2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bak doktr da demiş erkn dıye bıtanm
Rahım kalınlaşmasıda şimdi gebeliktende olabılır
İnşallah olmazsın adet gelır bebişimz

Bak doktr da demiş erkn dıye bıtanm
Rahım kalınlaşmasıda şimdi gebeliktende olabılır
İnşallah olmazsın adet gelır bebişimz

Hayırlısı neyse o canım bıraktım Dr eline kendimi ben değil o düşünsün... Git 6 ay dene olmazsa bakarız diyip attı benim üstüme stresten normal hayatımı yaşayamıyorum ya..

canım inşallah kalınlaşma gebelik göstergesidir. güzel haberlerini alırız inşallah

canım inşallah kalınlaşma gebelik göstergesidir. güzel haberlerini alırız inşallah

vallahi hayırlısı diyeceğim, ama rahimde sıvı görülmesi kafamı karıştırdı şimdi internetten onu araştıryorumda Kürtaj sonrası olabiliyormuş ve kısırlık sebebiymiş... dış gebelik sebebiymiş vs...
Yani adet olursam ne ala ona bile razıyım şuan..

Hayırlısı neyse o canım bıraktım Dr eline kendimi ben değil o düşünsün... Git 6 ay dene olmazsa bakarız diyip attı benim üstüme stresten normal hayatımı yaşayamıyorum ya..

canım benim stress yapma biliyorum çok zor bir süreç bende 3,5 sene bekledim neler denedim neler yaptık içmediğim ot kalmadı ama klomenle ve çatlatma iğnesiyle ilk ayda oldu her ay testler negative her ay adet gecikmeleri ümitlenmeler ve hayal kırıklığı bu süreç çok zorluyor insanı sabrın tükeniyor kaç defa ağlama krizi geçirdim hele bir defasında kan testi de yaptırdık 13 gün geçmişti adetim testi yanlış okuduk var sandık ama heyecan had safhada bir görmen lazım doctor hamile değilsin deyince hastane başıma yıkıldı eve nasıl geldiğimi bilmiyorum bütün gece hıçkıra hıçkıra ağladım nefesim kesilinceye kadar vazgeçmiştim herşeyden yapmıcam hiçbirşey dedim olmıcak dedim iki sonar kafama dank etti napıyorsun ebru dedim Allah a karşı geliyorsun tövbe tövbepozitif düşünücem dedim her ne olursa olsun hep pozitif düşünücem ve klomen kullanırken doktorun verdiği ilişki günlerini hiç kaçırmadık ama istemeyerek yaptım sırf çocuk için çünkü insan kasılıyor istemeyerek olunca ama ilişki esnasında beynimde hep bir düşünce vardı BENİM BEBEĞİM BU AY OLACAK sadece bunu düşündüm ve o ay oldu Rabbim her zaman herşeyin hayırlısını versin nolur sıkma canını ummadığın anda diyorlar ya çok doğru ummuyorsun ama oluyor eğer sana yakınsa kendi doktorumu tavsiye edebilirim ermeni hastanesi ağavni tezenli inanılmaz muhteşem bir doctor abla gibi o kadar rahatlatıyor ki seni istesende olumsuz düşünemiyorsun ama muayene ücretini 120 tl ypmışlar sgk lı benim de bırakma sebebim o oldu yoksa hayatta bırakmazdım

canım benim cok sağolasın vallahi.. evet şimdi sen yazınca o süreçlerini hatırlıyorum buradan. Allah yüzünü güldürmüş umarım gebeliğin diğer süreçlerinde de allah yardımcı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Çok doğru söylüyorsun umudu yitirmemek çok öenmli dahası stresden uzak durmak.. İşte ben bundan dolayı Dr. bile doğru düzgün gitmedim. Senin söyledğin Hastane bana uzak ben Anadolu yakasındayım... Bilmiyorum daha önce hormon vs. testlerim yapıldı ama hiç Adet 3.günü bakılmadı. Şu ayı bir atlatayım aklımda bulunsun.. Çok sağolasın tekrardan.. biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı :)

ayy bende daha önce gitmiştim dr a bekarken rahmin arkasında sıvı var kist patlamışta olabilir falan demişti o zaman bakamadığı için bende çok önemsemedim şimdi korktum çok

ayy bende daha önce gitmiştim dr a bekarken rahmin arkasında sıvı var kist patlamışta olabilir falan demişti o zaman bakamadığı için bende çok önemsemedim şimdi korktum çok

allah allah bu rahmin arkasıda mı var? bilemiyorum canım benim rahimde dedi. Vallahi senide telaşlandırdım canım üzüldüm şimdi...
Bu arada üst ulrasonda yani bekarken üstten bakınca çok şeyi yanlış yorumlayabiliyor dr.
Benim rahimde olmayan kisti bekarken Over kisti teşhisi konmuştu. Sonrasında başka dr. Rahimle bunun ne lakası var dedimişti.

sağol canım benim amin inşallah Rabbim tez zamanda sanada bu kusmalardan nasibini aldırsın diyim azcık espri yapıyım da yüzün gülsün bende kartalda oturuyorum canım ve kartaldan gittim ermeni hastanesine doctor iyi olunca çok koymuyor biliyor musun birde hastaneden çıkışta gebzeye işe gittim ve doğumu da orda yapmayı düşünüyordum ama muayene ücretine yapılan zam planlarımı alt üst etti şimdi cumartesi günü delta hospital hastanesine gidicem küçükyalı Tahir Tosyalı ya o doktoru da çok övdüler bakalım bir gidiyim olmadı onu öneririm sana canım

Canım gönlünü ferah tut, Rabbim elbet Birgün yüzünü güldürmek. İnternete bakarsan o kadar hastalık bulursunki kendi boş yere strese sokarsin. Duamdasin ve diğer kızlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…