sağol canım benim amin inşallah Rabbim tez zamanda sanada bu kusmalardan nasibini aldırsın diyim azcık espri yapıyım da yüzün gülsünbende kartalda oturuyorum canım ve kartaldan gittim ermeni hastanesine doctor iyi olunca çok koymuyor biliyor musun birde hastaneden çıkışta gebzeye işe gittim ve doğumu da orda yapmayı düşünüyordum ama muayene ücretine yapılan zam planlarımı alt üst etti şimdi cumartesi günü delta hospital hastanesine gidicem küçükyalı Tahir Tosyalı ya o doktoru da çok övdüler bakalım bir gidiyim olmadı onu öneririm sana canım
sağolasın önecelikle hakkımızda hayırlısı cok doğru söyledin maalesef internete dalınca girsap gibi... bu arada arkadaş olabiliriz canım...Bende kartaldayiimm :))))) soganlikta, hiç arkadaş çevrem yok burda yenilerine acigiim varmı benim arkadaşım olmak istiyen :)))
öyle dedi bilmiyorum bendede mesela sol kısımda ağrı oluyor hep genelde onun için gitmiştim öyle demişti 4 aylık evliyim bir dr açılışı yapim ben :)allah allah bu rahmin arkasıda mı var?bilemiyorum canım benim rahimde dedi. Vallahi senide telaşlandırdım canım üzüldüm şimdi...
Bu arada üst ulrasonda yani bekarken üstten bakınca çok şeyi yanlış yorumlayabiliyor dr.
Benim rahimde olmayan kisti bekarken Over kisti teşhisi konmuştu. Sonrasında başka dr. Rahimle bunun ne lakası var dedimişti.
sağolasın önecelikle hakkımızda hayırlısı cok doğru söyledin maalesef internete dalınca girsap gibi... bu arada arkadaş olabiliriz canım...
Bhcg 9.6 ya düşmüşHaber vermeyi unutma
Haşimato da hem tsh yüksek hem de anti tpo yüksek oluyor canım. Benim endokrin doktorum hamile kalmaya engel değil sadece hamile iken düşük riskini arttırıyor diyor. Ama ben 13 aydır başka bir sorunumuz olmadığı halde gebe kalamadım o yüzden hep bu konuya takılıyorumYalnizkus05 canim netten baktim da hasimato denilen seyde ayni tepkimeyi yaratiyormus benzer seyler heralde. Tam konuyu bilmiyorum da canim.
bakşimdi benim de aklım karıştı kızzzz bu preseed çubukları var yaaa uzun ince azıcık preseed çekip sonra da spermi çekip vajinaya boşaltmak nasıl olur ki??? ayyy çok şeytanım aklıma çeşit çeşit şeyler geliyor şu mübarek günde yaaBeceremm şükür enfeksıynm falan yok bıde onu kaparm falan
Olabilir aslında canım seve seve katılırım :)Evet cnm hayırlısı insAllah..
Aaaa ne güzel ne çok kartalı varmış hadi bigün anlasaliiimm
Yapabılırım dersen dene cnnmm ama hızlı olmalısn :))bakşimdi benim de aklım karıştı kızzzz bu preseed çubukları var yaaa uzun ince azıcık preseed çekip sonra da spermi çekip vajinaya boşaltmak nasıl olur ki??? ayyy çok şeytanım aklıma çeşit çeşit şeyler geliyor şu mübarek günde yaa
bu ay dinleneyim de gelecek ay deneyeyimYapabılırım dersen dene cnnmm ama hızlı olmalısn :))
haha düşünsene nasıl oldu diye sorarlarsa çubukla oldu hah ha haYapabılırım dersen dene cnnmm ama hızlı olmalısn :))
haha düşünsene nasıl oldu diye sorarlarsa çubukla oldu hah ha ha
hadi ya bende kartalda otuyorum.. bu arada delta hospıtal da benim kuzen geçen sene tedavi gördü ve doğum yaptı evt o da çok menundu. Bir de Tuzla Gispirde bi bayan Dr söylüyorlar ben Göztepe eğitim ve araştırmaya gidiyorum memnunum aslında ilk hamililiğimde Umut Hastenesi Şeyma Hanım takip etti ve kürtajımı yaptı ama ben o hastenenin kalbaklığından nefret ettim ikinciye zar zor hatırlıyor dr. seni... nasıl takip yapsın..
hayırlı kandiller kızlar rabbim şu mübarek günün hürmetine ne duamız varsa kabul olsun inşallah
Birbirimiz için dua edelim
gulii7 345 bekliyorum değerini
Olabilir aslında canım seve seve katılırım :)
şaban filmindeki gibi taksimde tuhaf şapka ve çiçeklerle yanlız pençe hahahaha ay gülesim geldi... neydi o nickleri yaaa komikti ama...
Bende kartaldayiimm :))))) soganlikta, hiç arkadaş çevrem yok burda yenilerine acigiim varmı benim arkadaşım olmak istiyen :)))
Degerim 245,72 ciktii hanimlaarbebisimiz bizimle insAllahh
Olur bence niye olmasın kii :)))) hangi film kız hatirliyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?