Teşekkür ederim canımTebrikler canimmm :)
Amiinn canım darısı başınaYaa canim benimmm yaa cok sukur Rabbime kizz nasil sevindim anlatamam gercekteennn :)) Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsinn
Canim cok guzel anlatmissin emegine saglikkkKızlar hepinizin dualarına iyi dileklerimle çok tesekkur ederim amin. Darısı sizlerinde basina. Bu sabah kan verdim yarın öğlen inşallah sonuçları alicam ve inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebeğim olur. Hepinizi çok opuyorum. Şimdi neredeyse bütün yazıları okudum. Sorulara cevap vermeden önce ben kendim deki belirtileri yazmak istiyorum. Bu ay beni suphelendiren en belirgin şey baş dönmesi ydi. Ama böyle otururken yemek yerken sık sık döndü. İkinci en büyük belirtim midem sürekli yandı son günlerde. Üçüncü büyük belirtim de inanılmaz karnım acıkıyor ama pek birşey yiyemiyorum. Bulantı şuana kadar başlamadı ama. Bir başka belirtim de tükürük salgim baya artmıştı beni baya zorluyordu. Şuan biraz daha iyi durumda. Goguslerim daha bugün sisti ve hassaslasti. Sonra dikkatimi çeken belirti adet gününe varken akıntı ve kanama geldi çok az ertesi günde gelip durdu. He bir büyük belirti bahadır sağlam gaz şişkinlik var. Ve hafif hafif kasik ağrılarim vardi
Şimdi nasıl ne kadar sıklıkla sorusuna yanıt vereyim bat başlayıp bittiginden itibaren yumurtlama gününe kadar bir gün arayla oldu. Altta durup spermler çıkmasın diye bacaklarını belimi hatta kaldirabildigim kadar kaldırıp uç bir kaç dakika durdum yataktanda yarım saatten aşağı cikmadim.
Eşim ve ben ballı muz tukettik ceviz yedik ona biraz kahve icirsin bazı denemelerden önce.
Psikolojik olarak inanıp Allah a güvendim. Ve ilişki sırasında hamileligi dusunmemeye çalıştım ilişkiye odaklandim mümkün olduğunca çok. Çünkü kendini hamile sanarsan gebelik olamiyormus diye birşey okumuş tüm.
Şuandaki genel durumların
Cok çabuk acikip pek birşey yiyemiyorum.
Goguslerim hassaslasti. Hala çok gazim var. Hala hafif hafif ka sık ağrıları var. Uyku modu gelip gidiyor.
Insallah kuzum insallah yarin doktora git hemennn teyze olduk yinee kizlaar :)) anne de oluruz insallah :)Amiinn canım darısı başına
Canim cok guzel anlatmissin emegine saglikkk
Canim ptesi doktor randevum var zaten o gün gideceğimInsallah kuzum insallah yarin doktora git hemennn teyze olduk yinee kizlaar :)) anne de oluruz insallah :)
Kuzum yakin bulduklarım var ama hatta bi cogu var yine de umutlanmak istemiyorum belirtiye bakarak bi kac gun sonra yine test yaparm bndee :)İnşallah bir faydası olur canim
Tatli telaslar baslar artik canim bat tan sat tan yumislerden kurtuldun:))Canim ptesi doktor randevum var zaten o gün gideceğim
Ay evetTatli telaslar baslar artik canim bat tan sat tan yumislerden kurtuldun:))
Teşekkür ederim canımYaaa çok sevindim tebrikler
Kuzum yakin bulduklarım var ama hatta bi cogu var yine de umutlanmak istemiyorum belirtiye bakarak bi kac gun sonra yine test yaparm bndee :)
Teşekkür ederim canım
Sanada hayirli olsun canim :) ilerki haftalar cok daha güzellesiyo hayat o minik melekle. Bu gün gördük kurufasulyeyiKızlar hepinizin dualarına iyi dileklerimle çok tesekkur ederim amin. Darısı sizlerinde basina. Bu sabah kan verdim yarın öğlen inşallah sonuçları alicam ve inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebeğim olur. Hepinizi çok opuyorum. Şimdi neredeyse bütün yazıları okudum. Sorulara cevap vermeden önce ben kendim deki belirtileri yazmak istiyorum. Bu ay beni suphelendiren en belirgin şey baş dönmesi ydi. Ama böyle otururken yemek yerken sık sık döndü. İkinci en büyük belirtim midem sürekli yandı son günlerde. Üçüncü büyük belirtim de inanılmaz karnım acıkıyor ama pek birşey yiyemiyorum. Bulantı şuana kadar başlamadı ama. Bir başka belirtim de tükürük salgim baya artmıştı beni baya zorluyordu. Şuan biraz daha iyi durumda. Goguslerim daha bugün sisti ve hassaslasti. Sonra dikkatimi çeken belirti adet gününe varken akıntı ve kanama geldi çok az ertesi günde gelip durdu. He bir büyük belirti bahadır sağlam gaz şişkinlik var. Ve hafif hafif kasik ağrılarim vardi
Şimdi nasıl ne kadar sıklıkla sorusuna yanıt vereyim bat başlayıp bittiginden itibaren yumurtlama gününe kadar bir gün arayla oldu. Altta durup spermler çıkmasın diye bacaklarını belimi hatta kaldirabildigim kadar kaldırıp uç bir kaç dakika durdum yataktanda yarım saatten aşağı cikmadim.
Eşim ve ben ballı muz tukettik ceviz yedik ona biraz kahve icirsin bazı denemelerden önce.
Psikolojik olarak inanıp Allah a güvendim. Ve ilişki sırasında hamileligi dusunmemeye çalıştım ilişkiye odaklandim mümkün olduğunca çok. Çünkü kendini hamile sanarsan gebelik olamiyormus diye birşey okumuş tüm.
Şuandaki genel durumların
Cok çabuk acikip pek birşey yiyemiyorum.
Goguslerim hassaslasti. Hala çok gazim var. Hala hafif hafif ka sık ağrıları var. Uyku modu gelip gidiyor.
Hamislerim duasi kabul oluyomus diye duydum kuzum Allah razi olsun duan icin Rabbim ailene huzur saglik versinn :)Evet haklisin tatlım bide ilişkiden önce sıvı tüketimini azaltır myvesuyu fln azaltyrms şansı diye duydum
İşte biliyorsun çok denedik çok okuduk çok şükür oldu. Allah tamamına erdirir umarim
Ve dualarım sizinle içten diliyorum
9 ekim ?9 ekimm:))
Sanada hayirli olsun canim :) ilerki haftalar cok daha güzellesiyo hayat o minik melekle. Bu gün gördük kurufasulyeyimucizenin kalp atisini gördük doktor surasi kalbi dedi nasil hizli hizli atiyo rabbim herkese nasip etsin insallah cok baska heyecan verici anlatilamaz bo duyguymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?