2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ne kadar bilgin varsa benmde okadar var canım :)) okadar klomen çatlatma iğnesi kullandım yumurtlama akıntısı gelmemişti. Lekelenmem ayın 15inde tamamen kesilmişti. 22sinde ilk kez uzayan akıntı geldi ama korunmak zorundaydım. Değerlendiremedim. 28inde göğüs agrım başladı devam ediyor öyle. Belliki regl gelecek, gelirse çok sevinirm çokk uzun sürmeden araya fazla gün girmeden regl olmuş olcm inşallah. Benim normalde adetim 2 ayda falan geliyo malum. Şimdi ona seviniyorum :)) ondan sonra başlarım inşallah çalışmalara :) gün sayarız artk :))

Ya hamileler etkilenmesin diye tam yazamiyorum ama boyle randevulu kurtaj ne geriyo insani. Bor oncekinde aniden olmustu hicbir anlamamistim yarin sabah kuzu kuzu gidecem.

Bir de kaynanacigim diyor ki onceki dusukten sonra niye beklemediniz kizlar ekimde dusuk yapmistim subatta hamile kaldim sizce az mi bekledim

Belki teselli etmeye çalışmıştır diyeceğim de pek hayır konuşan duymadım o sıfattaki insanlarda haklisin canım insan başına neyin geleceğini bilince daha çok huzursuz oluyor bilmeyen kör gibi der annem bende kürtaja gittiğimde kanama başlamıştı gitmiştim başlamasa ertesi gün mecbur gidecektim neye uğradığımı şaşırdım ama şimdi olsa hayatta çıkamam o çatala diyorum biliyorum çünkü. İnşallah bir dahakine sağlıkla bir meleğin olacak canım Rabbim sevdiğine imtihan i sevdiği şeyden verirmiş inşallah sevabına nail olacaksın

Niyetinden bende supheliyim ayrica dr ne derse onu yapiyoruz. Bu kurtajdan sonra bir kere adet gor ondan sonra korunmana gerek yok dedi. Icime kurt dusuruyorlar iste.
Bile bile lades olacak bakalim. Guzel lafmis sevdigine imtihani sevdiginden vermek. Valla bu gecede hep okudum bildigim kadariyla isyana dusmek sasirmak istemiyorum. Rabbim sabir versin bizlere bazen cok sabirsiz oluyoruz hemen olsun istiyoruz.

Evet canım çok sukur çok saol insAllah Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip eder.
Memleket neresi cnm?

Guluumm Cok geçmiş olsun tekrardan Rabbim birdaha yasatmAsin, sabrini versin insAllah. Şuan kimsenin eleştirisine ihtiyacın yok hiç kulak asma onlara lütfen. Hamile kalabiliyorsun cnm çok şükür, insAllah bidahakine sağlık bı gebelik olur

İnşallah hayırlı sonuçlar gelir canım. Doğru diyorsun bir kez kalabilsem sonrası ngelecek de hayırlı zamanını bekliyor demek ki.. En son tahlilimde anti tpo değerim 1 yıl önceye göre baya düşmüştü belki etkisi azalmıştır inşallah da yakında hamile kalabilirim diye dua ediyorum

dikkat et kendine öpüldün

Canım nasılsın değerin düştümü normale döndümü

canım iğrne vurdu geçen cuma dr dış gebelik kesinleyşti. pazartesi 553'ten 464e ve dün perşembe günü 194e düştü. dr keskin düqşüş var korkma dedi. inşallah bitiyordur kanama bitmek bilmedi o canımı sıkılyor. dr normal dedi kürtaj ve iğne nedeniyle normalmiş

canım benim bende bir gün sonra kürtaj olacağıma bilerek bekledim 15 martte oldu benimde allah yardımcın olsun rabbiml bir daha yaşatmasın

yok canım yaa boşver sen onların lafını canını sıkma senin sıkıntın sana yetiyor sinir şeyler benimkide başka dra görünsen demişti gün gibi aşikar sağlıklı gebelik olmadığı değerim düşüyor kanama görüyorum bir hafta sonrda değer bir parça yükseliyor dış gebelik var dr diyor o bana ne diyor

Aslında kürtajdan sonra en az 3 ay korunmak gerekeyor,düşükten sonra 1 ay yeterli zaten senin 3 ayı geçmiş. Ya bilemezsin hiçbirşeyi bak bende kürtajdan sonra 1,5 yıl korundum şimdi cocuk olmuyor bende cok mu bekledım ondan mı diye düşünüyorum.
Boşver herşeyin hayırlısı insanlar çaresiz kaldıklarından öyle sebepler bulmaya çalışıyor aldırma sen...

İnşallah duzenle olcak herşey cok umudm var sendn yolu bı kere actn devamı gelcek arkadasım bnm inşallah

Cnm degerin dusmeside iki günde iki katmi oluyor? Bilgin varmı? Tekrar geçmiş olsun insAllah bı haftaya biter hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…