Amin inşallah mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallahYumurtlamadan sonra ağrımaya başlamış yani. Bilemeyiz gebelik belirtisi diyollaa :))
Allah hayrlsnı versin hakkında
Bak doktr da demiş erkn dıye bıtanmKızlar bugün DR randevum vardı. Durumu anlattım sağ tarafımda cok yoğun ağrım olduğunu test yaptığımı sonucun negatif çıktığını vs. herşeyi anlattım.
1. Testi erken yaptığımı şuan için bile erken olduğunu adet günümü beklememi tavsiye etti.
2.Rahim kalınlığın güzel adet öncesi bu kalınlık normal gebelik oluşmuşsa ben şuan göremem çok erken
3.Sağ tarafımdaki Kasık ağrımın sebebine gelirsek sağ tarafta rahimde sıvı birikmiş bu cok normal bişey değil ağrının sebebi bu olabilir.
4.Eğer adet olursam 3. günü gidip hormon testlerimi yapacak.
5.Test sonucuna göre birde rahim filmi çektirmeyi önerdi.
3.Nisan BAT eğer adet olmazsam testi yaparım artık
bende son durumlar böyle...
Nisaberatim @okeanoss00
Sagol cnm insAllah:)tebrik ederim canım sağlıkla kucağında gör evladını inşallah
Allah hayırlısını versin Canım insalah güzel sonuç alırsın
Bak doktr da demiş erkn dıye bıtanm
Rahım kalınlaşmasıda şimdi gebeliktende olabılır
İnşallah olmazsın adet gelır bebişimz
canım denemek istiyorsan dene bakalım bi:) tutarsa biz de denerizAma deneyıp kalan 3 4 kişide var yaww
canım denemek istiyorsan dene bakalım bi:) tutarsa biz de denerizAma deneyıp kalan 3 4 kişide var yaww
Kızlar bugün DR randevum vardı. Durumu anlattım sağ tarafımda cok yoğun ağrım olduğunu test yaptığımı sonucun negatif çıktığını vs. herşeyi anlattım.
1. Testi erken yaptığımı şuan için bile erken olduğunu adet günümü beklememi tavsiye etti.
2.Rahim kalınlığın güzel adet öncesi bu kalınlık normal gebelik oluşmuşsa ben şuan göremem çok erken
3.Sağ tarafımdaki Kasık ağrımın sebebine gelirsek sağ tarafta rahimde sıvı birikmiş bu cok normal bişey değil ağrının sebebi bu olabilir.
4.Eğer adet olursam 3. günü gidip hormon testlerimi yapacak.
5.Test sonucuna göre birde rahim filmi çektirmeyi önerdi.
3.Nisan BAT eğer adet olmazsam testi yaparım artık
bende son durumlar böyle...
Nisaberatim @okeanoss00
Gunaydinlar:) sabah idrari ile yaptim pozitif:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah:)
canım inşallah kalınlaşma gebelik göstergesidir. güzel haberlerini alırız inşallah
Beceremm şükür enfeksıynm falan yok bıde onu kaparm falancanım denemek istiyorsan dene bakalım bi:) tutarsa biz de deneriz
En iyisi canm hayırlı olur inşallahHayırlısı neyse o canım bıraktım Dr eline kendimi ben değil o düşünsün... Git 6 ay dene olmazsa bakarız diyip attı benim üstüme stresten normal hayatımı yaşayamıyorum ya..
Hayırlısı neyse o canım bıraktım Dr eline kendimi ben değil o düşünsün... Git 6 ay dene olmazsa bakarız diyip attı benim üstüme stresten normal hayatımı yaşayamıyorum ya..
canım benim stress yapma biliyorum çok zor bir süreç bende 3,5 sene bekledim neler denedim neler yaptık içmediğim ot kalmadı ama klomenle ve çatlatma iğnesiyle ilk ayda oldu her ay testler negative her ay adet gecikmeleri ümitlenmeler ve hayal kırıklığıbu süreç çok zorluyor insanı sabrın tükeniyor kaç defa ağlama krizi geçirdim hele bir defasında kan testi de yaptırdık 13 gün geçmişti adetim testi yanlış okuduk var sandık ama heyecan had safhada bir görmen lazım doctor hamile değilsin deyince hastane başıma yıkıldı eve nasıl geldiğimi bilmiyorum bütün gece hıçkıra hıçkıra ağladım nefesim kesilinceye kadar vazgeçmiştim herşeyden yapmıcam hiçbirşey dedim olmıcak dedim iki sonar kafama dank etti napıyorsun ebru dedim Allah a karşı geliyorsun tövbe tövbe pozitif düşünücem dedim her ne olursa olsun hep pozitif düşünücem ve klomen kullanırken doktorun verdiği ilişki günlerini hiç kaçırmadık ama istemeyerek yaptım sırf çocuk için çünkü insan kasılıyor istemeyerek olunca ama ilişki esnasında beynimde hep bir düşünce vardı BENİM BEBEĞİM BU AY OLACAK sadece bunu düşündüm ve o ay oldu Rabbim her zaman herşeyin hayırlısını versin nolur sıkma canını ummadığın anda diyorlar ya çok doğru ummuyorsun ama oluyor eğer sana yakınsa kendi doktorumu tavsiye edebilirim ermeni hastanesi ağavni tezenli inanılmaz muhteşem bir doctor abla gibi o kadar rahatlatıyor ki seni istesende olumsuz düşünemiyorsun ama muayene ücretini 120 tl ypmışlar sgk lı benim de bırakma sebebim o oldu yoksa hayatta bırakmazdım
ayy bende daha önce gitmiştim dr a bekarken rahmin arkasında sıvı var kist patlamışta olabilir falan demişti o zaman bakamadığı için bende çok önemsemedim şimdi korktum çokvallahi hayırlısı diyeceğim, ama rahimde sıvı görülmesi kafamı karıştırdı şimdi internetten onu araştıryorumda Kürtaj sonrası olabiliyormuş ve kısırlık sebebiymiş...dış gebelik sebebiymiş vs...
Yani adet olursam ne ala ona bile razıyım şuan..
ayy bende daha önce gitmiştim dr a bekarken rahmin arkasında sıvı var kist patlamışta olabilir falan demişti o zaman bakamadığı için bende çok önemsemedim şimdi korktum çok
canım benim cok sağolasın vallahi.. evet şimdi sen yazınca o süreçlerini hatırlıyorum buradan. Allah yüzünü güldürmüş umarım gebeliğin diğer süreçlerinde de allah yardımcı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Çok doğru söylüyorsun umudu yitirmemek çok öenmli dahası stresden uzak durmak.. İşte ben bundan dolayı Dr. bile doğru düzgün gitmedim. Senin söyledğin Hastane bana uzak ben Anadolu yakasındayım... Bilmiyorum daha önce hormon vs. testlerim yapıldı ama hiç Adet 3.günü bakılmadı. Şu ayı bir atlatayım aklımda bulunsun.. Çok sağolasın tekrardan.. biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı :)
canım benim cok sağolasın vallahi.. evet şimdi sen yazınca o süreçlerini hatırlıyorum buradan. Allah yüzünü güldürmüş umarım gebeliğin diğer süreçlerinde de allah yardımcı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Çok doğru söylüyorsun umudu yitirmemek çok öenmli dahası stresden uzak durmak.. İşte ben bundan dolayı Dr. bile doğru düzgün gitmedim. Senin söyledğin Hastane bana uzak ben Anadolu yakasındayım... Bilmiyorum daha önce hormon vs. testlerim yapıldı ama hiç Adet 3.günü bakılmadı. Şu ayı bir atlatayım aklımda bulunsun.. Çok sağolasın tekrardan.. biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?