2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar hepinizin dualarına iyi dileklerimle çok tesekkur ederim amin. Darısı sizlerinde basina. Bu sabah kan verdim yarın öğlen inşallah sonuçları alicam ve inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebeğim olur. Hepinizi çok opuyorum. Şimdi neredeyse bütün yazıları okudum. Sorulara cevap vermeden önce ben kendim deki belirtileri yazmak istiyorum. Bu ay beni suphelendiren en belirgin şey baş dönmesi ydi. Ama böyle otururken yemek yerken sık sık döndü. İkinci en büyük belirtim midem sürekli yandı son günlerde. Üçüncü büyük belirtim de inanılmaz karnım acıkıyor ama pek birşey yiyemiyorum. Bulantı şuana kadar başlamadı ama. Bir başka belirtim de tükürük salgim baya artmıştı beni baya zorluyordu. Şuan biraz daha iyi durumda. Goguslerim daha bugün sisti ve hassaslasti. Sonra dikkatimi çeken belirti adet gününe varken akıntı ve kanama geldi çok az ertesi günde gelip durdu. He bir büyük belirti bahadır sağlam gaz şişkinlik var. Ve hafif hafif kasik ağrılarim vardi

Şimdi nasıl ne kadar sıklıkla sorusuna yanıt vereyim bat başlayıp bittiginden itibaren yumurtlama gününe kadar bir gün arayla oldu. Altta durup spermler çıkmasın diye bacaklarını belimi hatta kaldirabildigim kadar kaldırıp uç bir kaç dakika durdum yataktanda yarım saatten aşağı cikmadim.

Eşim ve ben ballı muz tukettik ceviz yedik ona biraz kahve icirsin bazı denemelerden önce.

Psikolojik olarak inanıp Allah a güvendim. Ve ilişki sırasında hamileligi dusunmemeye çalıştım ilişkiye odaklandim mümkün olduğunca çok. Çünkü kendini hamile sanarsan gebelik olamiyormus diye birşey okumuş tüm.

Şuandaki genel durumların
Cok çabuk acikip pek birşey yiyemiyorum.
Goguslerim hassaslasti. Hala çok gazim var. Hala hafif hafif ka sık ağrıları var. Uyku modu gelip gidiyor.

Canim cok guzel anlatmissin emegine saglikkk

Bu arada canım birşey çekmeye başlamadı tiksinti de başlamadı.

Biz bayadır çocuk deniyoruz belki tesadüf edemediklerini belki etkili bilemiyorum.

Kuzum yakin bulduklarım var ama hatta bi cogu var yine de umutlanmak istemiyorum belirtiye bakarak bi kac gun sonra yine test yaparm bndee :)

Evet haklisin tatlım bide ilişkiden önce sıvı tüketimini azaltır myvesuyu fln azaltyrms şansı diye duydum

İşte biliyorsun çok denedik çok okuduk çok şükür oldu. Allah tamamına erdirir umarim

Ve dualarım sizinle içten diliyorum

Teşekkür ederim canım

Bak o kadar konuştuk konustuk görüyor musun ben sıradaki bombaları bekliyorum var daha bir iki kişi bence maşallah hepimize.

Kızlar ama asıl patlama diğer barlarda olucak bence çünkü soğuk aylarda spermler daha iyi oluyormuş diye duydum. Kırmızılar görenler asilsin yani

Sanada hayirli olsun canim :) ilerki haftalar cok daha güzellesiyo hayat o minik melekle. Bu gün gördük kurufasulyeyi mucizenin kalp atisini gördük doktor surasi kalbi dedi nasil hizli hizli atiyo rabbim herkese nasip etsin insallah cok baska heyecan verici anlatilamaz bo duyguymus

Hamislerim duasi kabul oluyomus diye duydum kuzum Allah razi olsun duan icin Rabbim ailene huzur saglik versinn :)

Ay maşallah bin kere

Allah olanın kini korusun olmayana da nasip etsin inşallah.

Şuan ben daha tam anlayamadım birşey. İyice netlesene kadar anlayamicam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…