Gozunaydin canimm. Bizlere de dua etsaglikli hamilelikler olsun insallah.
Ben sık sık giderim o hastaneye ama kadın Doğuma bi kez gittim tahlil için çok beklettiler vermeden kaçtım
Canım 5+2 de kese ve bebeği gördüm iki hafta sonra 7+1 de kalbini duydum çok şükür
Yazın yarım mı kalmış cnm?İstanbul a m
Değerin Gayet güzel canım, maşallah
İstanbul da olaydık görüşürdük gibi bi şey yazacaktım eksik kalmış :)Çok.saol cnm, tekrar geçmiş olsun hep duamdasiniz
Hmm, anladım cnm bende bı kere gittim geçen ay kimyasal da. Hoşuma gitti doktor tekrar ona giderim. İnsAllah bizde görürüz o günleri
Yazın yarım mı kalmış cnm?
Hii ben 180lerde beklerken baya güzel cikti çok sukur
Maşallah canım :)Kizlar degerim 2481
2 katı olması lazım en az canım ,ben bi kere yaptım 153,3 çıkmıştı daha da yapmamıştımÇok.saol cnm, tekrar geçmiş olsun hep duamdasiniz
Hmm, anladım cnm bende bı kere gittim geçen ay kimyasal da. Hoşuma gitti doktor tekrar ona giderim. İnsAllah bizde görürüz o günleri
Allah yardımcın olsun canım yarin için. İnşallah çözüm bulunur. Walla bana kalsa balkona bile çıkmam da oglum çocuk sesi duydukça haklı olarak istiyor güzel havalarda el mahkum çıkıyoruz en azından bir park bir market havası değişiyor
Canim ne zaman doktora gitmeliyim acaba. Kese ne zaman gorulurMaşallah canım :)
Kizlar degerim 2481
Masallah canım sağlıkla kucağında göstersin Rabbim inşallahÇok.saol cnm, tekrar geçmiş olsun hep duamdasiniz
Masallah canım bu değer ile keseyi görürsünüz allah sağlıkla kucağında göstersin inşallahCanim ne zaman doktora gitmeliyim acaba. Kese ne zaman gorulur
Canim ne zaman doktora gitmeliyim acaba. Kese ne zaman gorulur
merhabalar. hiç belirtim yok diye üzülmeyin. ben tüp bebek yaptırdım.27 mart test günümde ve hiç belirtim olmamıştı ama b-hcg değerim 2103.15 çıktı.5 nisansa ultrason randevum var inş bebeğimi görecem ve hala belirtim yok.belirti arayıpta stres yapmayın derim..Belki yarin ilk idrar ile yaparim ama.hic belirti yok bisey yok umudum da yok
Masallah canım sağlıkla kucağında göstersin Rabbim inşallah
Canım ben bi kere kan testi yaptım sonra 6+3 te gittim ,tam bilgim yok ya , ama sabredip geç gitmek en mantıklısıCanim ne zaman doktora gitmeliyim acaba. Kese ne zaman gorulur
Canım yok bir sıkıntı hamd olsun. Eşim beni memlekete babamin yanina gönderdi biraz kafam dağılsın diye. 5 gündür oralardaydım çok iyi geldi... Herşey yolunda adetim 2 gun once bitti bu ay kendi haline bırakıyorum su an kuş kadar hafifim. Sağol canim sorduğun için.osay3 hu hu nerlerdesin hiç yazmıyorsun sıkıntı yok demi
Canimmmmmm sen hamile misinnnn 1 hafta girmedim neler olmuş tebrik ederim nasıl sevindim nasıl... Masallah sağlıklı olsun insallah.Kızlar birazdan sonucu mail olarak gönderecekleri, Sali günü 95,37 idi insAllah katlanmistir
Slm canım nasılsınSimdi bile gorursun bence canimm. Ortalama 5.haftadan sonra gorunur. Gidip gor o heyecani yasamalisin sonra 2 hafta sonra kalp atisina gidersin
Canım nasılsın değerin düştümü normale döndümüMasallah canım sağlıkla kucağında göstersin Rabbim inşallah
Öyle canım mühür kimdeyse süleyman o bizim de süleyman oglum işte. Gözünün içine bakıyoruz mecburen. Ya bu reklamlar yüzünden mi bilmiyorum herkese oluyor mu beğen diyorum olmuyor sonrasında bir daha basınca beğen den çıkıyor mesaj atlayıp duruyor bir tuhaf oldu girmekten soğudum ya sadece bana mi oluyor anlamadımDogru yaa senin pasa vardi artik o ne derse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?