bak boyle hamıle kalmış önumuzdekı ay denesemmı bnde hı ne dersınız
onu ben de okudum ilginç geldi
Ya allah aşkına bildiğin aşılamayı hatun kendi yapmış, ama enfeksiyon riski çok yüksek birde işin psikolojik kısmı sinir bozucu böyle cocuk yapmak istemem yani...Forumlar>Gebelik / Hamilelik>
belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.
Konuyu Takip Et
12345663Sonraki >
3 Şubat 2013
Konu Sahibi : sttd
sttdÜyeÜye
Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem- @Biravucmutluluk
okeanoss00 gulii7 @YaKaMoZz-z bak boyle hamıle kalmış önumuzdekı ay denesemmı bnde hı ne dersınız
Ama deneyıp kalan 3 4 kişide var yawwonu ben de okudum ilginç geldi
Allah hayırlısını versin Canım insalah güzel sonuç alırsınKızlar bugün DR randevum vardı. Durumu anlattım sağ tarafımda cok yoğun ağrım olduğunu test yaptığımı sonucun negatif çıktığını vs. herşeyi anlattım.
1. Testi erken yaptığımı şuan için bile erken olduğunu adet günümü beklememi tavsiye etti.
2.Rahim kalınlığın güzel adet öncesi bu kalınlık normal gebelik oluşmuşsa ben şuan göremem çok erken
3.Sağ tarafımdaki Kasık ağrımın sebebine gelirsek sağ tarafta rahimde sıvı birikmiş bu cok normal bişey değil ağrının sebebi bu olabilir.
4.Eğer adet olursam 3. günü gidip hormon testlerimi yapacak.
5.Test sonucuna göre birde rahim filmi çektirmeyi önerdi.
3.Nisan BAT eğer adet olmazsam testi yaparım artık
bende son durumlar böyle...
Nisaberatim okeanoss00
Ya şimdi bn onu tek yapamam alnımdan vursalar eşimede hayatta yaptrmam bıde onu oraya sokma sitresı var vazcaydımYa allah aşkına bildiğin aşılamayı hatun kendi yapmış, ama enfeksiyon riski çok yüksek birde işin psikolojik kısmı sinir bozucu böyle cocuk yapmak istemem yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?