Ayy maşallah bi daha baktırma canım bi hafta sonra keseyi görmeye gidersin 5+2 de görünüyor keseDegerim 245,72 ciktii hanimlaarbebisimiz bizimle insAllahh
Olur bence niye olmasın kii :)))) hangi film kız hatirliyamadim
Hı hıYaKaMoZz-z 3yerine 2mi yazcaktin? Nerdeyse tuturmustun :)))
haha düşünsene nasıl oldu diye sorarlarsa çubukla oldu hah ha ha
cancağızım bende yakacıktayım kurfalı da ben senin arkadaşın olurum valla
İnsAllah canim Rabbim cümlemize sağlık bı gebelik nasip etsin bebegimizide sağlık kucağımiza almayı nasıl etsin insAlllahhhçok sevindim canım benim Allah sağlıkla büyütsün ve kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayy maşallah bi daha baktırma canım bi hafta sonra keseyi görmeye gidersin 5+2 de görünüyor kese
İçini ferah tut güzel düşün güzel olsun, Umarım dr. Memnun kalırsın... Boşver gebeliğin keyfini sür stres yapma canım..aynen doktorun yaklaşımı da çok önemli ya ben o yüzden devlet hastanesine yaklaşmadım bile rezil olmaktansa paramı veririm adam gibi muamele görürüm devlettekiler insanı it götüne sokup çıkarıyorlar vallabakalım delta hospitale gidiyim de nolcak cumartesi görcez çok gerginim o yüzden bende
Tebrikler Canım İnşallah sağlıkla kucağa alırsınYaKaMoZz-z 3yerine 2mi yazcaktin? Nerdeyse tuturmustun :)))
Degerim 245,72 ciktii hanimlaarbebisimiz bizimle insAllahh
Bahar geldi benim polenlerle başım dertte. Nefes almakta zorlanıyorum eski evimde olsam çoktan hastanede soluğu almıştım bu vesileyle kan testi de yaparlardıbu evim otobüs güzergahı biraz uzak hastane çok ters kalıyor bana göre. Dışarı çıkmak da istemiyorum balkona çıkıp girsem bile nefes değişiyor. Umudum da yok aylardır görmedim bu ay hiç olmayacak inancındayım galiba. Test almaya bile gitmedim bende bir atalet tir gidiyor. Dua edin olur mu benim duam da sizinle nefes zorlanmasıyla hayat çok zor
İnsAllah cnm, cümlemize nasip olsunTebrikler Canım İnşallah sağlıkla kucağa alırsın
Hahahhttp://alkislarlayasiyorum.com/icer...aaah-dubaya-carptik-sanal-alemin-ilk-adimlari
linki gönderiyorum komedi ya:)
Bahar geldi benim polenlerle başım dertte. Nefes almakta zorlanıyorum eski evimde olsam çoktan hastanede soluğu almıştım bu vesileyle kan testi de yaparlardıbu evim otobüs güzergahı biraz uzak hastane çok ters kalıyor bana göre. Dışarı çıkmak da istemiyorum balkona çıkıp girsem bile nefes değişiyor. Umudum da yok aylardır görmedim bu ay hiç olmayacak inancındayım galiba. Test almaya bile gitmedim bende bir atalet tir gidiyor. Dua edin olur mu benim duam da sizinle nefes zorlanmasıyla hayat çok zor
Haşimato da hem tsh yüksek hem de anti tpo yüksek oluyor canım. Benim endokrin doktorum hamile kalmaya engel değil sadece hamile iken düşük riskini arttırıyor diyor. Ama ben 13 aydır başka bir sorunumuz olmadığı halde gebe kalamadım o yüzden hep bu konuya takılıyorum
Allah şu mübarek kandil yüzüsuyu hürmetine tez zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah
Degerim 245,72 ciktii hanimlaarbebisimiz bizimle insAllahh
Allah razi olsun canımİnsAllah cnm, cümlemize nasip olsun
Hahahtam bı fenomendi rahmetli ya, çok severdim kendisini. Allah rahmet eylesin inşallah
Geçmiş olsun cnm
Allah yardımcın olsun canım yarin için. İnşallah çözüm bulunur. Walla bana kalsa balkona bile çıkmam da oglum çocuk sesi duydukça haklı olarak istiyor güzel havalarda el mahkum çıkıyoruz en azından bir park bir market havası değişiyorAllah yardimcin olsun canim gecmis olsun. Dikkat et kendine aman cikma disari napacan
Allah razi olsun canım bugün iğnenin 16. Günü bat iğne olmasam en erken 4nisan diye bekliyorum da. Doktora gidersem mecbur iğne serum yiyeceğim ondan önce test yaparlar da gidebilir miyim bilmiyorum gözüm kesmiyorcanım ne kadar var BAT ... bazen öyle oluyor insan ama İnşallah müjdeli güzel haberler alırsında bahar senin içinide doğar...
Ben sık sık giderim o hastaneye ama kadın Doğuma bi kez gittim tahlil için çok beklettiler vermeden kaçtımYakınız canım :)) tanışalım görüşelim
İnsAllah canim Rabbim cümlemize sağlık bı gebelik nasip etsin bebegimizide sağlık kucağımiza almayı nasıl etsin insAlllahhh
Haftaya cumartesi gideriz anca canim, eşim izin almasına gerek kalmaz. Kalbi nezamandi duydun sen ?
Ben Göztepe Medical parka gidiyorum, başka giden varmı oraya?
İstanbul a mBende kartaldayiimm :))))) soganlikta, hiç arkadaş çevrem yok burda yenilerine acigiim varmı benim arkadaşım olmak istiyen :)))
Değerin Gayet güzel canım, maşallahDegerim 245,72 ciktii hanimlaarbebisimiz bizimle insAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?