Zehra daha bnm bata var ooooo
O yuzdn buralar sakın sen dur bata 4 gun kala coştrurum bn buraları
Şaka maka bi yana ustuste kotu şryler oldu ya bırazda onn etkısındn heralde canm şimdi sen net ne zaman başlıcan çalışmaya bıde bu gebeliktn sonra acaba yumurtan falan değişmş mi yanı artk kendılıgnden oluşup catlama ıhtımalı varmı hanı bıtane oldu ya vucut kendını ona bağlamşmıdr
Ben yıne cahılll
Avuç içinde sakladığınız bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle Hayırlı Kandiller
Kizlar merhaba hepinize.birsey sormak istiyorum.benim bebis sag tarafimda sanirim sag yumurtaliktan hamile kaldim ve sag kasigimda elle hissedilebilir sekilde sislik var.yani bebegin oldugu yer daha rampa.sizce boyle olmasi normal mi ?
Belki teselli etmeye çalışmıştır diyeceğim de pek hayır konuşan duymadım o sıfattaki insanlardaYa hamileler etkilenmesin diye tam yazamiyorum ama boyle randevulu kurtaj ne geriyo insani. Bor oncekinde aniden olmustu hicbir anlamamistim yarin sabah kuzu kuzu gidecem.
Bir de kaynanacigim diyor ki onceki dusukten sonra niye beklemediniz kizlar ekimde dusuk yapmistim subatta hamile kaldim sizce az mi bekledim
Belki teselli etmeye çalışmıştır diyeceğim de pek hayır konuşan duymadım o sıfattaki insanlardahaklisin canım insan başına neyin geleceğini bilince daha çok huzursuz oluyor bilmeyen kör gibi der annem bende kürtaja gittiğimde kanama başlamıştı gitmiştim başlamasa ertesi gün mecbur gidecektim neye uğradığımı şaşırdım ama şimdi olsa hayatta çıkamam o çatala diyorum biliyorum çünkü. İnşallah bir dahakine sağlıkla bir meleğin olacak canım Rabbim sevdiğine imtihan i sevdiği şeyden verirmiş inşallah sevabına nail olacaksın
Canım yok bir sıkıntı hamd olsun. Eşim beni memlekete babamin yanina gönderdi biraz kafam dağılsın diye. 5 gündür oralardaydım çok iyi geldi... Herşey yolunda adetim 2 gun once bitti bu ay kendi haline bırakıyorum su an kuş kadar hafifim. Sağol canim sorduğun için.
Canimmmmmm sen hamile misinnnn 1 hafta girmedim neler olmuş tebrik ederim nasıl sevindim nasıl... Masallah sağlıklı olsun insallah.
Ya hamileler etkilenmesin diye tam yazamiyorum ama boyle randevulu kurtaj ne geriyo insani. Bor oncekinde aniden olmustu hicbir anlamamistim yarin sabah kuzu kuzu gidecem.
Bir de kaynanacigim diyor ki onceki dusukten sonra niye beklemediniz kizlar ekimde dusuk yapmistim subatta hamile kaldim sizce az mi bekledim
İnşallah hayırlı sonuçlar gelir canım. Doğru diyorsun bir kez kalabilsem sonrası ngelecek de hayırlı zamanını bekliyor demek ki.. En son tahlilimde anti tpo değerim 1 yıl önceye göre baya düşmüştü belki etkisi azalmıştır inşallah da yakında hamile kalabilirim diye dua ediyorumAnladimm canimm ben 3 kez hamile kaldim insallah sende kalirsin. Yaklasik bir sene hamile kalamadim ilk hamileligimden sonra uc ayda bir hamile kaldim. Bizim vucudun once tanismasi gerekiyo sanirim. Mesela bana diyorlar bir dogum yapsan ondan sonraki cocuklarin sorubsuz olacak. Yabanci madde olarak gormeyecek vucudun diye. Arastirmaya calisiyorum bende genelde tup bebek yaptiranlarin vucudun kabul etmesi icin cesitli tedavi yontemleri var bakalim.
Yarin kurtaji olayim genetik sonuc gelsin. Mucadeleye devam
Canım yok bir sıkıntı hamd olsun. Eşim beni memlekete babamin yanina gönderdi biraz kafam dağılsın diye. 5 gündür oralardaydım çok iyi geldi... Herşey yolunda adetim 2 gun once bitti bu ay kendi haline bırakıyorum su an kuş kadar hafifim. Sağol canim sorduğun için.
Canimmmmmm sen hamile misinnnn 1 hafta girmedim neler olmuş tebrik ederim nasıl sevindim nasıl... Masallah sağlıklı olsun insallah.
Canım nasılsın değerin düştümü normale döndümü
11 haftalik suanda.kontrolum de 2 hafta sonraKaç haftalıksın canım Dr a gittin mı
Ya hamileler etkilenmesin diye tam yazamiyorum ama boyle randevulu kurtaj ne geriyo insani. Bor oncekinde aniden olmustu hicbir anlamamistim yarin sabah kuzu kuzu gidecem.
Niyetinden bende supheliyim ayrica dr ne derse onu yapiyoruz. Bu kurtajdan sonra bir kere adet gor ondan sonra korunmana gerek yok dedi. Icime kurt dusuruyorlar iste.
Bile bile lades olacak bakalim. Guzel lafmis sevdigine imtihani sevdiginden vermek. Valla bu gecede hep okudum bildigim kadariyla isyana dusmek sasirmak istemiyorum. Rabbim sabir versin bizlere bazen cok sabirsiz oluyoruz hemen olsun istiyoruz.
İçini ferah tut güzel düşün güzel olsun, Umarım dr. Memnun kalırsın... Boşver gebeliğin keyfini sür stres yapma canım..
İnşallah duzenle olcak herşey cok umudm var sendn yolu bı kere actn devamı gelcek arkadasım bnm inşallahNe kadar bilgin varsa benmde okadar var canım :)) okadar klomen çatlatma iğnesi kullandım yumurtlama akıntısı gelmemişti. Lekelenmem ayın 15inde tamamen kesilmişti. 22sinde ilk kez uzayan akıntı geldi ama korunmak zorundaydım. Değerlendiremedim. 28inde göğüs agrım başladı devam ediyor öyle. Belliki regl gelecek, gelirse çok sevinirm çokk uzun sürmeden araya fazla gün girmeden regl olmuş olcm inşallah. Benim normalde adetim 2 ayda falan geliyo malum. Şimdi ona seviniyorum :)) ondan sonra başlarım inşallah çalışmalara :) gün sayarız artk :))
canım iğrne vurdu geçen cuma dr dış gebelik kesinleyşti. pazartesi 553'ten 464e ve dün perşembe günü 194e düştü. dr keskin düqşüş var korkma dedi. inşallah bitiyordur kanama bitmek bilmedi o canımı sıkılyor. dr normal dedi kürtaj ve iğne nedeniyle normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?